Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare din 14 oct 2005 00:10 de Aluka
serios...ar trebui sa consulti un doctor sau DOUA ! te-am ofticat,my little green :x friend!
?:D:D:D:D
xxxxx...bolnaviorul asta nu ne-ar ierta nici daca ne-ar vedea rastigniti pe cruce!
:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei re din 14 oct 2005 00:05 de ExoticDream
Degeaba esti tu corecta si precauta daca partenerul este invers. Cand incepi o relatie, exista intotdeauna un coeficient mare de risc, nu ai de unde sa stii cum vor evolua nici macar sentimentele tale, dar'mite ale lui (nu cred ca astrologia aia ...
Re: Re: Re: Re: am nevoie de ajutor urgent din 13 oct 2005 19:09 de valentine
daca am anvelope bune...B)
Re: Re: Problema nr.1 din 13 oct 2005 19:07 de valentine
Mmmm...eu sunt pe alta directie, nu stiu cat de corecta...dar, hai sa te ajut cu ce pozitii am eu... :)
In stanga (deci sunt primul ca numaratorile incep din stanga) este EU, dupa mine vine nemesis(pura confuzie?), dupa nemesis vine aluka, ...
Re: Re: Re: Re: Ce faceti imediat dupa orgasm? din 13 oct 2005 19:06 de saabba
Da! Si eu la fel cred ca se comporta doi oameni care se iubesc...sau care se mai iubesc!
Apropo'...masina de spalat....mi sa- intamplat, dar n-a iesit din creierul meu!
If you know what i mean?
Re: Problema nr.1 din 13 oct 2005 18:11 de saabba
Lu sabba nu-i place verdele:o:o:o:o
Si m-as innoda, daca m-as apuca sa fac chestia asta!:D:D:D
Apropo'....un sotron ceva, n-ai chef sa ne jucam? Sau cucii?:D:D:D
Re: Problema nr.1 din 13 oct 2005 17:56 de paula
Iata un raspuns:
valentine este primuldin stanga (de la st. la dr.)si :
-bounty
-mov
-Maldive
-tenis;
al doilea este Sabba:
-Milky way
-verde
-Australia
-calaria
-cal
cel din mijloc este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema nr.1 din 13 oct 2005 17:32 de paula
Ne dai si raspunsul deseara?Oricum trebuie rezolvata pana maine problema. Daca vrei sa nu am cosmaruri la noapte,te rog sa-mi dai raspunsul.
Re: am nevoie de ajutor urgent din 13 oct 2005 16:19 de Farfalla
Depinde cat de experimentat e si el, de cat timp face asa, daca a avut vreodata probleme si cu alte fete. Simptome premenstruale ai?Asteapta si tu pana pe 18 cum ai spus si pe urma iti faci un test de sarcina, eventual sa te duci la medic. ...
Re: Problema nr.1 din 13 oct 2005 14:14 de paula
Atatea informatii si in nici una nu se specifica faptul ca exista un crocodil si ca acesta ii apartine cuiva.
Problema nr.1 din 13 oct 2005 14:03 de ExoticDream
Incep eu cu o problema de incalzire, asemanatoare celei postate mai demult pe forum, am primit-o astazi de la un student din Anglia si mi-am permis sa modific numele celor 5 personaje (nu am rezolvat problema, asa ca, daca va rezulta ca lui nemesis ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anunt umanitar din 13 oct 2005 13:56 de paula
Daca vei continua in ritmul asta il seci de pofta de excursii.Se plictiseste repede.Doar daca il inveti sa practice vreun sport extrem.
Re: Re: software din 13 oct 2005 13:47 de paula
Ideea era urmatoarea: am nevoie de numele programului sau de ceva asemanator care sa-mi mixeze melodii si sa-mi compuna melodii.. Ai inteles?Placa de sunet imi este foarte buna si suporta chiar si programe mari cum ar fi "music maker hiphop and ...
Re: am nevoie de ajutor urgent din 13 oct 2005 13:06 de paula
Un subiect asemanator a mai fost discutat pe site.Problema este urmatoarea, prietenul tau s-ar putea sa nu fie chiar atat de experimentat incat sa se controleze in mod sigur.Stii, de obicei exista lichid seminal care contine cativa spermatozoizi si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei re din 13 oct 2005 11:11 de Alluka
100 % de acord !:ok::)
am nevoie de ajutor urgent din 13 oct 2005 03:26 de bobo
Am 20 ani si mi-am inceput viata sexuala la 19,nu m-a durut nu am sangerat(am himenul elastic),uneori imi vine ciclul regulat alteori nu.Problema mea este urmatoarea:m-am culcat cu prietenul meu si nu ne protejam e atent el cand se apropie momentul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei relati din 13 oct 2005 03:07 de xxxxx
Daca stau mai bine sa ma gandesc nu precautia sau corectitundinea conteaza cel mai mult pentru a mentine o iubire.
Cred ca n-am fost parasita niciodata din cauza farmecului personal si a senzualitatii....daca tot m-ai provocat sa spun ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 oct 2005 02:34 de xxxxx
Te astept pe malul oceanului Pacific ... weekend-ul asta si weekend-ul viitor si sper ca multe weekenduri de acum incolo; aici inca e vreme de plaja B)
Daca si karma:D e favorabila (nu numai vremea), ne vom intalni...
(Pe partea asta soarele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 oct 2005 02:33 de ExoticDream
Pot sa vin eu in locul lui, inot foarte bine si am si rezistenta. In plus, ador asfintiturile pe malul marii/oceanului.... de exemplu, la Ibiza este fascinant! Cat despre barbatii sportivi...., ii prefer pe cei care se pricep la sporturile de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei relati din 13 oct 2005 02:32 de xxxxx
As prefera plecaciuni... daca se poate...
Bow down mister
Hare Rama, Hare Krishna :D:D:D
Pagina 2831 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||