Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Forum "degradat"? din 5 oct 2005 16:32 de ExoticDream
Multumim pentru aprecieri.
Nu s-a intamplat nimic (unii dintre noi au o vechime considerabila si pot face comparatii), oamenii continua sa vina cu probleme, cei care sunt prin preajma si le vad "of-ul" continua sa le raspunda, pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: exista sau nu Dumnezeu? din 5 oct 2005 13:53 de LonelyGirl
Interesant ce zici tu aici.Ia da cateva amanunte , ceva bibliografie , chestii de-astea , sa vedem si noi cum sta treaba.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: exista sau nu Dumnezeu? din 5 oct 2005 13:10 de Darklove
asta inseamna ca de abia in viata urmatoare ne luam recompensa de bine,daca e,sau de rau?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: postinol din 5 oct 2005 12:58 de MachoMan
Tu ce patisi, fratioare, te ratacisi pe forumul aista din intamplare intamplatoare sau te trezisi orientat cu fata catre cearceaf? Prea esti patimas, te roade vreo suparare si ti-e teama ca face misto poporul de problema ta? Se vede ca nu esti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: postinol din 5 oct 2005 12:09 de Necunoscut
Mda.. intra fata si intreaba o chestie si sariti toti "de ce n-ai folosit prezervativ, de ce n-ai facut aia"... ironii ieftine.
A facut fata sex neprotejat, n-a citit prospectu`, nu stie ca e Postinor... etc.. fata a intrebat ceva ...
Re: Re: Re: Re: Re: exista sau nu Dumnezeu? din 5 oct 2005 03:55 de xxxxx
Ba da, primim ce meritam, doar ca se continua din alte vieti.
E un fel de telenovela in episoade...
Pe cuvant! Am studiat eu problema...
PS: Daca nu credeti, incercati sa studiati ceva astrologie.
Merita!:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in grup din 5 oct 2005 01:28 de ExoticDream
Am incercat eu, dar m-am poticnit....
Notam cu G o multime de persoane pe care definim operatia "a face sex" (notam cu "*" aceasta operatie).
Ce semnificatie ar avea a*b??? Adica "a" face sex cu "b" ...
Numaratoare pentru baieti (barbati)! din 5 oct 2005 01:10 de ExoticDream
Sincer, scurt si la obiect sau nu va bagati nasul in topicul asta!
Dragi baieti/barbati, spuneti-ne doua numere:
1. Cu cate femei ati facut dragoste/sex? (Daca puteti separa cele doua categorii, v-am fi recunoscatoare sa ne raspundeti cu doua ...
Re: intrebare? din 5 oct 2005 00:59 de ExoticDream
Te superi daca eu [i]t-eas[/i] lua intai cu citate (se pare ca nu indeajuns de celebre) din gramatica limbii romane?
:huh::huh::huh:
Re: Re: Re: Re: Deceptii din 5 oct 2005 00:51 de ExoticDream
Hmm... daca mie imi place ca barbatul sa fie un gentleman, inseamna ca risc sa fiu one of (his) many (women)! Trebuie sa ma axez pe astia mai saracuti.... sau pe rockeri/hippy (I hate them!), doar asa am sansa sa fiu "one suit's ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in grup din 5 oct 2005 00:24 de ExoticDream
Cred ca spatiul meu (vectorial) are dimensiune doi, orice combinatie de mai mult de doi vectori este liniar dependenta si conduce la coeficienti nuli!
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in grup din 5 oct 2005 00:06 de ExoticDream
Eu vreau intr-un inel special... necomutativ, prima operatie este aia de sex (make love) intre mine si prietenul meu, a doua operatie (NEdistributiva fata de prima si NEasociativa) fiind un zambet in coltul gurii aratat celui de-al treilea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in grup din 5 oct 2005 00:02 de nemesis
Dar de demonstrat ca "ceva" este grup abelian? A facut cineva asta? :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in grup din 4 oct 2005 21:23 de saabba
Mie nu mi-e rusine sa recunosc .....aia care ar pune MANA...doar mana...pe iubitul meu ar ramane fara ea!:D:D:D
Re: Re: Re: sex in grup din 4 oct 2005 21:18 de saabba
Nu optezi pentru ciudatenii?
Sexul in trei ti se pare ceva cotidian?
Vii de la servici, faci ce faci si hop un sex in trei?:x:D:D:D
Re: intrebare? din 4 oct 2005 21:13 de saabba
Parerea mea: compatibilitatea bate detasat!
Motivatie: doi parteneri compatibili....extrem de compatibili, nu au nevoie de experienta pentru ca actul sexual sa fie extraordinar!
Doi parteneri incompatibili cu toata experiente unuia sau ...
Re: Re: Re: Deceptii din 4 oct 2005 21:05 de saabba
are foarte mare legatura!
Daca tie iti plac pantofii asortati costumelor.....si lor le plac femeile asortate costumelor!
Si sa zici merci pana la urma ca nu au atatea femei cati pantofi ai tu!:D:D:D
Re: Pentru barbati: Ce reprezinta femeia? din 4 oct 2005 20:47 de saabba
Stii care e problema?
Ca odata rezolvata problema asta cu seductia, in momentul in care se simt siguri si stiu ca te-au cucerit este uimitor cum le dispare interesul!
Este extrem de interesant sa vezi cata silinta isi dau sa te cucereasca si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in grup din 4 oct 2005 20:28 de nemesis
Macar daca e sex in grup, dom'le, sa fie grup abelian. Eu nu mi-as limita perceptiile la operatii necomutative.
A facut cineva sex in grup abelian? Cum este?
:-`:DB)
intrebare? din 4 oct 2005 19:03 de pac
In una din zilele trecute stand la o barfa cu prietenele mele am ajuns la acelas vechi si foarte dezbatut subiect. Sex. Eu am spus ca compatibilitatea intre doi parteneri bate experienta. Voi ce credeti?
Compatibilitate versus experianta. Cine ...
Pagina 2840 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||