Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: ati risca tot ce aveti pt.el sau ea? din 13 nov 2005 10:23 de saabba
depinde!
sunt foarte multe de pus intr-o balanta in situatia asta! chiar nu poti sa te arunci cu capul inainte!
Re: Re: Re: Avem dreptul la intimitate? din 13 nov 2005 10:13 de saabba
Zici tu!
Uite eu....ziceam de mine ca nu sunt o tipa geloasa!
:D:D:D:D:D
Stii cum fac?? ca rothweillerul in lesa! mi se ridica parul pe ceafa cand aud de cate una care se da la iubitul meu.....chiar daca el n-are nici o treaba!
Re: Probleme.... din 13 nov 2005 01:00 de ExoticDream
Nu cred ca te iubeste atat cat il iubesti tu.... Este posibil sa mai aiba inca sentimente pentru "fosta", poate face parte din categoria, rara, a barbatilor care pun mult suflet atunci cand iubesc si inca nu si-a revenit, probabil inima ...
Re: Probleme.... din 13 nov 2005 00:41 de ExoticDream
Ce varsta aveti? Conteaza...
Re: Relatii cu tipi insurati? din 13 nov 2005 00:36 de necunoscut
yo iti dau dreptate si yo stau cu un barbat dar nu e insurat are o prietena de 4 ani si sta la el.si faza e k tin renorm la el si el la mine si se v-a desparti de aia,si nu-mi pare rau dak ne iubim totul e permis.:heart:
Re: ati risca tot ce aveti pt.el sau ea? din 13 nov 2005 00:31 de ExoticDream
As risca, dar cu conditia ca sentimentele sa fie impartasite. De prieteni, chiar de familie, poti sta departe, de cel pe care il iubesti este mai greu....
A ma muta cu el nu inseamna a cadea pe capul lui, as incerca sa-mi fac un rost in locul ...
PLZ help din 12 nov 2005 23:42 de piccola
salut..vreau si eu sa stiu daca cistitele sunt frecvente...si dak cineva poate avea de mai multe ori in viata asa ceva...:blink: sarumana:D
Re: Re: Re: Probleme.... din 12 nov 2005 23:28 de Farfalla
Pai "cica" nu vrea, dar poate chiar se gandeste la tine sa te faca sa suferi. Si ca sa nu te faca sa suferi ar trebui sa-ti zica clar ce vrea, pentru ca daca te mai tine asa mult "in suspans" o sa te faca sa suferi si mai mult. ...
Re: Re: Probleme.... din 12 nov 2005 23:23 de mara22
Tot asta imi spune ca el e neserios,ca nu ma merita! nu ma intelege gresit,nu-i vorba de vrut! stiu sigur ca vrea sa faca dragoste cu mine,dar cica se gandeste mai mult la mine decat la el! Iti multumesc,oricum ...
Re: ati risca tot ce aveti pt.el sau ea? din 12 nov 2005 23:19 de Farfalla
Pai daca il iubesc,si stiu ca el e viata mea, ma mut cu el si risc. Cu familia si cu prietenii o sa tin legatura.Si daca intr-o zi relatia chiar nu mai merge, plec de langa el si ma duc la parinti ...
Re: Probleme.... din 12 nov 2005 23:14 de Farfalla
Dar atzi stat vreodata serios de vorba ? Asa te lamuresti si tu ... ca te vad confuza rau. Eu cred ca parintii tai au dreptate, chiar daca o sa ramai cu el, o sa ai mult de suferit. Nici el nu stie ce vrea. Poate nu face nimic pentru a se indeparta ...
... din 12 nov 2005 23:14 de cory
La baza oricarei relatii trebuie sa fie [b]comunicarea[/b] si [b]incredere[/b] , daca aceste doua lipsesc acea relatie nu are un viitor.
Gelozia..., cred ca exista in orice relatie un oarecare grad de gelozie din partea partenerilor. Ceea ce este ...
Probleme.... din 12 nov 2005 22:39 de mara 22
Nici nu stiu cu ce sa incep... Acum 1 an de zile,am intalnit pe cineva..un barbat care suferise o mare deceptie in dragoste! in momentul acela nu-mi putea oferi nimic,dar,cu timpul, am reusit sa-l fac sa tina foarte mult la mine si chiar,sa ma ...
Ati risca tot ce aveti pentru el sau ea? din 12 nov 2005 20:00 de miky
Ce ati face daca prietenul/prietena v-ar cere sa va mutati impreuna(dar voi sunteti din orase diferite),asta insemnand sa renuntati la jobul pe care il aveti,la familie, la prieteni.
Sa nu mai punem la socoteala ca,daca relatia nu mai merge ...
Re: Re: Re: Re: Re: relatie interzisa din 12 nov 2005 13:09 de ExoticDream
"Poate"? Daca el ar fi calcat stramb pentru ca avea unele probleme in relatia cu sotia lui, cu siguranta amanta i le-a amplificat! Nu inteleg cum il poate iubi ea fara sa inteleaga ce este in sufletul lui! Daca el o iubeste, de ce nu ...
Re: Re: Re: Avem dreptul la intimitate? din 12 nov 2005 11:06 de valentine
Citeste ce au scris Aluka si Sabba
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Banc din 12 nov 2005 11:01 de valentine
Mmm chiar daca as vrea sa iti indeplinesc dorinta...nu as putea sa te ajut...
Anyway...Pascal...e ceva legat de presiune?
Re: Re: Re: Re: relatie interzisa din 12 nov 2005 10:48 de Farfalla
Uneori sunt si cazuri fericite si raman impreuna. Poate el nu se mai intelege cu sotia lui. Mai bine ar fi sa-si caute pe altcineva, dar sa ramana si cu el sa vada daca are sanse. Nu ar trebui nici "sa o atacati" ... s-a indragostit si nu ...
Re: Re: Avem dreptul la intimitate? din 12 nov 2005 02:39 de ExoticDream
Tu esti de groaza in privinta asta, ti-am mai spus ca risti sa-ti pierzi prietena exagerand cu suspiciunea si controlul!
Consider ca fiecare om are dreptul la fasia lui de libertate, o relatie nu-ti pune automat botnita si catuse (fara ...
Re: Re: Re: Re: Re: Banc din 12 nov 2005 02:00 de ExoticDream
Eu am doar una (pe zi/ora/minut), asta! So?
P.S.Nu te eschiva! Ma dezamagesti! :(:(:(
Pagina 2810 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||