Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: sex oral doar ptr femei??? din 25 oct 2005 19:16 de saabba
:ok::ok:
Deci alinutzo....poti sa consideri ca ii esti superioara!:D:D:D
Re: Re: sex oral doar ptr femei??? din 24 oct 2005 21:53 de ExoticDream
Pentru a elimina jena legata de "superioritatea" indusa de diferenta de nivel in favoarea barbatului, propun varianta orizontala (in care ea se afla deasupra lui, adica practic cu 10-15 cm mai sus) sau un stand in maini sanatos pentru ...
Re: Re: Re: Re: Re: Din ciclul "Ne-am interes din 24 oct 2005 21:42 de Alluka
SI DE CE NU ?????
SA VEDEM :
Dupa un anumit timp, omul invata sa perceapa diferenta subtila intre a sustine o mana si a inlantui un suflet, si invata ca amorul nu inseamna a te culca cu cineva si a avea pe cineva alaturi nu e sinonim cu ...
Re: Re: Re: Re: Din ciclul "Ne-am interesat p din 24 oct 2005 18:38 de Alluka
ce-i aia "certitudine"/..numai D-zeu este,...! ce-s alea "cuvinte"..?..instrumente ale vorbirii ,pe care daca nu stii sa le folosesti,"ucid".."distrug"..ceea ce a creat D-zeu!..OMUL!!...ce-i aia ...
pai.. din 24 oct 2005 18:23 de MisterX
Pai.. problema nu e in a satisface-o pe "distinsa mea proapata devenita femeie" :D ci ca ea isi pune semne de intrebare dak nu o satisfac de dureaza atat de mult ! Ultima oara cand am facut-o aproape ca ajunsesem la orgasm , dar nu a ...
Re: Re: Re: Re: A ejacula sau a nu ejacula ! Aceas din 24 oct 2005 18:22 de Alluka
Pozitie pentru o penetrare mai adanca?
Multe cupluri prefera posturile de penetrare prin spate (postura cainelui). Cea mai cunoscuta este postura in care femeia ingenuncheaza in patru labe si barbatul o penetreaza prin spate. Avantajul acestei ...
Re: Re: Re: A ejacula sau a nu ejacula ! Aceasta-i din 24 oct 2005 18:16 de Alluka
pai mai toti sunt incepatori pe aici..in frunte cu nemesis!:D:D:D
nemesis a inceput si el odata mai demult dar s-a lasat dupa ce ne-a intrebat pe forum : daca are o femeie si un pat ce sa faca cu ele?:D:D:D
in alta ordine de idei...daca ...
Re: perioada fertila din 24 oct 2005 16:23 de Farfalla
Banuiesc ca a trecut destul timp ca sa mai potzi sa mai iei piluala de a2zi. Asa ca daca au trecut 2 saptamani de la contactul sexual potzi sa-ti faci un test de sarcina. Daca el avea experienta in coitus intrerruptus(nu stiu daca am scris corect) ...
Re: Re: Re: Re: VIRGINA SAU NU? din 24 oct 2005 13:45 de saabba
atunci....chiar m-am linistit!:D:D
Re: pozitia 67 ??? din 24 oct 2005 13:42 de saabba
Ii faci sex oral si-ti ramane dator....de doua ori!:D:D:D
Re: pozitia 67 ??? din 24 oct 2005 12:49 de Alluka
e in editia princeps pozitia asta..!doar pentru alintatzi...si sa stii ca nu o spunem nimanui!sic!:D:D
pozitia 67 ??? din 24 oct 2005 12:31 de Me
salut... cine stie sa-mi spuna si mie care-i pozitia aia 67.. adika eu am kamasutra dar la nici o pozitie de acolo nu ii zice 67 au cu totul alte denumiri daca stie cineva sa-mi zica sau are o poza cu pozitia respectiva il(o) rog sa trimita pe ...
Coltul de poezie/proza din 24 oct 2005 10:11 de ExoticDream
[b]Daca Dumnezeu mi-ar oferi inca o bucata de viata[/b]
[i]Gabriel Garcia Marquez[/i]
Daca, pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca nu sunt decat o paiata de carpa si mi-ar oferi o bucata de viata, fara indoiala ca n-as spune tot ceea ce gandesc, ...
sani_glande sudoripare din 24 oct 2005 08:11 de sufletzik
Acum amvazut si eu subiectul asta si tzin sa precizez ca Dovela are drepatate!! chestia asta se invata la scoala in clasa a 7a daca nu ma insel! Nu-mi vine sa cred cu cat patos se contrazic fara sa poata demonstra contrariul!!! mai intai ...
Re: Re: Re: VIRGINA SAU NU? din 23 oct 2005 16:22 de PAOLA
Nu nu cred ca mai conteaza,in ziua de azi! eu doar am vrut sa ma lamuresc,cu ce m-i s-a intamplat! sa aud si parerea altora.!Daca m-a dezvirginat-e ok!m-a dezvirginat barbatul iubit;am facut-o din dragoste!si nu regret nimic. daca nu ...
Re: sex oral doar ptr femei??? din 23 oct 2005 15:20 de saabba
Incearca sa nu mai stai in genunchi.....daca asta e problema ta!:wacko::wacko::wacko:
Iti da cu rest, nu?:D:D:D
Re: Re: VIRGINA SAU NU? din 23 oct 2005 13:45 de PAOLA
1.nu mi-e pofta de nimic(de felul meu nu sunt pofticioasa)!:p 2.iti multumesc pt. oferta,dar prefer sa termine cel ce a inceput!!!
Re: VIRGINA SAU NU? din 23 oct 2005 13:14 de toppy
Daca el nu a reusit si ai dubii vin eu sa continui si sa termin treaba. Nu trebuie sa stai asa inceputa si neterminata caci s-ar putea ca de pofta sa ti umfle vreo tita si nu e bine pentru baietii pe linga care treci.
Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac:( din 23 oct 2005 11:43 de LonelyGirl
Fata nu mentioneaza asa ceva...
Re: Re: nu stiu ce sa fac:( din 23 oct 2005 11:26 de valentine
Ba se fac! Daca ai sperma pe deget si fata e in perioada cea mai fertila ;)
Pagina 2823 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||