Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Pentru barbati: Ce reprezinta femeia? din 6 oct 2005 19:50 de saabba
Mda! Mi-ai adus aminte de un postludiu.........nu stiu daca ar trebui sa plang......sa rad?
Re: Re: Re: Forum "degradat"? din 6 oct 2005 19:01 de saabba
Nu stiu de ce ti s-a parut funny ce a scris!
Mie mi s-a parut omul care lipseste in ziua de azi.Omul care reuseste sa recunoasca ce simte!
Iar acel " Nu te iubesc pentru ca ma iubesti"...este foarte profund daca se refera la ce cred ...
Re: Re: intrebare? din 6 oct 2005 15:55 de pac
Si care era raspunsul tau daca tot te bagi in seama?
Doar asa de curiozitate.
Exceptat citatu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 oct 2005 15:54 de Darklove
am auzit ca anul asta PASTELE CAILOR pica intr-o zi cu soare:ok:
asa ca bafta muta si sa aveti grija de voi.:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 oct 2005 12:45 de valentine
Daca ai de gand sa astepti pana la Pastele Cailor...DA, trebuie sa cofirme si ea :devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: se din 6 oct 2005 09:59 de Darklove
adica?ma meduzezi in mod constant si continuuu:wacko:
apropos,cand iti ceri zana de nevasta?ar fi cazul s-o iei pe ea,nu?sau ma isel?daca da voi admite si voi spune:mea culpa.
p.s it sounds wonderfullll i'm actually happy to be back with ...
Re: Re: Re: Pentru barbati: Ce reprezinta femeia? din 6 oct 2005 09:25 de valentine
Daca tu numesti asta seductie...eu imi ard diploma de seducator! Dar prada...cu cat iti scapa mai mult, stii bine ca, cu atat mai mult o vrei;)
Re: Re: Re: Pentru barbati: Ce reprezinta femeia? din 6 oct 2005 09:24 de valentine
Suntem intr-un contact continuu...pacat ca e mental...daca m-ai dilit asa bine ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 oct 2005 08:26 de Darklove
nu tu!realizezi ca era o gluma faza cu plecatul departe,nu?
nici eu nu ma bag in fazele alea abeliene.O:)
mai glumim si noi nu lua chiar tot in serios!k?ai grija de tine
Re: combinaÃ…£ie pericul din 6 oct 2005 07:40 de wq
daca esti destul de pregatit poti fara grija
dar preventiv mai bine e sa ii spui; acesta e sfatul meu. oriucm succes si multa bafta sa ai ceva tare inte picioare
"La umbra flocului sur sat powa tacuta si rece;tu pis..-o nu ai vrut sa asculti ...
Re: Re: Pentru barbati: Ce reprezinta femeia? din 6 oct 2005 02:26 de ExoticDream
Am o problema: nu-mi dau seama daca suntem capabile de sentimente mai profunde decat ei (noi suntem cele care iubim ani in sir un singur om, noi suntem fidele, noi ne despartim si uitam ingrozitor de greu, noi traim actul sexual si in preludiu, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: postinol din 6 oct 2005 02:23 de Necunoscut
O sa fiu OFF-line, ceea ce nu-mi place mie:
Si tacuisses, philosophus mansisses.
Ti-ai cam dat cu firma-n cap, asta e.
O zi buna domnule.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 oct 2005 01:47 de ExoticDream
Pai, cand zici "noi 2 si o ceapa", cam cate persoane intelegi sa fie?!? Eu ma gandeam ca doua, dar vad ca tu incluzi doua perechi, plus eventual cineva exotic! Cat de romantic poate fi ca tu sa te iei de mana cu valentine, iar perechile ...
Re: Pentru barbati: Ce reprezinta femeia? din 5 oct 2005 23:54 de nemesis
Ha! Simt ca o sa-mi despachetez creierul in subiectul acesta!
;)
Re: Re: Re: Re: Pentru barbati: Ce reprezinta feme din 5 oct 2005 23:00 de LonelyGirl
dap!am trecut prin asa ceva.dar sti ce e culmea?ca tot ei se considera victime , inselati , parasiti etc.
Re: Re: Re: Pentru barbati: Ce reprezinta femeia? din 5 oct 2005 22:34 de saabba
Pentru ca sunt foarte siguri pe ei, de fapt sunt foarte siguri pe noi. Probabil devenim previzibile.
Stiu ca ii iubim si nu vom renunta la ei....si uite asa ajunge sa nu-i mai pese cum se poarta, sa nu-i mai intereseze daca te superi sau nu, ...
Re: Pentru barbati: Ce reprezinta femeia? din 5 oct 2005 21:32 de valentine
SI ca sa iti raspund calumea la intrebare....acum tu de ce crezi ca eu te iubesc asa de mult? Ca are dreptate gajiu asta ce zice... ;):D;):D
Re: Pentru barbati: Ce reprezinta femeia? din 5 oct 2005 21:31 de valentine
Ha? asta ai editat dupa? ca eu nu am vazut-o...bine defapt nu am vazut nimica, ca nu am citit :D
Re: Re: intrebare? din 5 oct 2005 19:59 de saabba
"M-ai" "d-a" esti culmea!:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Deceptii din 5 oct 2005 19:58 de saabba
oooo, in serie ne bat detasat!:D:D:D
Pagina 2839 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||