Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: sex oral doar ptr femei???

din 25 oct 2005 19:16 de saabba

:ok::ok: Deci alinutzo....poti sa consideri ca ii esti superioara!:D:D:D

Re: Re: sex oral doar ptr femei???

din 24 oct 2005 21:53 de ExoticDream

Pentru a elimina jena legata de "superioritatea" indusa de diferenta de nivel in favoarea barbatului, propun varianta orizontala (in care ea se afla deasupra lui, adica practic cu 10-15 cm mai sus) sau un stand in maini sanatos pentru ...

Re: Re: Re: Re: Re: Din ciclul "Ne-am interes

din 24 oct 2005 21:42 de Alluka

SI DE CE NU ????? SA VEDEM : Dupa un anumit timp, omul invata sa perceapa diferenta subtila intre a sustine o mana si a inlantui un suflet, si invata ca amorul nu inseamna a te culca cu cineva si a avea pe cineva alaturi nu e sinonim cu ...

Re: Re: Re: Re: Din ciclul "Ne-am interesat p

din 24 oct 2005 18:38 de Alluka

ce-i aia "certitudine"/..numai D-zeu este,...! ce-s alea "cuvinte"..?..instrumente ale vorbirii ,pe care daca nu stii sa le folosesti,"ucid".."distrug"..ceea ce a creat D-zeu!..OMUL!!...ce-i aia ...

pai..

din 24 oct 2005 18:23 de MisterX

Pai.. problema nu e in a satisface-o pe "distinsa mea proapata devenita femeie" :D ci ca ea isi pune semne de intrebare dak nu o satisfac de dureaza atat de mult ! Ultima oara cand am facut-o aproape ca ajunsesem la orgasm , dar nu a ...

Re: Re: Re: Re: A ejacula sau a nu ejacula ! Aceas

din 24 oct 2005 18:22 de Alluka

Pozitie pentru o penetrare mai adanca? Multe cupluri prefera posturile de penetrare prin spate (postura cainelui). Cea mai cunoscuta este postura in care femeia ingenuncheaza in patru labe si barbatul o penetreaza prin spate. Avantajul acestei ...

Re: Re: Re: A ejacula sau a nu ejacula ! Aceasta-i

din 24 oct 2005 18:16 de Alluka

pai mai toti sunt incepatori pe aici..in frunte cu nemesis!:D:D:D nemesis a inceput si el odata mai demult dar s-a lasat dupa ce ne-a intrebat pe forum : daca are o femeie si un pat ce sa faca cu ele?:D:D:D in alta ordine de idei...daca ...

Re: perioada fertila

din 24 oct 2005 16:23 de Farfalla

Banuiesc ca a trecut destul timp ca sa mai potzi sa mai iei piluala de a2zi. Asa ca daca au trecut 2 saptamani de la contactul sexual potzi sa-ti faci un test de sarcina. Daca el avea experienta in coitus intrerruptus(nu stiu daca am scris corect) ...

Re: Re: Re: Re: VIRGINA SAU NU?

din 24 oct 2005 13:45 de saabba

atunci....chiar m-am linistit!:D:D

Re: pozitia 67 ???

din 24 oct 2005 13:42 de saabba

Ii faci sex oral si-ti ramane dator....de doua ori!:D:D:D

Re: pozitia 67 ???

din 24 oct 2005 12:49 de Alluka

e in editia princeps pozitia asta..!doar pentru alintatzi...si sa stii ca nu o spunem nimanui!sic!:D:D

pozitia 67 ???

din 24 oct 2005 12:31 de Me

salut... cine stie sa-mi spuna si mie care-i pozitia aia 67.. adika eu am kamasutra dar la nici o pozitie de acolo nu ii zice 67 au cu totul alte denumiri daca stie cineva sa-mi zica sau are o poza cu pozitia respectiva il(o) rog sa trimita pe ...

Coltul de poezie/proza

din 24 oct 2005 10:11 de ExoticDream

[b]Daca Dumnezeu mi-ar oferi inca o bucata de viata[/b] [i]Gabriel Garcia Marquez[/i] Daca, pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca nu sunt decat o paiata de carpa si mi-ar oferi o bucata de viata, fara indoiala ca n-as spune tot ceea ce gandesc, ...

sani_glande sudoripare

din 24 oct 2005 08:11 de sufletzik

Acum amvazut si eu subiectul asta si tzin sa precizez ca Dovela are drepatate!! chestia asta se invata la scoala in clasa a 7a daca nu ma insel! Nu-mi vine sa cred cu cat patos se contrazic fara sa poata demonstra contrariul!!! mai intai ...

Re: Re: Re: VIRGINA SAU NU?

din 23 oct 2005 16:22 de PAOLA

Nu nu cred ca mai conteaza,in ziua de azi! eu doar am vrut sa ma lamuresc,cu ce m-i s-a intamplat! sa aud si parerea altora.!Daca m-a dezvirginat-e ok!m-a dezvirginat barbatul iubit;am facut-o din dragoste!si nu regret nimic. daca nu ...

Re: sex oral doar ptr femei???

din 23 oct 2005 15:20 de saabba

Incearca sa nu mai stai in genunchi.....daca asta e problema ta!:wacko::wacko::wacko: Iti da cu rest, nu?:D:D:D

Re: Re: VIRGINA SAU NU?

din 23 oct 2005 13:45 de PAOLA

1.nu mi-e pofta de nimic(de felul meu nu sunt pofticioasa)!:p 2.iti multumesc pt. oferta,dar prefer sa termine cel ce a inceput!!!

Re: VIRGINA SAU NU?

din 23 oct 2005 13:14 de toppy

Daca el nu a reusit si ai dubii vin eu sa continui si sa termin treaba. Nu trebuie sa stai asa inceputa si neterminata caci s-ar putea ca de pofta sa ti umfle vreo tita si nu e bine pentru baietii pe linga care treci.

Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac:(

din 23 oct 2005 11:43 de LonelyGirl

Fata nu mentioneaza asa ceva...

Re: Re: nu stiu ce sa fac:(

din 23 oct 2005 11:26 de valentine

Ba se fac! Daca ai sperma pe deget si fata e in perioada cea mai fertila ;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2823 din 3732
«   1 ... 2820   2821   2822   2823   2824   2825   2826 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare