Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: anticonceptionale vs. pretena

din 19 oct 2005 17:30 de saabba

Daca faci o comparatie intre tine si "fetele" s-ar putea sa ai dreptate!:D:D Apropos cum ai ajuns la axioma asta?:blink::D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: anticonceptionale

din 19 oct 2005 17:24 de ciuci

pai si daca ia pilule si tu umbli cu parasute, poate sa ia BTS. asa ca fetelor va dau un sfat: nu va mai uitati in gura lor, prezervativul nu e gros cat o anvelopa, si daca va iubesc va protejaza. eu am cerut sfatul unui medic important de la ...

Re: Re: Sexul Anal - Mirosuri sau alte probleme??

din 19 oct 2005 15:42 de ExoticDream

Stiu ca "e normal", dar, cand aud faza cu clisma, simt brusc cum placerea o ia razna, asimptotic catre zero (sau minus infinit?!?) :(:x:(

Re: mi-e frica de relatiile sexuale!!

din 19 oct 2005 15:35 de ExoticDream

Hm, semnul asta de exclamare de la sfarsit vrea sa insemne ca te miri si tu cu cat de putini baieti ai facut sex? De la 17 la 19 ani nu e cazul sa ti se para ca ai ratat cine stie daca te-ai limitat la 2! Nu pricep de nici un fel acel ...

Re: Sexul Anal - Mirosuri sau alte probleme??

din 19 oct 2005 15:26 de krisma_19

Nu ai de ce sa te temi...sexul oral,ca si cel anal este ceva f.normal....dar daca va temeti sa nu va simtiti jenati o clisma v-ar ajuta.Dar nu cred ca e nevoie,va veti simti bine si asa ...nu va fie teama incercati!!!!

Re: Sex oral

din 19 oct 2005 15:20 de ExoticDream

Dupa parerea mea, sexul oral, ca si sarutul, (dar in alt fel), reprezinta un lucru care presupune un grad mare de intimitate intre parteneri, de aceea nu cred ca are ce cauta intre persoane care nu se iubesc (pentru asta, exista actul sexual ...

Re: Sex oral

din 19 oct 2005 01:20 de Bozgoru

Daca si baiatul ii face fetei sex oral ea nu decade deloc in ochii baiatului..sunt ambii pe linia de plutire... oricum nu e un lucru care injoseste femeia...e ceva normal in ziua de azi...

Re: jd

din 19 oct 2005 00:12 de nemesis

1. Daca nu le iei. 2. Daca uiti sa le iei. 3. Daca nu le-ai luat vreodata. 4. Daca ai incetat sa le iei acum cativa ani. 5. Daca nu ti-a trecut niciodata prin minte sa iei asa ceva. 6. Daca habar nu ai ce sunt anticonceptionalele. :-`

Re: Sexul Anal - Mirosuri sau alte probleme??

din 18 oct 2005 23:51 de nemesis

Well... What in god's name would you expect? :ermm: Vorba 'ceea: Ce iese din pisica... soareci mananca! :lol: :D

Re: Re: Re: de ce iubirea nu dispare odata cu deza

din 18 oct 2005 23:26 de ExoticDream

Fericirea nu ne pica din cer, ea se atinge in urma unui proces care implica lupta.... Cum se numeste filmul???????? :cat::cat::cat:

Re: Pentru sabba

din 18 oct 2005 23:11 de Alluka

:);)

Re: Re: Coltul de poezie

din 18 oct 2005 23:07 de Alluka

DE VORBA CU DIAVOLUL ION MINULESCU Azi-noapte, Diavolul din mine - Un diavol ce pretinde-a fi profet - M-a luat cu vorba-ncet... incet... Si m-a bagat in tainele divine, Pe care eu - spun drept - mi-e frica Sa nu care cumva ...

Re: Re: Re:

din 18 oct 2005 22:55 de ExoticDream

Nu, nu cred ca il iubea, dar nici nu statuse sa analizeze profund ce sentimente avea fata de el pana in clipa in care a aflat profetia; totusi, avea o relatie cu el si o lua destul de in serios din moment ce s-ar fi casatorit cu el! Si in viata ...

Sexul Anal - Mirosuri sau alte probleme??

din 18 oct 2005 22:46 de Laurentiu

M-am decis eu si prietena mea sa facem si sex anal... sa vedem cum e.. sa vedem daca ne place .. dar e o probleme de care mi-e frica..am auzit de la un tovaras ca pot aparea efecte secundare in timpul sexului anal precum miros neplacut.. excremente ...

Re: Pentru sabba

din 18 oct 2005 22:31 de LonelyGirl

Super!Super!Super!

Re: why???

din 18 oct 2005 22:10 de Farfalla

Dar tu de ce nu ai vrut sa faceti dragoste?De frica?Daca dorinta era asa de mare, de ce nu ati facut-o?Nu s-a intamplat acest lucru, asa cum ai zis si tu, ba nu ai vrut tu, ba "nu a vrut" el. Inainte cand eram(inca mai sunt) cu prietenul ...

Re: Problema nr.2

din 18 oct 2005 22:08 de nemesis

Pt data viitoare: Rezolvati in doua moduri! (Vai ce ma dispera cerinta asta!!!) :pirate::pirate::pirate::x:x:x

Re: Re: de ce iubirea nu dispare odata cu dezamagi

din 18 oct 2005 20:56 de saabba

Nu!Explicatia este alta! Suntem "setati" sa luptam pentru ce ne face fericiti! Din momentul in care am cunoscut iubirea si implicit fericirea....orice si oricine se interpune intre noi si fericirea noastra il consideram un ostacol care ...

Re: de ce iubirea nu dispare odata cu dezamagirile

din 18 oct 2005 18:45 de miky

Pentru ca ,dupa parerea mea, dragostea este cel mai puternic sentiment.Pentru acest sentiment ne sacrificam cateodata idealurile si visele, iar propria noastra persoana nu mai este o prioritate.Dezamagirea provoaca o durere imensa, urmata de o serie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca

din 18 oct 2005 18:34 de saabba

In prima faza cand ai acea imagine idealizata....te indragostesti! Dupa care...cunoscandu-l din ce in ce mai bine incepi sa-l iubesti...sau iti trece! Da? Deci faza aia in care "incepi sa te intrebi daca omul pe care il iubesti este cel cu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2826 din 3732
«   1 ... 2823   2824   2825   2826   2827   2828   2829 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare