Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: salutare

din 31 oct 2005 22:43 de eli

in ciuda faptului ca iti e sila de medici(nu ca mie nu mi-ar fi)tot iti sugerez sa ajungi pe la ei...sunt cei mai in masura sa iti spuna ce ai si eventual sa iti dea un tratament...acum,tu alegi

Re: sfaturi pentru un incepator

din 31 oct 2005 22:19 de YLoveCamelia

"de ce nu pana acum are putina importanta". cauta sfatul unui medic in ceea ce inseamna dificultatile in a avea erectie si ejacularea prematura. nu ar trebui sa neglijezi nici discutiile cu prietena legate de problemele tale in acest ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: INFIDELITATE:DE CE INSALA

din 31 oct 2005 21:50 de saabba

nu ma intreba pe mine! Sunt catastrofala la acest capitol! In ce sens, probabil vei intreba! In sensul ca la mine teoria cu practica, n-au nici o legatura ...din pacate!:blink::blink::blink:

Re: Re: Re: Re: Re: INFIDELITATE:DE CE INSALA BARB

din 31 oct 2005 21:44 de Farfalla

Pana la urma nu conteaza de ce inselam ... conteaza ca inselam! Oricum, fiecare merita o a doua sansa. Apropo, ati ierta daca prietenul/prietena v-ar insela ?

Re: Re: Re: sfaturi pentru un incepator

din 31 oct 2005 21:05 de PAOLA

nu are absolut nimic sa fii virgin la29 de ani,dar nu-mi spune ca nu t-i se pare un pic ciudat pt. un barbat la varsta asta sa fie virgin,lasand la o parte filmele.Oricum, eu cred ca toate raspunsurile la problemele lui vin de la ...

Re: Re: Re: sfaturi pentru un incepator

din 31 oct 2005 20:32 de valentine

Acum ma uit la el....LOL...e la misto faza ma oricum...nu exista mascul ca ala din film pe lumea asta...

Re: Re: Re: Va imaginati ca faceti dragoste/sex cu

din 31 oct 2005 19:25 de Farfalla

Pai asta si e ! Daca iubesti persoana respectiva cu adevarat nu te poti gandi la alta ...

Re: Re: sfaturi pentru un incepator

din 31 oct 2005 19:03 de Farfalla

Poate nu o fii gasit persoana potrivita cu care sa faca sex/dragoste.Nu ati vazut si voi filmul acela: Virgin la 40 de ani?Sau pur si simplu nu a vrut si i-o fi fost teama ... ce are daca esti virgin la 29 de ani?

Re: Re: Re: Conteaza daca "spalam rufele"

din 31 oct 2005 18:50 de saabba

Nu suntem doctori! Este important sa traiesti alaturi de celalalt zi de zi, evident daca tinzi spre o relatie serioasa! De ce? Sunt atat de multe pentru ca-uri.....o sa incerc sa sintetizez! In intimitatea unui "camin" ...

Re: sfaturi pentru un incepator

din 31 oct 2005 18:24 de PAOLA

nu te supara pe mine,dar de ce esti virgin la 29 de ani??????

Re: E interzis sa...?

din 31 oct 2005 18:01 de saabba

da, poti avea si nu sunt daunatoare sanatatii tale atata timp cat contactele nu sunt dureroase! In general problemele uro-genitale sunt insotite de o scadere considerabila a apetitului! Insa, daca la tine e altfel....

Re: Re: perioada fertila

din 31 oct 2005 18:00 de valentine

Picatura placerii poate sa puna capac si celui mai expert in coitus intrerruptus (nici eu nu stiu daca am scris corect:D). Deci picatura placerii nu are nici o treaba cu coitus intrerruptus (si pana la urma cine ne zice cum se scrie defapt?:D) ...

Re: Re: perioada fertila

din 31 oct 2005 15:56 de angela

stiu ca sunt teste de sarcina cu depistare a sarcinii si la cinci zile de la conceptie, cat de eficiente sunt?...sau trebuie sa astept neaparat 2 saptamanii...(deja au trecut 8 zile de la "comiterea faptei")...

Re: Re: Am o nelamurire

din 31 oct 2005 15:53 de Wanted

NU trebuie NEAPARAT sa sangerezi. CUm ai zis chiar tu, depinde de organismul fiecaruia. Respectivele sagerari apar din cauza dereglarilor hormonale datorate Postinorului

Sfaturi pentru un incepator cu probleme!

din 31 oct 2005 15:36 de cypriakos

:( va salut! am 29 de ani si sunt virgin. de 2-3 luni am o prietena cu care nu reusec sa am un raport sexual datorita fie ejacularii precoce fie erectiei slabe. va rog daca puteti sa imi dati anumite sfaturi. este cazul sa apelez la stimulente ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta

din 31 oct 2005 12:35 de valentine

Sud e in josul hartii....estul e in stanga sau in dreapta?

Re: Am o nelamurire

din 31 oct 2005 11:04 de Mirabela

Mai am o intrebare daca se poate!Trebuie neaparat sa sangerez dupa ce am luat postinor2,si daca da cam cate zile sau asta depinde de organismul fiecaruia??Va multumesc!

Re: Re: Re: Re: Conteaza daca "spalam rufele&

din 31 oct 2005 03:38 de ExoticDream

Tu te numeri printre norocosii care au conditii sa faca asta! Gandeste-te ca nu multi parinti ar fi incantati sa primeasca la ei acasa iubita/iubitul "copilasului" lor si atunci adio "casatorie de proba"! P.S. Esti convins ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta de v

din 31 oct 2005 03:27 de ExoticDream

Da, stiu, insa directia era spre sud-est, la vreo 500 km, daca nu ma insel.... :love::love::love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta de varst

din 31 oct 2005 03:21 de valentine

Nu te mai obicham daca nu ramai pasare de noapte...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2820 din 3732
«   1 ... 2817   2818   2819   2820   2821   2822   2823 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare