Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: intrebare din 6 nov 2005 05:09 de ExoticDream
Welcome back! ;)
Mda, se pare ca unele fete au meteahna asta de a nu recunoaste deschis ca nu doresc sa iasa cu un anumit baiat, mi se pare o prostie, poti sa-i zici omului adevarul fara sa-l jignesti. Cand un baiat invita o fata la un suc, nu ...
Re: intrebare din 6 nov 2005 04:49 de ExoticDream
Am o nelamurire: la munca, in Italia, la 17 ani? Ai terminat liceul?
Nu fi atat de speriat, daca va potriviti unul cu celalalt, daca relatia voastra se intemeiaza nu numai pe atractie fizica, ci si pe cunoastere reciproca, comunicare, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cat traiesc spermatozoizii? din 6 nov 2005 04:30 de ExoticDream
Nu se pune problema idolatrizarii propriei persoane si nici a incadrarii celor din jur in doua grupe mari si late (de fapt, doar una e lata, din pacate...), inteligenta este innascuta sau nu; daca ai norocul sa te nasti destept, conteaza daca iti ...
intarzierea menstruatiei din 6 nov 2005 02:15 de carolina
Salut!Mi-a intarziat menstruatia 2 sapt, am facut un test de sarcina la 10 zile de la ultimul contact sexual, care a iesit negativ.Sunt speriata pt ca niciodata nu mi-a intarziat mai mult de o saptamana.As vrea sa stiu daca exista riscul de a avea o ...
Re: intrebare din 6 nov 2005 01:32 de RoB3rTo
nu prea o sa mearga pana la urma unul din voi o sa se indragosteasca de cineva tu d cineva din italia si ea de cineva din romania
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral facut de fe din 6 nov 2005 01:01 de Necunoscut
Sexul normal e normal, si il consider si mai normal atunci cand este practicat de ambii parteneri. Nu cred ca poate fii vorba de "iaaaac".. trebuie sa cunosti persoana respectiva.. daca o iubesti, inseamna ca o cunosti... daca o cunosti... ...
Re: Re: Re: Re: Cat traiesc spermatozoizii? din 6 nov 2005 00:33 de Wanted
Exista o "mica " diferenta intre a avea un anume bagaj de cunostiinte, a-ti cunoaste propria valoare si a te respecta, si intre a te idolatriza, iar pe personale din jurul tau sa le consideri pe toate idioate, si sa nu le arati nici ...
Re: Re: Re: Exista minciuni "pardonabile" din 6 nov 2005 00:29 de Necunoscut
Aste cred eu ca de fapt... era ruptura.. nu cred ca lucrurile erau "the same".. de fapt sunt sigur ca se producea o ruptura... nu ca va fi parasit, dar ceva s-ar fi schimbat in comportamentul ei... te-ai comporta la fel... daca (Doamne ...
Re: intrebare din 5 nov 2005 22:25 de lupulnebun
Varsta de 17 ani nu este o varsta prea sigura.. La 17 ani chiar daca spui ca peste 3 ani vreau sa fiu cu persoana respectiva si iti doresti din tot sufletul lucrul acesta, lucrurile se pot schimba cu trecerea timpului... Relatia se poate mentine insa ...
La 17 ani, ce sanse are o iubire la distanta? din 5 nov 2005 20:43 de coco
deci sunt si eu un baiat ca toti ceilalti care s-a indragostit de o fata.... problema e ca eu a trebuit sa plec in italia la munca si sincer nu vreau sa o pierd o iubesc mult. credeti ca am vreo sansa sa ramanem impreuna daca avem doar 17 ani.
Re: Re: Re: Re: Re: Va imaginati ca faceti dragost din 5 nov 2005 19:17 de YLoveCamelia
simteam. asta nu inseamna ca trebuie sa fiu conservator.
nu era complicat era nepotrivit tare sa actionez.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral facut de femei. din 5 nov 2005 19:05 de saabba
:love::love::love::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral facut de femei. din 5 nov 2005 17:30 de ExoticDream
Eu glumeam doar, care e problema ta de te exprimi atat de colorat? Ai vr'o problema in privinta parerii mele vis-a-vis de sexul oral? It is not funny, you know!
:ermm::ermm::ermm:
Asta e profunda!!! Cu toate ca.... are un aer ...
Re: Re: Exista minciuni "pardonabile"? din 5 nov 2005 17:25 de ExoticDream
Referitor la baiatul acela, nu este asa, nu s-ar fi produs nici o ruptura si el stia asta. Cand intre doi oameni exista sentimente de iubire, cum iti poti imagina ca unul din ei l-ar parasi pe celalalt doar pentru ca nu mai este valid, viitorul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sexul oral facut de femei... din 5 nov 2005 17:25 de Alluka
tu nu ai leziuna aia la cap si ramai la sex oral? ):(
termina ma dracului cu aerele astea si vezi-ti de treaba ta ca incepi sa ma enervezi iar si pe urma o sa inceapa iar vesnica ta problema : o sa te intrebi ce au toti cu tine! ):( ):(
...
Re: sunt curioasa:) din 5 nov 2005 17:13 de Necunoscut
Fara prezervativ nu e foarte indicat, pentru ca sangele acela ce este eliminat in timpul menstruatiei, este sange care elimina substantele toxice si nefolositoare din corp.. asa ca.. mai bine folosesti prezervativul daca chiar doresti sa faci ...
Re: Exista minciuni "pardonabile"? din 5 nov 2005 16:58 de Necunoscut
In general nu e bine sa minti, pentru ca o minciuna atrage de la sine alta minciuna, si tot asa...
Oricum, referitor la baiatul cu boala aceea, daca spunea adevarul, era clar ca se producea o ruptura, si el a preferat (cred eu din egoism ...
Re: Re: Re: Re: Sexul oral facut de femei... din 5 nov 2005 15:19 de ExoticDream
Mai, daca ai leziunea aia [b]in[/b] cap, eu zic sa renunti la sexul oral, altfel partenerul tau risca sa pateasca precum ala cu tigaia! Daca e [b]pe[/b] cap, punem mana de la mana si-ti cumparam o caciulita! Roz inchis, cu franjuri, ca sa fii in ...
Re: Re: Issssssssssssss ... vai de mine din 5 nov 2005 15:09 de ExoticDream
Okidoki va prezinta noutatile din Colectia de toamna-iarna 2005: rozul inchis si franjurile, o combinatie perfecta pentru femeia moderna, libera, activa, puternica!
:-`:-`:-`
Re: Re: Re: Re: sunt mika si curioasa din 5 nov 2005 15:01 de ExoticDream
Chiar n-ai aflat ca Romania s-a civilizat si nu se mai folosesc in comun ace sau seringi nesterilizate pentru injectii, acupunctura, proceduri stomatologice, perforarea urechilor sau a altor parti ale corpului, tatuarea etc.? Curios....! ...
Pagina 2817 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||