Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: ce sa fac ? din 4 oct 2005 17:32 de valentine
Mai bine o trimiteai la mine...reusita garantata:ok:
Re: Re: ce sa fac ? din 4 oct 2005 15:16 de ExoticDream
Crezi ca in doi ani si jumatate o fi ajuns la orgasm, saraca?!? Poate o fi intrat si el in actiune, poate o fi si ea activa.....
Multa bafta peste 5 ani... pardon, data viitoare!
;):D:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ca cautati in via din 4 oct 2005 11:14 de Darklove
daca o organizezi tu hai ca vin,pe matura,sub matura, vorba parabolei :nici calare nici pe jos, nici imbracata, nici dezbracata,ce zici?:ninja:
Re: Re: Re: Re: PRietenei mele i-a intarziat vreo din 4 oct 2005 10:53 de Darklove
stai asa, nu te grabi ca vom avea si noi copii,stai ca si rimeaza, e,nu e asta ideea.
sa vedem atunci cum sa le explicam kinderilor nostri viata si tot ce mai trebe.cu strainii de orice varsta e cum e, da daca fata ta vine cu o asemenea problema ...
Re: Re: Re: Re: Virgin la 26 de ani! din 4 oct 2005 10:47 de Darklove
eu il trimit de la 18 daca simt ca mai e virginel ca pe fata tocmai de la 15 o inchid in casa legata de calorifer:ok:
glumesc,bineinteles:D
Re: Re: Re: Virgin la 26 de ani! din 4 oct 2005 10:45 de Darklove
esti fraierut, nu ma injura ca-ti zic asa, dar prietenii adevarati sunt cei care indiferent ce le-ai spune nu te judeca si te accepta asa cum esti.
de ce sa le spui fetelor ca esti virgin,nu inteleg de ce te stresezi?o sa-ti dai seama cu fata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 oct 2005 09:21 de Darklove
de unde stiai?:(:(:(:(
pai, acu nu mai e el de vina, ura, dar din nou dar e MAMA, imi va pune tttttt piedici sa fiu cu el, deja a inceput.se duce la o vecina, sa ma convinga respectiva ca iubitul meu nu e bun, asa ca e soare dar cu dinti.
asta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in gru din 4 oct 2005 08:53 de Darklove
da, nu-l iubeam respectiva e o amica, i-a facut cadou de ziua lui aceasta fantezie, a fost o delicatesa ptr toti, dar nu e de repetat,intradevar nu credeam cand spuneau unele ca e mult mai diferit cu o tipa, dar a avut dreptate.
pai,am fost la ...
Re: Re: prostinor 2 din 4 oct 2005 08:52 de wq
daca citesti finalul observi neprofesionalismul si incompetenta unei farmaciste care ecu vaca si cica "ajuta" oameni.
eu am cumparat pastila pt prietena mea si e prima data cand folosim asa ceva de 2 ani de zile
Re: ce sa fac ? din 4 oct 2005 07:29 de wq
nu te mai incorda si lasa-l si pe el sa isi faca treaba. daca stie.
contreaza sa simta si el momentul cand trebuie sa intre in actiune, in functzie de cine este activ atunci. tepup si multa bafta data viitoare
Pentru barbati: Ce reprezinta femeia? din 4 oct 2005 02:13 de ExoticDream
Frederic Beigbeder, controversatul scriitor francez care a implinit de curand 40 de ani si din a carui carte, [i]"Dragostea dureaza trei ani"[/i], am citat mai demult cateva pasaje, a fost in Romania in week-end-ul trecut. Intr-un interviu, ...
Re: prostinor 2 din 4 oct 2005 01:37 de ExoticDream
Prostinor? Se cunoaste ca nu ai primit nici prospectul....
Ce scrie in prospect? Prima pastila trebuie luata la maximum 72 ore dupa actul sexual neprotejat, iar cea de a doua la 12 ore dupa prima, dar nu mai tarziu de 16 ore. Daca se depaseste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in grup din 4 oct 2005 01:15 de ExoticDream
Plutesc in ceata, dar, daca este prea delicat, nu trebuie sa ne dezvalui motivul.
Exista greseli care nu pot fi iertate, indiferent cat de profunde ar fi sentimentele, exista amintiri urate (imagini, cuvinte) peste care nu putem trece, ...
Re: Re: Intrebare din 3 oct 2005 23:30 de nemesis
Esti incredibila! Eu ii iau peste picior, fac "mishto" de ei si tu... Tu le dai raspunsuri frumoase, venite parca dintr-o lume cu floricele si copacei. :flowers:
Charming! :,
Re: prostinor 2 din 3 oct 2005 21:29 de Nekunoskuta
Reclama farmacista. Serios. Sa nu mai faca chestii de-aste pentru ca ar putea pune vieti in pericol.
Re: Re: Re: Re: Virgin la 26 de ani! din 3 oct 2005 18:33 de valentine
Mama! (voce de aia de bebe)
Re: Re: Re: Virgin la 26 de ani! din 3 oct 2005 18:10 de saabba
Sincer?
daca as avea un copil de 25 de ani si ar fi virgin l-as goni la fete!
;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 oct 2005 18:04 de ExoticDream
Definitiv?!? :wacko::wacko::wacko:
Never say never!!! ;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in grup din 3 oct 2005 16:16 de Darklove
bine, amandoi aveam multa imaginatie, nu asta ne-a facut sa ne despartim,a fost ceva mai grav, lasitatea lui intr-o privinta, puteam sa avem un viitor impreuna cu tot tacamul si.......m-a tinut in sah,si problema era mai delicata,daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in grup din 3 oct 2005 15:56 de ExoticDream
Nu-ti faceam morala, chiar daca (mi-e rusine sa recunosc), cel putin deocamdata, nu imi doresc sa traiesc o astfel de experienta impreuna cu iubitul meu. Oricat de "excitabil"/excitant ar parea, consider ca sentimentul este deasupra ...
Pagina 2841 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||