Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 oct 2005 02:23 de xxxxx

Admir foarte mult baietii care inoata bine.

Re: Re: Ati risca reluarea unei relatii incheiate?

din 13 oct 2005 02:07 de ExoticDream

Exista o carte.... "Marea, marea", de Iris Murdoch, in care un barbat iubeste intreaga viata aceeasi femeie, este prima dragoste pentru amandoi, dar fata dispare, fiecare isi continua viata, se reintalnesc dupa 30-40 de ani, el face ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei relati

din 13 oct 2005 01:58 de ExoticDream

99% dintre oameni nu se schimba esential niciodata...., dar exista acei 1% care fac asta daca au vointa necesara si au constientizat necesitatea schimbarii. Este cazul celor nascuti in familii care nu le-au putut oferi o educatie buna si care au ...

Re: Re: Ati risca reluarea unei relatii incheiate?

din 13 oct 2005 01:49 de ExoticDream

Cine, ea sau el? Nu cumva el are voie, dar ea nu? Cand ma gandesc la 7 ala..... si la cat te supara pe tine trecutul "ei"..... care se reprezinta printr-un numar mult mai mic..... ;););)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 oct 2005 01:44 de ExoticDream

Aici trebuia sa ne prindem noi, astia mai amarati, ce distante (fizice) ne separa sau presupuneai ca valentine n-a auzit ca s-au inventat barcile cu vasle, vapoarele, eventual chiar avioanele? Eu ii sugerez hidrobicicleta cu tobogan, este utila ...

Re: Re: Re: Ce faceti imediat dupa orgasm?

din 13 oct 2005 01:37 de ExoticDream

Nu cred ca exista vreo forta sau presiune a acelei "realitati a lui asa-ar trebui-sa-fie" care sa-mi dicteze ce sa simt sau sa gandesc "imediat dupa", in acele momente atat de dense din punct de vedere emotional, masina de ...

Re: Re: Forum "degradat"?

din 13 oct 2005 00:38 de ExoticDream

Vechimea pe forum nu iti confera drepturi suplimentare, dar ar trebui sa te ajute sa ii cunosti cat de cat pe partenerii de discutii virtuale, sarmul acelui "teasing" dintre unii membri cu state vechi are la baza exact acea ...

Re: Re: Intrebare

din 12 oct 2005 22:49 de Alluka

nemesis nu e blond!iti spun io!si daca nu ma crezi intreaba-l chiar pe el!:D:D

Re: Re: Re: Ce faceti imediat dupa orgasm?

din 12 oct 2005 22:14 de Alluka

daca spui tu ...:D:D:D esti bolnav!:D

Re: Re: Ce faceti imediat dupa orgasm?

din 12 oct 2005 22:04 de nemesis

Ti se pare anormal? Mie nu! Toti oamenii sunt asa, dar totul este cosmetizat si imbracat in fantasagorii si cuvinte frumoase pentru a crea in jurul nostru acea "realitate a lui asa-ar trebui-sa-fie" in locul "realitatii lui ...

Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa imi fac piercing

din 12 oct 2005 21:35 de valentine

Am zis deja Zoe...my mistake! sry

Re: Re: Re: Re: vreau sa imi fac piercing

din 12 oct 2005 21:28 de Alluka

goe...te pomenesti ca ai reusit si tu sa deschizi sait-ul!?:D:D:D Nekunoskuta asta... si sfaturile ei : poate daca shtergi spatziul dupa http: //...hahahaha .....:D:D:D

Re: Ati risca reluarea unei relatii incheiate?

din 12 oct 2005 18:01 de saabba

E o poezie care-mi place mult si pe care n-o mai am ..."Sa nu te intorci nicicand unde-ai fost fericit odata..... Daca a fost o femeie a imbatranit......daca a fost o casa ...."

Re: Re: Ce faceti imediat dupa orgasm?

din 12 oct 2005 17:48 de Farfalla

Inseamna ca tebuie sa o repari sau sa-ti iei una noua, ca sa nu te mai gandesti.

Re: Ce faceti imediat dupa orgasm?

din 12 oct 2005 17:44 de saabba

Daca dupa ce am orgasm primul lucru la care ma gandesc este ca mi s-a stricat MASINA DE SPALAT si ca-mi trebuie una noua.....ce inseamna? ( Va rog sa raspundeti, nu fac mishto!)

Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 12 oct 2005 17:01 de Anka

e adevarat ca sunt multe cazuri cu fete de 15 ani care au ramas insarcinate si care se gandesc sa avorteze dar nu crezi ca inainte de a avea un contact sexual ar trebui sa se gandeasca la metode de contraceptie!!!Nu?Ca sa nu se mai ajunga la ...

din 12 oct 2005 16:47 de Farfalla

Da ... tocmai citeam in Cosmopolitan acelasi subiect : "After sex ( ce facem dupa ce ne-am dragostit:dormim(mai ales el), ne alintam(unul pe altul) sau facem haz (la unison))". De cele mai multe ori dupa sex (dragoste) facem dus ...

din 12 oct 2005 16:39 de Farfalla

Nu! Nu as da o sansa acelei relatii si nici sa incerc sa iau totul de la zero, deoarece cum se zice : unde ai scuipat odata, nu mai scuipi si a doua oara. Am patit-o si chiar m-am gandit sa iau totul de la capat, dar daca nu a mers odata ... de ce ...

din 12 oct 2005 16:22 de cory

Nu. Se presupune ca atita timp cit am fost impreuna am facut totul pentru ca relatia sa functioneze. Si apoi, nu cred ca poti sa iei din nou, o veche relatie, de la zero. Exista amintiri a ceea ce a fost, amintiri pastrate undeva in memoria de ...

din 12 oct 2005 15:40 de SORIN28

Pai daca e vorba de sexo noapte ma imbrac si plec. Daca e vorba de dragoste prefer sa ne "giugiulim" pana adormim amandoi sau continuam cu urmatorul act :P

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2832 din 3732
«   1 ... 2829   2830   2831   2832   2833   2834   2835 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare