Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

obstetrica-ginecologie ; dermato-venerice

din 17 nov 2005 14:50 de Dorian

Sunt curios daca exista diferenta intre un medic de cabinet de Obstetrica-Ginecologie si unul al carui cabinet se numeste simplu Ginecologie.Banuiesc ca primul nu se ocupa de probleme dermato-venerice iar cel de-al doilea da. Imi puteti spune mai ...

Re: Re: avort la minore

din 17 nov 2005 14:07 de valentine

Dap. Faci orice, chiar si puscarie...:cat:

Re: avort la minore

din 17 nov 2005 13:06 de banditu

IN BUCURESTI .... mai ales in Bucuresti .. pai acolo faci orice daca ai banii .... asa ca multa bafta .. Bye

Re: In Vis

din 17 nov 2005 12:49 de banditu

Salut .. da normal este sa nu iti faci griji .. mi s-a intamplat si mie .,, din cate imi aduc aminte ... multa bafta in continuare . pa

Re: Re: Re: Avem dreptul la intimitate?

din 17 nov 2005 11:29 de sufletzik

Si mie mi se pare o atitudine nelalocul ei si ma enerveaza la culme iubitul meu daca incearca sa-mi invadeze micul meu spatiu de intimaitate...DAR (aici e paradoxul) mor de curiozitate cand primeste un mesaj si nu spune nimic, il citeste si pune ...

Re: in pauza de 7 zile

din 17 nov 2005 11:01 de sufletzik

Sincer? Nici una!!! Esti protejata daca dupa cele 7 zile incepi o noua placheta! :D:ok:

Re: Re: sfat

din 17 nov 2005 01:59 de ExoticDream

Nu este acelasi baiat ca cel care a parasit-o, dar a aparut prea curand dupa acea poveste trista, chiar daca el (baiatul "nou" ) poate o iubeste de ceva timp, pentru ea cele doua luni nu ajung ca sa fie capabila sa ia o decizie ce ii va ...

din 17 nov 2005 01:43 de nemesis

Da. Se numeste polutie.

Re: Re: Avem dreptul la intimitate?

din 17 nov 2005 01:35 de nemesis

Asa e! A cauta prin lucrurile partenerului, este o dovada clara de neincredere, o dovada de gelozie "netarmurita" si nu in ultimul rand, o greseala enorma! Pentru mine un astfel de comportament este incalificabil!

Re: Re: avort la minore

din 16 nov 2005 21:18 de Nekunoskuta

Bai nene, eu vreau sa avortez...cati ani ai...18 Nu-ti cere nimeni buletinul, ei iau banul si fac chiuretajul;)

Re: ati acorda a doua sansa?

din 16 nov 2005 16:04 de OkiVerzi

:cat: fiecare om merita a doua sansa dar oricum difera de la caz la caz, in general daca tii la o persoana o sa o ierti , daca iubesti o persoana o sa o ierti iar, daca tii mai mult la orgoliul tau decat la acea persoana o sa mergi mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: inghit

din 16 nov 2005 15:21 de goa_uld

Intamplator am ajuns pe acest site, si nu ma pot abtine sa nu il citez (si eu :rolleyes:

Re: Problema problematica(SARCINA)

din 16 nov 2005 15:18 de loredana

din 16 nov 2005 13:07 de valentine

1.nu ai avut orgasm 2.picatura placerii, precedat de o excitatie puternica, aia ai avut tu;)

Re: avort la minore

din 16 nov 2005 13:06 de valentine

Niciunde. Nu iti face nimeni avort daca te duci tu minora singurica acolo si zici "bai nene eu vreau sa avortez".

In Vis

din 16 nov 2005 11:35 de Sylver

Salut! Am si eu o intrebare la care sper sa imi raspundeti...... Aseara in timp ce dormeam am visat cum faceam sex si am avut un orgasm in timpul partidei si chiar l-am simtit,a fost foarte ciudat.Dupa aceea cand m-am trezit aveam penisul in stare ...

marvelon!?

din 16 nov 2005 10:56 de sufletzik

In urma unui examen citologic papanicolau, doctorul mi-a prescris anticonceptionalele marvelon. Nu sunt asa de sigura daca sa le iau sau nu... mi-e cam frik de efecte adverse! Nu am mai luat niciodata pilule, am fol doar prezervativul. A folosit ...

Re: Re: Re: Re: poveste...

din 16 nov 2005 10:53 de BRUSLi

daca e sa ne luam dupa tine asha zic si eu despre femei: daca noi suntem toti porci voi sunteti toate proaste si c*rve!!! :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am motive de ingrijorare?

din 16 nov 2005 10:49 de Noname

Dar acum ca a luat si postinor, conform indicatiilor, as mai avea motive de ingrijorare? ca nu prea pot sa stau linistit.

Re: Re: Re: Re: Re: Am motive de ingrijorare?

din 16 nov 2005 10:23 de Farfalla

Da, are importanta daca e in perioada fertila pentru ca atunci sunt sanse mai mari sa ramana insarcinata. Daca era cu 2 zile inainte de ovulatie scadeau sansele de a ramane insarcinta. Oricum cred ca daca nu lua postinor, tot nu ramanea, acum nu stiu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2806 din 3732
«   1 ... 2803   2804   2805   2806   2807   2808   2809 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare