Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Numaratoare pentru baieti (barbati)! din 10 oct 2005 18:50 de Necunoscut
1. deocamdata.. nu stiu daca se numeste.. pentru mine a fost, pentru ea nu.. deci zic 0.
2. o fata... si.. sunt foarte aproape de a iubi alta fata... care tine si ea la mine =)
Re: din 10 oct 2005 18:46 de Necunoscut
Pai, se poate in cazul in care prietenul tau avea vreo rana deschisa... pe penis sau tipa aia avea vreo carie ... sau orice rana deschisa.. atunci, din pacate e foarte posibil!
Pacat ca la medic daca se duce, nu ii poate zice nimic, si virusul ...
Re: Complexele prietenului meu..Help? din 10 oct 2005 18:39 de Necunoscut
e normal.. sa il tina mult... desi prima oara.. nu inteleg de ce`l tine f. putin si nu se simte ok.. poate ca nu e prea versat... oricum, si la mine, a 3-a oara deja poate sa tina ore, fara nici un rezultat. si marimea lui e normala.. doar ca ...
Re: ejaculare in somn din 10 oct 2005 18:10 de Necunoscut
Ejaculare nocturna, e perfect normal, si nu ai de ce sa-ti faci griji, esti normal si incepi sa te maturizezi (poate o sa mi se intample si mie peste vreo.. 20 de ani) =)
Re: ejaculare in somn din 10 oct 2005 18:09 de valentine
Perfect normal!
Ejaculare in somn din 10 oct 2005 17:46 de dr_love
Daca nu fac sex sau nu ma masturbez la cel mult 3 zile mi se intampla sa ejaculez in somn (in urma unui vis erotic). Faza se repeta ca si cum trebuie neaprat sa iasa din mine... Cat de anormal e?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: exista sau nu din 10 oct 2005 17:17 de LonelyGirl
chiar ma intereseaza.am mai citit si eu ceva chestii legate de astea.o sa-ti las un mesaj cu mess-ul si mail-ul meu.thx.
Re: Anunt umanitar din 10 oct 2005 17:11 de LonelyGirl
asta suna a invitatie sau mi se pare?
sti bine ca pe mine poti sa te bazezi:p:ok:
Re: Re: Complexele prietenului meu..Help? din 10 oct 2005 16:11 de valentine
Te-a mintit cu diametrul...in rest se poate descurca cu ce are si sa retina vorba asta toata viata: Degeaba esti mare cat un cal daca esti prost cat un bou!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Because sometimes size din 10 oct 2005 16:06 de valentine
Wahaha...era vorba de lungime nu de circumferinta..nu de alta dar nu prea vad nici o metoda sa iti introduci xxx-a in gaura cheii...:D
Re: Re: Anunt umanitar din 10 oct 2005 16:02 de valentine
:D:D:D:flowers:
Re: Anunt umanitar din 10 oct 2005 14:16 de Darklove
vin,doar daca mireasa este exoticdream, e super fata si chiar ce ai nevoie.
si ii dau ei darul de nunta,cat vrea ea!:ok::p
Re: Re: Am nevoie de ajutor din 10 oct 2005 10:27 de Ela
Ms...chiar aveam nevoie de un rasp.eram f ingrijorata.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anunt umanitar din 10 oct 2005 06:16 de valentine
Dedicatie speciala de la ginerica pentru nea Stan din Olanda, am primit si noi 100 de euro, sa traiasca!
Complexele prietenului meu..Help? din 10 oct 2005 05:48 de xxxQ
Mda deci cum sta treaba . Am un prieten (amic , sunt si eu mascul :D ) care a ajuns sa-mi spuna prea mult despre viata lui .. E ingrijorat de aptitudinile lui sexuale si a vrut sa intreb un net doctor sau ceva despre starea lui ..asa ceva nu am gasit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: exista sau nu Dumnezeu? din 10 oct 2005 02:45 de nemesis
Sigur, sigur... din om in caine, din caine in camila, din camila iar in om s.a.m.d., nu? Ah, save it! :/
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anunt umanitar din 10 oct 2005 02:42 de nemesis
Numai daca inveti sa te epilezi inghinal... :D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Because sometimes size doe din 10 oct 2005 02:34 de nemesis
Pai daca tot masuram lungimea penisului in... "clante", poate ca vor sa-si inceapa viata sexuala cu gaura cheii! :blink:
:unsure:
Re: Re: Re: Because sometimes size does matter! din 10 oct 2005 02:29 de nemesis
Din ciclul:
"Avem un cerc. Cum ii masuram unghiul cu fiola gradata?"
Va prezentam:
Si daca sunt usi automate? :blink:
Re: Numaratoare pentru baieti (barbati)! din 10 oct 2005 02:16 de nemesis
Ha!
1. O multime! Mai precis: suma tuturor elementelor din multimea numerelor naturale prime si pare... (I know you love this...:flowers: By the way, do you know what OEIS is? If not... find out!)
2. Define "love", miss... :/:,
Pagina 2836 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||