Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Dragoste?!?

din 7 nov 2005 16:48 de LonelyGirl

Nu cred ca mai e nevoie sa amintesc ca si eu am pierdut acum ceva timp pe cineva foarte , foarte drag mie.Si sincer , citind aceste randuri retraiesc oarecum o parte din temerile de atunci care intr-o oarecare masura sunt identice cu ale ...

Re: pilula de a doua zi

din 7 nov 2005 16:01 de NecunoscutaS

Eu am patzit-o pentru prima data in viatza mea,acum 2 zile,cand pentru prima data,am fost amandoi prea "cu capul in nori",si s-a intamplat sa fiu nevoita sa apelez la pilula de a doua zi.Am luat Postinor2,si sper din tot sufletul sa fie ...

Re: Re: Re: Re: Sexul oral facut de femei...

din 7 nov 2005 14:59 de eli

stii de ce am pomenit de prezervativ??...ca HIV/SIDA se paote lua si prin sex oral...si in acest caz nu te poti baza doar pe incredere...si nu e vorba de doctor/spalat/dezinsectie...ci de faptul ca daca fata are o leziune bucala poate lua f usor ...

Re: Re: Re: Re: Re: VIRGINA SAU NU?

din 7 nov 2005 14:40 de NecunoscutaS

Degeaba spui tu asa,dar baietzii simt destul de bine cat intra...cel putzin va sti cu sigurantza daca a depashit capul sau nu...eee...nu mai conteaza...nu am chef sa ma contrazic,asa ca...nu mai am nimic de zis.Ceao

Re: Dragoste?!?

din 7 nov 2005 14:27 de ExoticDream

Nu inteleg cum poate fi o relatie perfecta cand EL_1 o iubeste pe EA, dar EA il iubeste pe EL_2! Faptul ca "ei petrec mult timp, merg in excursii, la chefuri, se distreaza, se inteleg perfect" nu demonstreaza decat ca cei doi sunt AMICI ...

Re: intarzierea menstruatiei

din 7 nov 2005 13:33 de banditu

Salutare.. se poate sa fie si o problema hormonala .. daca nu ai mai avut pana acuma nici o intarziere de acest gen asa de lunga .. inseamna ca nu ti-ai facut bine testu .. mai incearca si vei reusi sa vezi rezultatu .. Bafta :)

din 7 nov 2005 11:45 de Wanted

Testul nu ti l-ai facut cand trebuia. Trebuie sa treaca cel putin 2 saptamani de la ultimul contact sexual. Asa ca repeta-l...

din 7 nov 2005 09:35 de ani

cu acelasi lucru ma confrunt si eu.am facut si eu testul si mi-a iesit negativ.ulterior m-am dus la ginecolog si mi-a dat sa iau 4 zile,la aceeasi ora o pastila de Utrogestan.nu costa mult.acum astept,pt ca mi-a spus ca ar trebui sa-mi vina ...

Re: Re: cum e cu sarutul

din 7 nov 2005 07:44 de ggm

Dragoste?!?

din 7 nov 2005 03:31 de Necunoscut

Ce ati face daca ati iubi o fata, (pentru fete, un baiat) atat de mult, incat ati face orice pentru ea.. ati face orice pentru a stii ca va iubeste...? Va zic o poveste: O cunoaste, de la inceput va zice ca tine la un alt baiat... si totusi, ...

Re: Fimoza ?

din 7 nov 2005 03:12 de Necunoscut

Nu stiu ce problema ai tu, dar sunt sigur ca nu este fimoza. Fimoza este o stramtorare a orificiului preputial care nu mai permite descoperirea glandului. Asta se intampla la varste fragede, in cazul in care glandul nu este decalotat, iar tu ...

Re: Re: Re: Disfunctionalitati ale forumului!

din 6 nov 2005 23:13 de ExoticDream

Dupa parerea mea, printre disfunctionalitatile forumului se numara preferinta pentru circ a unora dintre useri care nu inteleg rolul educativ pentru care a fost creat acest spatiu virtual si fac orice le sta in putinta pentru a transforma forumul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral fac

din 6 nov 2005 22:42 de nemesis

Bla, bla... Bla, bla, bla... Si de ce l-as lasa? "Pe principiu" ca tie-ti place un user? Incearca sa citesti regulamentul... :p Doar o sugestie... :D Aha... Neeee... Daca vrei...

Re: Re: Re: Re: Re: A.L.I.C.E.

din 6 nov 2005 22:07 de ExoticDream

Doar daca ar fi inapta sa-l inteleaga (atunci s-ar plictisi teribil)! Eu as zice ca este o onoare sa ii fie alaturi unui om inteligent, cult, sensibil, manierat! (Stiu, osanalele pe usa din dos!) Inainte sa intrebi, iti spun ca stiu ce inseamna ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Filme dragute

din 6 nov 2005 22:00 de ExoticDream

Mie mi s-a parut un pic... static (plus ca nu-mi place Nicole Kidman), am vrut sa ti-l trimit, dar daca l-ai vazut..... :(:(:(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pilula de a doua z

din 6 nov 2005 21:33 de ankabeatrice

Si eu am patit-o si nu-mi dadusem seama despre ce e vorba.........abia dupa cateva zile iar pana mi-a venit ciclul ma gandeam ca sunt insarcinata.....acum ma protejez:lol::lol:

Re: Defazarea sufleteasca

din 6 nov 2005 19:54 de De la Cluj

Da, interesanta parere si filozofie totodata. Am mai intalnit situatii reale ale aceste "defazari" daca e sa le numesc asa ...In primul rand o EA indragostita nebuneste de un EL si dupa cativa ani....boom,...niente...EL cu o alta EA si EA ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat traiesc sp

din 6 nov 2005 19:49 de nemesis

Ohhhh, shut up! :.:.:.

Re: Re: intrebare

din 6 nov 2005 19:43 de De la Cluj

Pai normal ca nu. E si simplu...bine nu in forma asta, normal ca ar deranja un strop, dar ar putea foarte bine sa zica, uite ca nu imi placi, caut altceva. Si nu e mare tanguiala...macar stii daca sa mai incerci sau nu. So...go next.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 nov 2005 18:49 de Aluka

discuta mai bine despre integrale green ! cioran nu este punctul tau forte mai little [b]green[/b] friend !:)sau vezi poate te lipeshti de la nemesis de o invitatie la prins fluturi cu damigeana , ca stiu ca se pricepe!:D:D:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2815 din 3732
«   1 ... 2812   2813   2814   2815   2816   2817   2818 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare