Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
obstetrica-ginecologie ; dermato-venerice din 17 nov 2005 14:50 de Dorian
Sunt curios daca exista diferenta intre un medic de cabinet de Obstetrica-Ginecologie si unul al carui cabinet se numeste simplu Ginecologie.Banuiesc ca primul nu se ocupa de probleme dermato-venerice iar cel de-al doilea da. Imi puteti spune mai ...
Re: Re: avort la minore din 17 nov 2005 14:07 de valentine
Dap. Faci orice, chiar si puscarie...:cat:
Re: avort la minore din 17 nov 2005 13:06 de banditu
IN BUCURESTI .... mai ales in Bucuresti .. pai acolo faci orice daca ai banii .... asa ca multa bafta .. Bye
Re: In Vis din 17 nov 2005 12:49 de banditu
Salut .. da normal este sa nu iti faci griji .. mi s-a intamplat si mie .,, din cate imi aduc aminte ... multa bafta in continuare . pa
Re: Re: Re: Avem dreptul la intimitate? din 17 nov 2005 11:29 de sufletzik
Si mie mi se pare o atitudine nelalocul ei si ma enerveaza la culme iubitul meu daca incearca sa-mi invadeze micul meu spatiu de intimaitate...DAR (aici e paradoxul) mor de curiozitate cand primeste un mesaj si nu spune nimic, il citeste si pune ...
Re: in pauza de 7 zile din 17 nov 2005 11:01 de sufletzik
Sincer? Nici una!!! Esti protejata daca dupa cele 7 zile incepi o noua placheta! :D:ok:
Re: Re: sfat din 17 nov 2005 01:59 de ExoticDream
Nu este acelasi baiat ca cel care a parasit-o, dar a aparut prea curand dupa acea poveste trista, chiar daca el (baiatul "nou" ) poate o iubeste de ceva timp, pentru ea cele doua luni nu ajung ca sa fie capabila sa ia o decizie ce ii va ...
Re: In Vis din 17 nov 2005 01:43 de nemesis
Da. Se numeste polutie.
Re: Re: Avem dreptul la intimitate? din 17 nov 2005 01:35 de nemesis
Asa e!
A cauta prin lucrurile partenerului, este o dovada clara de neincredere, o dovada de gelozie "netarmurita" si nu in ultimul rand, o greseala enorma! Pentru mine un astfel de comportament este incalificabil!
Re: Re: avort la minore din 16 nov 2005 21:18 de Nekunoskuta
Bai nene, eu vreau sa avortez...cati ani ai...18 Nu-ti cere nimeni buletinul, ei iau banul si fac chiuretajul;)
Re: ati acorda a doua sansa? din 16 nov 2005 16:04 de OkiVerzi
:cat: fiecare om merita a doua sansa dar oricum difera de la caz la caz, in general daca tii la o persoana o sa o ierti , daca iubesti o persoana o sa o ierti iar, daca tii mai mult la orgoliul tau decat la acea persoana o sa mergi mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inghit din 16 nov 2005 15:21 de goa_uld
Intamplator am ajuns pe acest site, si nu ma pot abtine sa nu il citez (si eu :rolleyes:
Re: Problema problematica(SARCINA) din 16 nov 2005 15:18 de loredana
Re: In Vis din 16 nov 2005 13:07 de valentine
1.nu ai avut orgasm
2.picatura placerii, precedat de o excitatie puternica, aia ai avut tu;)
Re: avort la minore din 16 nov 2005 13:06 de valentine
Niciunde. Nu iti face nimeni avort daca te duci tu minora singurica acolo si zici "bai nene eu vreau sa avortez".
In Vis din 16 nov 2005 11:35 de Sylver
Salut! Am si eu o intrebare la care sper sa imi raspundeti......
Aseara in timp ce dormeam am visat cum faceam sex si am avut un orgasm in timpul partidei si chiar l-am simtit,a fost foarte ciudat.Dupa aceea cand m-am trezit aveam penisul in stare ...
marvelon!? din 16 nov 2005 10:56 de sufletzik
In urma unui examen citologic papanicolau, doctorul mi-a prescris anticonceptionalele marvelon. Nu sunt asa de sigura daca sa le iau sau nu... mi-e cam frik de efecte adverse! Nu am mai luat niciodata pilule, am fol doar prezervativul. A folosit ...
Re: Re: Re: Re: poveste... din 16 nov 2005 10:53 de BRUSLi
daca e sa ne luam dupa tine asha zic si eu despre femei: daca noi suntem toti porci voi sunteti toate proaste si c*rve!!! :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am motive de ingrijorare? din 16 nov 2005 10:49 de Noname
Dar acum ca a luat si postinor, conform indicatiilor, as mai avea motive de ingrijorare? ca nu prea pot sa stau linistit.
Re: Re: Re: Re: Re: Am motive de ingrijorare? din 16 nov 2005 10:23 de Farfalla
Da, are importanta daca e in perioada fertila pentru ca atunci sunt sanse mai mari sa ramana insarcinata. Daca era cu 2 zile inainte de ovulatie scadeau sansele de a ramane insarcinta. Oricum cred ca daca nu lua postinor, tot nu ramanea, acum nu stiu ...
Pagina 2806 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||