Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Fostele iubiri triste - amintiri radiate compl

din 20 nov 2005 12:13 de miky

Nu cred ca dai "delete" complet nici unei foste relatii,pentru ca din fiecare iti raman amintiri. Poate nu te gandesti zilnic ,dar unele lucruri care ti se intampla in actuala relatie iti amintesc mai mult sau mai putin si de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 nov 2005 12:05 de Farfalla

:love::love::love: am vazut si eu filmul, frumos. Diseara e Sweet November pe acasa ... iar il dau astia la TV, da e super si Sweet November ... :love::love::love:

Re: Re: Re: Reactii post-despartire!

din 20 nov 2005 12:02 de Farfalla

Da, pai asa e, baietii de obicei "inchid usor si rapit conturile cu fosta relatie", cateodata te intrebi daca te-a iubit, ei de obicei cum se despart de noi, se duc imediat la alta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne enervea

din 20 nov 2005 11:56 de Farfalla

Pai i-am povestit totul (inafara de celalalt) adica ce ma deranjeaza ca nu mai e la fel etc etc si i-am zis sa nu ma caute deloc azi sa stau si eu linistita si el sa se gandeasca la toate lucrurile. Acuma parca vreau sa o iau de la capat cu prietenul ...

Re: Re: Re: Dragoste?!?

din 20 nov 2005 10:45 de saabba

Eu da!:D:D:D:D:D:D Si daca iau si zahar din ala.....:wacko::wacko::D:D:D:D:D

Re: Fostele iubiri triste - amintiri radiate compl

din 20 nov 2005 10:41 de saabba

Daca ai "bafta" sa te desparti de el/ea atunci cand il iubesti ....e ca dracu! Fiecare zi e un chin, fiecare ora e un chin! Te uiti ca tampitul din ora in ora la ceas in speranta ca te va fi sunat, dar "poate nu l-ai auzit" , ...

Re: R

din 20 nov 2005 10:16 de saabba

Finalul este superb! Dragostea lor induioseaza pana si moartea! Ii reda barbatul pe care de fapt il iubeste! Mi-a placut ideea din final cand Mr.Paris il intreaba pe Black! Spui ca te iubeste, dar stie cu adevarat pe cine iubeste? Oare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne enerveaza la partene

din 20 nov 2005 03:54 de ExoticDream

Ai doar 17 ani, de aici ti se trage totul!Ai avut si inca ai o relatie lunga la o varsta cand mai toate fetele si baietii experimenteaza pseudorelatii de cateva saptamani. Daca te gandesti deja la papuci, mila, alt baiat care te innebuneste, mi ...

Re: Re: Reactii post-despartire!

din 20 nov 2005 03:44 de ExoticDream

Intrebarea se referea la modul in care te comporti fata de fostul partener si in legatura cu el. Am observat ca baietii inchid relativ usor si rapid toate conturile cu fosta relatie (de te intrebi daca au simtit intr-adevar ceva), o barfesc cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste?!?

din 20 nov 2005 03:35 de ExoticDream

Nu, eu prefer sa nu am nimic, decat o relatie "schioapa"! Tu ai putea sa te lasi sarutata si..... restul daca nu iubesti? :unsure::unsure::unsure:

Fostele iubiri triste - amintiri radiate complet?

din 20 nov 2005 03:24 de ExoticDream

A existat o relatie, cu tot tacamul (sentimente, vise impartasite bla bla bla), dar la un moment dat au intervenit probleme, vraja s-a rupt si relatia s-a incheiat. Cum traiti mai departe? Aveti forta sa dati "delete" amintirilor? Le ...

Re: Re: Re: Re: ati acorda a doua sansa?

din 20 nov 2005 03:10 de ExoticDream

"Nimic nu mai e la fel" din trei motive: fie problemele, rutina si un milion de alte motive si-au pus amprenta asupra relatiei si s-a creat acel defazaj sufletesc de care era vorba in alt topic, fie oamenii se schimba pur si simplu, fie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

din 20 nov 2005 02:30 de ExoticDream

[b]"Meet Joe Black"[/b].... o fantezie romantica in care moartea blonda, cu ochi albastri, in trupul sexy al lui Brad Pitt, invata ce inseamna viata muritorilor de la elegantul gentleman Anthony Hopkins si de la fiica acestuia, de care se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne enerveaza la pa

din 20 nov 2005 00:32 de Farfalla

Da pai oricum o sa discut maine cu el, dar cred ca deja stiu ce o sa zica : "Ingerasu meu ... stii ca te iubesc mult ... Doamne fereste, ce prostii vorbesti, cum sa ma plictisesc de tine ... iar te gandesti la tot felul de prostii, ai ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne enerveaza la parten

din 19 nov 2005 23:37 de LonelyGirl

Ai incercat vreodata sa ii spui ce simti uneori?Sa ii vorbesti despre momentele cand il iubesti dar si despre cele in care ai vrea sa renunti la el?Cred ca ceea ce ai scris tu aici ar trebui sa ii spui lui.Un lucru foarte important intr-o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne enerveaza la partener?

din 19 nov 2005 23:26 de Farfalla

Asa mi-a zis si o prietena ca m-am obisnuit cu el ... deci nu stiu ... el pur si simplu a fost viata mea, a fost primul barbat din viata mea (iti dai seama dupa 1 an jumatate) si am luptat foarte mult ca sa fiu cu el, am trecut prin super multe. Nu ...

Re: In operatie

din 19 nov 2005 23:19 de LonelyGirl

Fiecare are un stil propriu de a actiona in stfel de situatii.Cred ca esti dator in primul rand sa fi sincer cu partenerul.Sa discutati.Sa vedeti daca ajungeti la o mica intelegere(eventual o despartire temporara).Cu calm , rabdare si blandete ...

Re: Reactii post-despartire!

din 19 nov 2005 23:17 de Farfalla

Nu stiu daca intrebarea e si pentru fete, oricum eu nu am ramas amica cu nici un baiat cu care am fost, sau doar cu vreo 2, dar doar asa putin. Nu exista amicitie intre o fata si un baiat (amicitie din aia mai apropiata). Oricum pe urma i-am ignorat ...

Re: Re: Re: Re: Ce ne enerveaza la partener?

din 19 nov 2005 23:15 de LonelyGirl

Crezi ca il iubesti cu adevarat pe actualul??Nu e cumva doar obisnuinta?Daca e doar obisnuinta atunci te vei simti eliberata daca vei renunta la el , chiar daca vei ramane singura.(proprie experienta).

Re: Re: Re: Ce ne enerveaza la partener?

din 19 nov 2005 23:10 de Farfalla

Mda ... dupa ce am vazut si ce ati zis voi si am vazut si un film mai de dragoste asa, decisesem sa raman cu prietenul meu, sa o iau de la capat etc etc si stiam ca ies cu el in seara asta ca nu am mai iesit cu el de vreo saptamana asa in oras, am ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2803 din 3732
«   1 ... 2800   2801   2802   2803   2804   2805   2806 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare