Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Dragoste?!? din 7 nov 2005 16:48 de LonelyGirl
Nu cred ca mai e nevoie sa amintesc ca si eu am pierdut acum ceva timp pe cineva foarte , foarte drag mie.Si sincer , citind aceste randuri retraiesc oarecum o parte din temerile de atunci care intr-o oarecare masura sunt identice cu ale ...
Re: pilula de a doua zi din 7 nov 2005 16:01 de NecunoscutaS
Eu am patzit-o pentru prima data in viatza mea,acum 2 zile,cand pentru prima data,am fost amandoi prea "cu capul in nori",si s-a intamplat sa fiu nevoita sa apelez la pilula de a doua zi.Am luat Postinor2,si sper din tot sufletul sa fie ...
Re: Re: Re: Re: Sexul oral facut de femei... din 7 nov 2005 14:59 de eli
stii de ce am pomenit de prezervativ??...ca HIV/SIDA se paote lua si prin sex oral...si in acest caz nu te poti baza doar pe incredere...si nu e vorba de doctor/spalat/dezinsectie...ci de faptul ca daca fata are o leziune bucala poate lua f usor ...
Re: Re: Re: Re: Re: VIRGINA SAU NU? din 7 nov 2005 14:40 de NecunoscutaS
Degeaba spui tu asa,dar baietzii simt destul de bine cat intra...cel putzin va sti cu sigurantza daca a depashit capul sau nu...eee...nu mai conteaza...nu am chef sa ma contrazic,asa ca...nu mai am nimic de zis.Ceao
Re: Dragoste?!? din 7 nov 2005 14:27 de ExoticDream
Nu inteleg cum poate fi o relatie perfecta cand EL_1 o iubeste pe EA, dar EA il iubeste pe EL_2! Faptul ca "ei petrec mult timp, merg in excursii, la chefuri, se distreaza, se inteleg perfect" nu demonstreaza decat ca cei doi sunt AMICI ...
Re: intarzierea menstruatiei din 7 nov 2005 13:33 de banditu
Salutare.. se poate sa fie si o problema hormonala .. daca nu ai mai avut pana acuma nici o intarziere de acest gen asa de lunga .. inseamna ca nu ti-ai facut bine testu .. mai incearca si vei reusi sa vezi rezultatu .. Bafta :)
Re: intarzierea menstruatiei din 7 nov 2005 11:45 de Wanted
Testul nu ti l-ai facut cand trebuia. Trebuie sa treaca cel putin 2 saptamani de la ultimul contact sexual. Asa ca repeta-l...
Re: intarzierea menstruatiei din 7 nov 2005 09:35 de ani
cu acelasi lucru ma confrunt si eu.am facut si eu testul si mi-a iesit negativ.ulterior m-am dus la ginecolog si mi-a dat sa iau 4 zile,la aceeasi ora o pastila de Utrogestan.nu costa mult.acum astept,pt ca mi-a spus ca ar trebui sa-mi vina ...
Re: Re: cum e cu sarutul din 7 nov 2005 07:44 de ggm
Dragoste?!? din 7 nov 2005 03:31 de Necunoscut
Ce ati face daca ati iubi o fata, (pentru fete, un baiat) atat de mult, incat ati face orice pentru ea.. ati face orice pentru a stii ca va iubeste...?
Va zic o poveste:
O cunoaste, de la inceput va zice ca tine la un alt baiat... si totusi, ...
Re: Fimoza ? din 7 nov 2005 03:12 de Necunoscut
Nu stiu ce problema ai tu, dar sunt sigur ca nu este fimoza.
Fimoza este o stramtorare a orificiului preputial care nu mai permite descoperirea glandului.
Asta se intampla la varste fragede, in cazul in care glandul nu este decalotat, iar tu ...
Re: Re: Re: Disfunctionalitati ale forumului! din 6 nov 2005 23:13 de ExoticDream
Dupa parerea mea, printre disfunctionalitatile forumului se numara preferinta pentru circ a unora dintre useri care nu inteleg rolul educativ pentru care a fost creat acest spatiu virtual si fac orice le sta in putinta pentru a transforma forumul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral fac din 6 nov 2005 22:42 de nemesis
Bla, bla...
Bla, bla, bla...
Si de ce l-as lasa? "Pe principiu" ca tie-ti place un user?
Incearca sa citesti regulamentul... :p Doar o sugestie... :D
Aha...
Neeee...
Daca vrei...
Re: Re: Re: Re: Re: A.L.I.C.E. din 6 nov 2005 22:07 de ExoticDream
Doar daca ar fi inapta sa-l inteleaga (atunci s-ar plictisi teribil)! Eu as zice ca este o onoare sa ii fie alaturi unui om inteligent, cult, sensibil, manierat! (Stiu, osanalele pe usa din dos!) Inainte sa intrebi, iti spun ca stiu ce inseamna ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Filme dragute din 6 nov 2005 22:00 de ExoticDream
Mie mi s-a parut un pic... static (plus ca nu-mi place Nicole Kidman), am vrut sa ti-l trimit, dar daca l-ai vazut.....
:(:(:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pilula de a doua z din 6 nov 2005 21:33 de ankabeatrice
Si eu am patit-o si nu-mi dadusem seama despre ce e vorba.........abia dupa cateva zile iar pana mi-a venit ciclul ma gandeam ca sunt insarcinata.....acum ma protejez:lol::lol:
Re: Defazarea sufleteasca din 6 nov 2005 19:54 de De la Cluj
Da, interesanta parere si filozofie totodata. Am mai intalnit situatii reale ale aceste "defazari" daca e sa le numesc asa ...In primul rand o EA indragostita nebuneste de un EL si dupa cativa ani....boom,...niente...EL cu o alta EA si EA ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat traiesc sp din 6 nov 2005 19:49 de nemesis
Ohhhh, shut up! :.:.:.
Re: Re: intrebare din 6 nov 2005 19:43 de De la Cluj
Pai normal ca nu. E si simplu...bine nu in forma asta, normal ca ar deranja un strop, dar ar putea foarte bine sa zica, uite ca nu imi placi, caut altceva. Si nu e mare tanguiala...macar stii daca sa mai incerci sau nu.
So...go next.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 nov 2005 18:49 de Aluka
discuta mai bine despre integrale green ! cioran nu este punctul tau forte mai little [b]green[/b] friend !:)sau vezi poate te lipeshti de la nemesis de o invitatie la prins fluturi cu damigeana , ca stiu ca se pricepe!:D:D:D
Pagina 2815 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||