Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: jd din 18 oct 2005 18:29 de miky
Din cate stiu eu,anticonceptionalele nu isi pot face efectul in cazul in care se consuma bauturi alcoolice in cantitati mari,cand se face o cura de antibiotice sau in cazul consumului de droguri.Daca exista si alte situatii, te poate lamuri un medic ...
Re: Pentru sabba din 18 oct 2005 18:04 de saabba
:love::love::love:
Re: Re: din 18 oct 2005 17:59 de saabba
Apropos de ce discutam pe alt post vis-a-vis de persoanele care sunt iubite...fara sa merite ( in acceptiunea ta) ....ti se pare ca ea il iubea pe tipul ala????
Daca raspunsul tau e nu...qed.
Daca raspunsul tau e da....mai vezi o data ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: anticonceptionale vs. din 18 oct 2005 16:19 de ExoticDream
Chestia cu cancerul... este destul de serioasa, mai citeste si tu, nu crezi ca, in absenta riscurilor, pilulele contraceptive ar fi cea mai comoda cale si pentru noi, fetele?
Nu generaliza, nu suntem toate la fel, normal ca vrem dragoste, ...
Pentru sabba din 18 oct 2005 16:04 de ExoticDream
[b]UNDE-AI FOST FERICIT ALTADATA...[/b]
[i]Felix Grande[/i]
Unde-ai fost fericit altadata
nu trebuie sa te intorci nicicand: vremea
a trecut si a sters multe, ridicand
frontiera zidului sau
de care uimita iluzia ta se va lovi.
Vremea a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postin din 18 oct 2005 15:51 de ExoticDream
Uite o poezie pentru sufletul tau sa-ti mai treaca supararea:
[b]Ruga de neinsurare[/b]
mai lasa-ma iubito, doar o clipa
sa dorm la subsuoara intamplarii
nu-mi priponi belciugul de aripa
vreau sa mai zbor o noapte cu cocorii
nu-mi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 oct 2005 15:50 de valentine
Bai pana la urma si pana la urma e vina mea...eu luat de val am terminat in locul unde nu trebuia. Deci trebuie sa suport consecintele, daca or exista vreunele.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postinor 2 din 18 oct 2005 15:49 de valentine
Ce bine ar fii sa fii ruda cu Ioan Gura de Aur (sau cum ii zicea)O:)
Re: Re: Ati risca reluarea unei relatii incheiate? din 18 oct 2005 15:44 de ExoticDream
Asta imi aminteste de Antonio Damasio. Tipul, neurolog american, a scris o carte ("Eroarea lui Descartes" ), in care, pe baza unor experimente interesante pe creiere, a incercat sa demonstreze ca ratiunea se intemeiaza pe emotii si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca din 18 oct 2005 15:33 de ExoticDream
Da, poate acel "nu merita" depinde de sistemul de referinta (inertial, neinertial, cum o fi), dar sunt si situatii in care cel care iubeste, asa neobiectiv cum este el, isi da seama ca partenerul nu are suficiente calitati si TOTUSI ...
Re: Re: Ati risca reluarea unei relatii incheiate? din 18 oct 2005 15:26 de ExoticDream
Vezi ca postez poezia pe Clubul Veteranilor la subiectul "Coltul de poezie"!!!
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: anticonceptionale vs. pret din 18 oct 2005 14:58 de EU
Hai lasa-ma maaaa>....!!!ma plictisesti cu dumele tale ! de unde draq faci cancer? astea is cazuri rare daca vrei sa stii ..astfel s-ar retrage toate produsele de pe piata si s-ar interzice comercializarea lor..si in plus numai femeile au ...
Re: orgasmul masculin din 18 oct 2005 14:38 de Necunoscut
looooooooool... fa sex =)
(la mine MERGE) :D
Orgasmul masculin din 18 oct 2005 14:02 de Deny30
Orgasmul masculin nu este doar erectie...
Uneori are ca efect senzatia de sufocare, de urcare pe pereti, pierderea constiintei...
As vrea sa stiu daca cunoaste cineva tehnici de provocare a orgasmului masculin...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Po din 18 oct 2005 13:53 de LonelyGirl
din pacate trebuie sa iti dau dreptate.asa ca..valentine..think twice:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: anticonceptionale vs. pretena din 18 oct 2005 09:12 de ciuci
pai de la anticonceptionale poate sa faca si cancer. e clar ca nu o iubesti, pt ca nu vrei sa te sacrifici pt ea. in definitiv, nimeni nu face cancer de la prezervative. si daca tot nu o iubesti, ar fi mai bine sa o lasi.
Re: Re: Re: Re: anticonceptionale vs. pretena din 18 oct 2005 00:54 de ExoticDream
Baiatul este mereu cel care face sacrificiul?!? Sa studiem un pic metodele de contraceptie uzuale si sa vedem de care parte a cuplului se situeaza sacrificiul. Plecam de la premisa ca ambii parteneri au acelasi apetit sexual.
Metoda ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postin din 17 oct 2005 23:55 de ExoticDream
Un gest unfair din partea ei.... Un copil nu este un obiect cu care sa-ti negociezi starea civila, nu se face pentru ca "asa vor muschii tai" indiferent ce isi doreste partenerul! O femeie la 28 de ani ar trebui sa aiba capul pe umeri, ...
Re: Re: anticonceptionale vs. pretena din 17 oct 2005 23:39 de Aluka
te credem Bijou ! :D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postinor 2 din 17 oct 2005 23:30 de nemesis
Mda... Stai linistit! Daca ramane insarcinata din atat, promit ca sterg forumul, subiect cu subiect si, asa fan cum sunt de Romania, vin SPECIAL sa te vad tatic! :D
Uite ce-i: Calm down ca n-are nimic! :,
Pagina 2827 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
52 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||