Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cit sentiment si cit ratiune? din 14 nov 2005 13:58 de miky
Nu stiu daca intr-o relatie este un procent anume de sentiment sau de ratiune....
Cred ca in anumite situatii dintr-o relatie actionam mai mult cerebral ,iar in altele judecam mai mult cu inima...
Nu este bine nici sa fim cu capul in nori si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avem dreptul la intimi din 14 nov 2005 13:45 de valentine
Aha...cory zice ca exista gelozie CU UN ANUMIT GRAD...deci exista ceva care aprinde focul geloziei...ei, faza este ca atunci cand tu vezi fumul de la focul asta, fa ceva repede si stingel, nu il atata mai rau prin replici de genul "cine ...
Re: Am o problema din 14 nov 2005 13:39 de valentine
Este vreo diferenta apreciabila dintre dotarea primului partener si cel din prezent?
Re: ati risca tot ce aveti pt.el sau ea? din 14 nov 2005 13:36 de valentine
Ce sa faca ma? Sa renunt eu la lanturile si ghiulurile mele? La telefonul meu de ultima generatie? La hainele mele cumparate din 50 salarii medii pe economie? LA MODESTIA MEA EXAGERATA?
Neeeee
Re: Re: Re: Re: Re: Avem dreptul la intimitate? din 14 nov 2005 12:34 de cory
De acord cu tine...:ok:
Tot acest control al partenerului nu face decit sa duca lucrurile in extrema cealalta. Citit-ul mail-urilor, verificare telefonului, buzunaritul ...etc, acest control al partenerului nu face bine nici unuia. Is not ...
Re: Re: Re: relatie interzisa din 14 nov 2005 12:10 de ilariad
nu stiu daca l-as pierde neaparat..insa mi-e teama ca s-ar putea intampla
Am o problema din 14 nov 2005 11:29 de Laura
Buna ziua!Am 21 de ani,mi-am inceput viata sexuala acum un an si ceva si pana acum doua zile nu am avut nici o problema,tin sa precizez ca nu au existat probleme nici la primul contact sexual,nu am sangerat si nu m-a durut prea tare,dar am inteles ca ...
Re: Re: Re: Re: Avem dreptul la intimitate? din 14 nov 2005 00:47 de ExoticDream
Cred ca gelozia in doze exagerate denota o slabiciune a relatiei, o neincredere in sentimentele partenerului. Intr-o viata anterioara, o data nu am stiut ce este aceea gelozie (radeam impreuna de tentativele esuate de cucerire pe care alte fete ...
Re: Re: Probleme.... din 14 nov 2005 00:29 de ExoticDream
Chiar daca isi da seama ca pe tine te iubeste si ca tu i te potrivesti cel mai bine, iar experientele pe care le va fi incercat dupa ce te-a parasit i-au dovedit ca, desi "are balta peste", totusi nimeni nu are un suflet ca al tau si ...
Re: Re: Probleme.... din 14 nov 2005 00:18 de ExoticDream
Una dintre diferentele dintre cazul ei si cazul tau este diferenta de varsta dintre parteneri: intr-un fel judeca un baiat de 20 de ani si cu totul altfel unul trecut de 25 (de exemplu, iti amintesti discutia in care baiatul de 20 de ani era ...
Re: Re: Re: Re: Re: Banc din 13 nov 2005 20:53 de LonelyGirl
LOLLLL.Cand te-am luat eu de fraier valentine??:lol:O:):-`
Re: Re: ati risca tot ce aveti pt.el sau ea? din 13 nov 2005 20:53 de saabba
Un om care spune....sic acum nu mai vreau eu...nu merita nimic!
Daca te-ar fi iubit ar fi inteles cat de greu este sa iei asa o hotarare, ar fi avut rabdare si poate ai fi ajuns sa faci pasul!
Oricum...daca nu ai apucat sa-l faci....foarte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avem dreptul la intimitate din 13 nov 2005 20:45 de miky
Deci sa inteleg ca daca iubitul tau s-ar confesa cu o tipa, doua, noua....care i s-ar destainui chestii intime.....nu te-ar deranja?
Nici pe mine nu m-ar deranja....doar as manca casuta aia de mail....sau ar manca-o el!
Imi pare rau,dar nu cred ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis curbat din 13 nov 2005 18:26 de valentine
Daca imi aduc eu bine a fost si anul asta odata in supliment...o fii fost si anu trecut?
Re: Probleme.... din 13 nov 2005 17:27 de LonelyGirl
..mdea...cunosc genul asta de "sentimente".Daca iti doresti sa faci dragoste cu el , fa !dar incearca sa nu-ti faci sperante foarte mari.Am trecut si eu prin asta.Timp de vreo 2 luni a fost tot asa..ma iubeste...nu ma iubeste...si ...
Re: ati risca tot ce aveti pt.el sau ea? din 13 nov 2005 17:18 de LonelyGirl
Ca in orice situatie exista si riscuri.Nu putem sa vedem mereu doar partea goala a paharului.Trebuie insa sa fie fiecare sigur de ceea ce isi doreste cu adevarat , de intensitatea sentimentelor si multe altele.
Daca te iubeste , il ...
Re: Re: Re: Re: Avem dreptul la intimitate? din 13 nov 2005 16:26 de saabba
Deci sa inteleg ca daca iubitul tau s-ar confesa cu o tipa, doua, noua....care i s-ar destainui chestii intime.....nu te-ar deranja?
Nici pe mine nu m-ar deranja....doar as manca casuta aia de mail....sau ar manca-o el!:D:D:D:D
Re: PLZ help din 13 nov 2005 15:48 de Wanted
(!)
"Nevoie imperioasa si frecventa de a te duce la toaleta, arsuri la mictiune... Una din doua femei sufera, la un moment dat, de cistita. Desi banala, afectiunea poate duce la complicatii, daca nu este tratata.
Este considerata, pe ...
Re: Re: Probleme.... din 13 nov 2005 15:47 de Farfalla
Nu ar fi un lucrul rau, dar pe urma o sa il iubesti mai rau, si o sa suferi tu mai mult ...
Re: Probleme.... din 13 nov 2005 15:40 de mara22
Ce credeti ca s-ar intampla daca as face dragoste cu el???ar fi un lucru rau???
Pagina 2809 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||