Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Avem dreptul la intimitate? din 10 nov 2005 19:10 de Necunoscut
Sincer... aici nu se poate da dreptate unei parti sau alteia, deoarece este o problema care doar voi o puteti rezolva, si asta nu prin cautarea "vinovatului" ci prin atenuarea sentimentelor de gelozie. Daca ea ti-a cautat prin ...
Re: Avem dreptul la intimitate? din 10 nov 2005 17:57 de YLoveCamelia
ea e proasta daca nu pricepe ca a gresit. nu conteaza ce ar fi gasit.
Ziua...... mai lunga? din 10 nov 2005 16:32 de ExoticDream
Ne plangem mereu ca n-avem timp sa facem una, alta, sacrificam din orele dedicate partenerului ca sa terminam un proiect, rupem ore de somn ca sa vedem un film sau sa citim o carte bla bla bla. Daca ar fi posibil ca saptamana sa aiba 7 zile a cate 48 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare din 10 nov 2005 15:04 de CristianH
"Aluziile subtile nu merg. Aluziile puternice nici atit. Spuneti ce vreti si vom rezolva problema"
Asaceva era pe undeva pe net, referitor la comunicarea dintr-un cuplu, din perspectiva barbatilor. Poate ai auzit de ea.
Ideea e ca ...
perioada fertila din 10 nov 2005 14:31 de angela
ingrijorarea s-a spulberat
a venit astazi de dimineata...culmea dupa ce mi-am facut inca un test de sarcina care bineinteles a iesit negativ
m-am speriat si m-am consumat mult..pe faza aceasta ptr ca in ultimele luni venea mai repede cu ...
Re: Re: Avem dreptul la intimitate? din 10 nov 2005 13:42 de MachoMan
Chestia e ca n-am lasat-o sa caute, desi n-aveam nimic de ascuns, intelegi? :p
Re: Re: Avem dreptul la intimitate? din 10 nov 2005 12:39 de miky
Eu consider ca fiecare are dreptul la intimitate.Acum cativa ani un fost prieten a insistat sa-i dau parolele mailurilor mele.Eu am refuzat si nu din cauza ca as fi avut ceva de ascuns,dar nu mi s-a parut normal ca el sa-mi acceseze de cate ori are ...
Re: Re: o mica dilema din 10 nov 2005 03:06 de valentine
Poate e frigida ;)
Re: o mica dilema din 10 nov 2005 02:54 de inuendo
deci, dute si ia o sticla de vin, beti ceva, relaxati-va, si pe urma incepi sa o saruti..peste tot, gradat, fara sani, fara vagin, alea la urma...si la sani gradat...ultiele sfarcurile...sar in 10 min ajungi la san..si pe urma cobori si faci ...
Re: Avem dreptul la intimitate? din 10 nov 2005 02:21 de inuendo
daca ai lasat-o sa caute si nu a gasit nika de ce naiba sa mai suparat? si da..normal nu ai ce sa ascunzi..nu exista intimitate intr-o relatie
Re: Big problem din 9 nov 2005 21:15 de saabba
Nu exista tratamente pentru marirea sanilor!
Tratamentele hormonale au ca efect marirea sanilor, timp de cateva luni, pana cand organismul se obisnuieste cu noul dozaj hormonal!
Mai aparusera pe piata la un moment dat, cred ca mai sunt, niste ...
Re: Avem dreptul la intimitate? din 9 nov 2005 20:53 de Nekunoskuta
Eu ti-as da tie dreptate (desi asa e cam mult spus). Si eu prefer sa nu mi se caute in mail-uri sau in buzunare. Nu am nimic de acuns fatza de el dar as simti ca nu are incredere in mine daca ar face asa. Dar de ce nu a reactionat doar cu o ...
Re: Big problem din 9 nov 2005 15:39 de Wanted
Tratament hormonal... Doar ca acestea iti vor provoca pofta de mancare si risti sa te si ingrasi daca nu ai grija.
Chiar si unele anticonceptionale au ca efect secundar cresterea sanilor. Acum sa nu crezi ca daca iei anticonceptionale, ti se ...
Re: Re: Re: Re: Votati! din 9 nov 2005 03:22 de valentine
Daca ai stii pe unde e ea si ce bine o duce la ora asta....:love:
Re: Re: Fimoza ? din 9 nov 2005 00:15 de Necunoscut
Fimoza, mai pe taraneste (in primul reply, am zis ce este) este "atunci cand ti se lipeste "ata" de penis.. si NU se poate produce deloc decalotarea, deoarece "ceva retine"... si degeaba incerci cu forta ...
Re: Fimoza ? din 9 nov 2005 00:11 de Nekunoskuta
Du-te la un medic.
Fimoza inseamna ca din cauza "atzei" (fraul preputului) sa nu-ti poti decalota penisul fara sa te doara. Daca tu zici ca ti-ai inceput viata sexuala si pana acum nu ai avut probleme eu nu prea cred ca e fimoza. Daca era ...
Re: Fimoza ? din 9 nov 2005 00:09 de Necunoscut
Uite ce iti sugerez eu... fa ce ti-am zis eu.. dar las-o moale cu sexul, pana reusesti sa iti decalotezi penisul complet, fara dureri, si fara greutati. Nu fa sex deloc in zilele astea (decat cu mana ta -> joke :ok:)
Fa exact ceea ce ...
Re: intarzierea menstruatiei din 9 nov 2005 00:06 de Nekunoskuta
Ai menstruatie regulata? Din cate zici de obicei iti intarzie. E posibil sa iti intarzie acum mai mult din diferite cauze (stres, raceala...etc) sau e posibil sa fii insarcinata. Mai fa un test.
Re: Re: Re: Fimoza ? din 8 nov 2005 23:57 de Nekunoskuta
Poate intelege ca daca doi ii spun ca e beat se duce sa se culce;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare din 8 nov 2005 23:55 de Nekunoskuta
Refuzam asa pentru ca ni se pare mai la indemana. Daca am zice "nu ies cu tine pentru ca nu esti genul meu" ati considera ca e ceva personal si apoi ne ies vorbe (ma refer la varsta de 16-17 ani, la varste mai inaintate e dovada de ...
Pagina 2812 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||