Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, abu din 14 oct 2005 19:52 de valentine
ha?
Re: Sex oral din 14 oct 2005 19:34 de valentine
Daca face cu mine, nu! Daca stiu ca a facut cu altii inainte...D-zeu sa ma ajute sa nu o iubesc, ca fac crize!
Re: Problema nr.2 din 14 oct 2005 19:30 de valentine
Primul e puiul...:D
Interviu ...... din 14 oct 2005 19:24 de saabba
INTERVIU CU DUMNEZEU
- Ai vrea sa-mi iei un interviu, deci............zise Dumnezeu.
- Daca ai timp............i-am raspuns. Dumnezeu a zâmbit.
- Timpul meu este eternitatea...............Ce întrebari ai vrea sa-mi ...
Re: Re: Re: Re: Urgent! Tehnici de vrajit, aburit din 14 oct 2005 19:23 de loop_vladutz
Misto mesj... chiar a tinut daca ma crezi. Oricum mie chiar imi placea de ea asa ca merci
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca din 14 oct 2005 18:11 de miky
Prin aceeasi situatie trec si eu, dupa o relatie la fel de lunga.Am prieteni care ma sustin ,dar consolare nu exista pentru ca este o durere de neimaginat. Eu spun insa (si este un lucru probat) ca pur si simplu intr-o dimineata te vei trezi dandu-ti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei re din 14 oct 2005 16:49 de saabba
Pe ce baza dai tu cu asa o seninatate procentele astea?
Imparti lumea in 99% si 1% din ce punct de vedere? Al tau?
Nu ti se pare ca dintr-un asemenea unghi poti analiza doar la un nivel micro?
Persoane care se schimba, persoane care nu se ...
Problema nr.2 din 14 oct 2005 14:41 de ExoticDream
Traversare
Problema este o varianta a celei cunoscute sub numele "capra-lupul-varza", este imposibil sa nu fi auzit de ea!
Un om are o vulpe, un pui si un sac cu porumb pe care trebuie sa le traverseze pe cealalta parte a unui rau, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema nr.1 din 14 oct 2005 12:54 de saabba
Mi-esti simpatica.....dar n-ai nimerit-o!
Sabba nu mai vrea!;):D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Because someti din 14 oct 2005 06:34 de valentine
Dau anunt la microfon, cand incepe nunta: "Sa nu va puna draq sa furati mireasa ca va sparg pe toti, sa moara mama!". Asa ca nu iti face griji;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati ri din 14 oct 2005 04:39 de xxxxx
Nu ai pierdut nici o ocazie sa te lauzi aici pe forum, sa-ti scoti in evidenta inteligenta, cultura, altruismul si alte sentimentele curate si nobile.
Iar faza ca nu-ti etalezi calitatile fizice... hai sa fim seriosi ca daca aveai ce etala, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 oct 2005 04:31 de xxxxx
Cu ce masura masori tu daca o persoana merita sau nu sa fie iubita?
Cu masura ta, cumva?
Re: Re: Re: Problema nr.1 din 14 oct 2005 02:31 de ExoticDream
:ok:;):flowers:
Daca era dupa mine, ti-as fi dat tie ciocolata Toblerone, schiul, albastrul, Tobago si.... crocodilul! N-ai idee ce plaje superbe are Tobago (este in nordul Americii de Sud, in Caraibe! ), preferi Florida?!?
In seara asta ai ...
Re: Re: Problema nr.1 din 14 oct 2005 02:13 de nemesis
"I can be your hero, baby /
I can kiss away the pain/"
'Cause [b] I think[/b] is so hard, baby/
To have one neuron to call "brain"...
I am a gentleman, isn't it?
Oh, Exotic!
1. I hate dogs! (Oricum... mai bine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca din 14 oct 2005 01:42 de ExoticDream
N-am afirmat ca iubirile tale se bazeaza pe farmec si senzualitate, am spus ca, [b]in general[/b], iubirile bazate [b]doar[/b] pe asa ceva nu au sansa sa reziste. Incearca sa nu-mi mai atribui pareri pe care nu le-am exprimat, nu ma cunosti, asa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca relu din 14 oct 2005 01:17 de ExoticDream
Nu stiu daca ai nevoie de curaj ca sa-ti arati calitatile, macar pe unele ar trebui sa le intuiasca partenerul...., doar se presupune ca esti pe aceeasi lungime de unda cu el, nu? De asumarea riscului unui eventual esec nu ai cum sa scapi.... mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema nr.1 din 14 oct 2005 00:52 de ExoticDream
Am rezolvat problema acum (interesting and funny answer!) , dar raspunsul il postez maine pentru ca poate mai vrea careva sa-si puna mintea la incercare si nu vreau sa-i rapesc placerea!
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema nr.1 din 14 oct 2005 00:47 de ExoticDream
Nu-mi vine sa cred ca la un topic de matematica postat pe un site de sex s-au adunat atatea raspunsuri in cateva ore!!! Ma asteptam sa fie ignorat! Am citit de doua ori ce ati scris si nu ma pot opri din ras! You are soooooo funny, I'm serious!!! ...
Re: Re: Re: software din 14 oct 2005 00:47 de Alluka
Nokia PC Suite !
iti ingroasa vocea ,ti-o subtziaza ,bashi...,64 de voci,salvare in format mp3 sau proprietar .amr ...face tot ce vrei tu si nu iti trebuie nici placa de sunet si are si vreo 20 de Mb marime!:D:D:D
http: ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Because sometimes din 14 oct 2005 00:21 de ExoticDream
Invitat oarecare? M-am suparat, nu ma mai joc!
):():():(
P.S. Te-ai gandit la datina aia cu furatul miresei? Daca se intampla "pe bune"?!?
:cat::cat::cat:
Pagina 2830 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||