Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Ati risca reluarea unei relatii incheiate? din 12 oct 2005 15:34 de SORIN28
Depinde de situatie, depinde de greseala facuta. Daca ar fi ceva "minor" probabil ca as incerca dar asta cu conditia sa nu fiu implicat intr-o relatie;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A Fi Sau A din 12 oct 2005 15:21 de SORIN28
Tu gandesti?! Cum sa te dai cu after shave, nu-ti dai seama ce vorbesti:blink:
Re: Numaratoare pentru baieti (barbati)! din 12 oct 2005 15:09 de SORIN28
1.a dragoste cu doua femei
b sex cu patru femei
2. doar doua femei:ok:
Re: Anunt umanitar din 12 oct 2005 14:58 de SORIN28
300euro de pereche e bine?! Ca mai mult nu-ti dau :P
Re: Forum "degradat"? din 12 oct 2005 14:55 de SORIN28
@Necunoscut - nu trebuie sa-mi dai dreptate. Este de ajuns sa vezi mesajele. Da, au fost sterse unele mesaje chiar daca "moderatorii" nu recunosc asta
@Exotic - Vechimea pe un forum nu insemna ca trebuie sa fii nesimtit chiar daca s-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ca cautati in viata? din 12 oct 2005 14:49 de MachoMan
Te-a trimis ametzitul de Marean de pe ametzitul ala de site sa mai faci ceva reclama pe-aici?
Imi place ca esti dur, asa si trebuie, femeia e sclava si tre' sa se supuna! Cat despre "prostii" de pe forumul aista, incearca sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: ca cautati in viata? din 12 oct 2005 14:38 de SORIN28
Sa mori tu ca ala e un ametit de site si ca am sa vin eu eu la o spirala spirituala:lol:. Nekunoskuta nu vine ca nu ii dau eu voie:p sa se intalneasca cu prostii(exceptie fac cativa) Sa zicem ca m-as incurca daca promite nemesis ca imi face un ...
Re: Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei relatii in din 12 oct 2005 14:20 de absolutul
:x:x:x Imi faci scarba, xxxx!
Re: Re: Re: Re: Zahir din 12 oct 2005 13:05 de valentine
De cate ori ti-am zis sa nu mai mergi cu autobuzul si sa te dai pe metrou...vezi, poate daca vedeai coperta in metrou poate iti dadea sentimente mai bune...
Re: Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei relatii in din 12 oct 2005 09:10 de Alluka
ba da...se schimba chiar si major , doar ca individul/individa trebuie sa posede un suport fertil acestor schimbari (si sa le perceapa ca atare si eminamente necesare) care au loc in plan psihic ca apoi sa devina parte integranta a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Am nevoie de ajutor din 12 oct 2005 08:27 de Nekunoskuta
Pe mine m-ar ingrozi daca ar depasi granitele nefirescului:D
Re: Re: vreau sa imi fac piercing din 12 oct 2005 08:23 de Alluka
daca ai stii in ce dilema sunt eu ....cand am vazut tot ce-i acolo...!:)
Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei relatii inchei din 12 oct 2005 07:51 de xxxxx
A! Si mai e o varianta...
Cand orice argument logic nu te poate determina sa rupi o relatie nedorita, atunci e vorba de destin ... karma.
De cele mai multe ori e cea mai buna explicatie, daca nu te temi c-ai putea sa integrezi prea mult in absolut ...
Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei relatii inchei din 12 oct 2005 07:43 de xxxxx
A! si mai exista o varianta.
Sa te indragostesti de cineva care este indragostit, pentru ca esti receptiv ... daca intelegeti ce vreau sa spun :wacko:
Re: Re: Re: Ati risca reluarea unei relatii inchei din 12 oct 2005 07:40 de xxxxx
Oamenii se schimba tot timpul ( chiar si dupa 20 de ani), dar nu in esenta...
Cred ca daca relatia s-a rupt inseamna ca nu existau lianti puternici.(E posibil doar daca nu a existat o cunoastere reciproca profunda...)
Uneori legatura poate fi ...
Re: Cancerul cervical vindecat 100 din 12 oct 2005 07:04 de xxxxx
Eu citisem ca e vorba de 40% in SUA.
Deja ma uit cu frica in jur:o.
Si in Romania exista fff multe cazuri. Aproape toti yoghini de la Bivolaru...
Re: Ati risca reluarea unei relatii incheiate? din 12 oct 2005 06:02 de valentine
Daca nu s-a culcat cu altcineva....se poate ;)
Re: Re: Ati risca reluarea unei relatii incheiate? din 12 oct 2005 02:30 de ExoticDream
De acord cu ambele idei daca se refera la oameni maturi, crezi ca adolescentii de 16-19 ani pot fi considerati complet formati, nu cumva procesul de maturizare permite o marja de schimbare? Dupa 20 de ani intr-adevar cred ca nu se mai ...
Re: Re: Ati risca reluarea unei relatii incheiate? din 12 oct 2005 02:23 de ExoticDream
Nu toate relatiile se incheie in mod... rational, nu toti partenerii au capacitatea de a se aseza fata in fata, cu cartile pe masa, si de a-si expune sincer parerea, pentru ca apoi sa ia decizia de a se desparti de comun acord, avand in vedere ...
Re: Ati risca reluarea unei relatii incheiate? din 12 oct 2005 01:16 de Alluka
oricand esti dator sa acorzi o shansa oricui si in acelasi timp chiar si tzie(daca esti cinstit/cinstita cu tine si sigur/sigura ca iti doresti asta!!!!!) dar mai ales celui care ti-a fost jumatate aer,jumatate hrana,jumatate noapte,jumatate ...
Pagina 2833 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||