Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ce mai fac userii nostri vechi?

din 5 nov 2005 12:33 de valentine

3.valentine - s-a facut baiat de casa

Re: Issssssssssssss ... vai de mine

din 5 nov 2005 12:28 de Wanted

Chiar atat de putin te duce acel neuron.. pe care nu sunt sigura exact unde il ai?.:D Chiar crezi ca o femieie se simte "adevarata" doar daca are himenul perforat....???? :blink::blink::ermm:

din 5 nov 2005 12:24 de Wanted

Parca ai vorbii de masini aici...de prima data merge ff greu... uzata... etc. Cred ca roi ai o imaginatie putin cam..blonava.. ori tu nu esti tampit. Imi pare rau ca te jignesc dar din ceea ce scrii cam asta rezulta.):(

Re: Re: Issssssssssssss ... vai de mine

din 5 nov 2005 10:17 de saabba

Daaaaa, iar eu pe buna ca nici nu m-as mai duce la servici .......numai sa te urmaresc!:D:D:D

Re: Re: Re: Sexul oral facut de femei...

din 5 nov 2005 10:08 de saabba

Serios? Eu am o leziune la cap! Cum sa-mi pun prezervativul?:D:D:D

Ce mai fac userii nostri vechi?

din 5 nov 2005 00:47 de ExoticDream

Timpul trece, unii au venit aici, impinsi de curiozitate sau chinuiti de o problema, apoi au plecat, altii au ramas.... dintr-un motiv sau altul. S-au derulat povesti, mai vesele sau mai triste, s-au dat sfaturi, s-a glumit, s-a ras, s-a criticat. ...

Re: Sexul oral facut de femei...

din 5 nov 2005 00:20 de ExoticDream

Mie nu mi se pare injositor, scarbos sau mai stiu eu cum decat daca nu l-as iubi pe respectivul nene! Nu am prejudecati, cred ca iubesti toata fiinta celui iubit (minte+suflet+trup), nu doar fractiuni din fizicul sau, asa ca a-i oferi si acest ...

Re: Re: Re: Sexul oral facut de femei...

din 5 nov 2005 00:12 de ExoticDream

Prezervativ la sexul oral??? Stiu ca se poate, dar.... e o aiureala totala, mai bine te lipsesti sau.... il/o trimiti la doctor/spalat/dezinsectie....! :blink::blink::blink:

Re: Re: Re: Re: VIRGINA SAU NU?

din 5 nov 2005 00:08 de ExoticDream

Asa e, eu cred ca el, nefiind infierbantat de fel, a stat cu ruleta in mana si a masurat exact lungimea partii care nu a penetrat-o, a scazut din lungimea aia grozava cu care se lauda la amici si.... ecce rezultatul (cu virgula sau fara)! Il ...

din 5 nov 2005 00:04 de ExoticDream

Eu is nervoasa.... frustRata...etc. pentru ca nu ne spui daca episoadele se leaga intre ele sau sunt povesti separate! As renunta si la film ca sa te urmaresc! B)B)B)

Re: Re: Re: Re: Issssssssssssss ... vai de mine

din 5 nov 2005 00:01 de ExoticDream

.... putin dezvirginata..... ;););) Serios acum, oare chiar conteaza cat de sfartecat este amaratul ala de himen?!? Daca ai ajuns pana acolo, mai poti gandi ca esti 65,92(5)% virgina?!? Cui ii mai pasa ca el a introdus mai mult sau mai putin ...

Re: Re: Sexul oral facut de femei...

din 4 nov 2005 21:56 de eli

nush ce ar putea fi scrabos daca inainte faceti un dus impreuna,sau mai stiu eu....si e chiar fain...mai schimbi ceea ce faci tot timpul...numai ca aici as vrea sa precizez sa va abtineti daca veti leziuni...sau daca nu, folositi prezervativul!!!

Re: Re: Re: Issssssssssssss ... vai de mine

din 4 nov 2005 21:45 de PAOLA

Avem povesti similare,dar atat! si eu am ramas putin uimita! dar,asta este!!!

din 4 nov 2005 21:41 de PAOLA

Cati ani ai??????eu nu am inteles f bine:tu vrei s-o dezvirginezi? daca vrei de ce n-o faci???

Re: Re: Issssssssssssss ... vai de mine

din 4 nov 2005 14:07 de ExoticDream

Stau si ma intreb: o fi vreo legatura intre el si fata cea neterminata de pe alt topic? Amandoi se pare ca au o problema.... similara! O alta intrebare ar fi daca fata sangerand abundent dupa un quickie intrerupt de un telefon inopinat din ...

Re: Nu ma pot indragosti!!!

din 4 nov 2005 13:59 de ExoticDream

Graba asta de a avea cat mai multe relatii in adolescenta duce, in mod natural, la o selectie grabita a partenerilor si n-ai de ce sa te miri daca nu ajungi automat sa si iubesti. Cate relatii ai avut? Trei, patru, sapte? Cat au durat? O luna, ...

din 4 nov 2005 10:13 de banditu

Salut .. las ca e bine .. apropo ce varsta ai ? multa bafta in continuare si incearca sa nu mai lasi fetele neterminate .. :)) Multa bafta .. Pa

din 4 nov 2005 01:50 de valentine

:lol::lol::lol: esti teroare bai baiete...sincer!

din 3 nov 2005 23:15 de ExoticDream

Eu stiu ca se apropie sfarsitul de an, vremea bilanturilor bla bla bla, dar noi inca n-am demarat concursul pentru cea mai nostima postare a anului!!! Concurezi cu.... okidoki, cu siguranta! Lasa-ma sa rad un pic si pe urma iti spun parerea ...

din 3 nov 2005 23:14 de nemesis

Ion Creanga asezat pe lavita si povestind copiilor... Asta o trait in bojdeuca lu' Creanga! Buna dimineata, ficior! :D:D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2818 din 3732
«   1 ... 2815   2816   2817   2818   2819   2820   2821 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare