Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: sex in grup

din 1 oct 2005 04:51 de ExoticDream

Iata o poezioara care sa va lamureasca sensul cuvantului "thanatic": [b]Dans thanatic[/b] [i](Mircea Iosub)[/i] "iti apas proteza sa nu muste din ritm imi sufli scleroza sa nu caute alt vers ne ...

Re: Re: Re: Re: Re: ca cautati in viata?

din 1 oct 2005 04:27 de ExoticDream

Numai daca promiti ca nu ne mai integram si nu facem spirala Yang la Costinesti! I-am vazut pe predecesorii nostri de cateva ori acolo in vara asta..... Alegem un loc ferit de igrasie si putem incepe cu o meditatie de deschidere a campului ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zen budism

din 1 oct 2005 03:56 de ExoticDream

Daca lucrurile alea inteligente, precum cititul cartilor, "e" daunatoare ochilor, atunci statul cu organul vazului directionat spre televizor sau spre monitorul computerului cum mai este?!? :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Re: obsesie!!!

din 1 oct 2005 01:25 de Raznaluka

si daca are paishpe ani?tu nu vezi ca a innebunit lumea?:D

Re: sex in grup

din 1 oct 2005 00:31 de nemesis

Bineinteles! Crezi ca dimensiunea eroticului se schimba intr-una thanatica? Normal ca este excitant! Duhhh!

Re: Re: Re: postinol

din 1 oct 2005 00:27 de nemesis

Nu, inseamna doar ca este agramat... :-`:D ...sau era "anagramat"? Nu mai stiu! Ma duc sa-l intreb pe Costi Ionita! :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: sex in grup

din 1 oct 2005 00:10 de absolutul

Ha! Care virgula?

Re: Re: Re: Re: Re: sex in grup

din 30 sep 2005 23:13 de valentine

Ma adevarul este ca daca ai un partner doar ca sa te aflii in treaba...faci sex si in 10 ca nu te intereseaza, dar cand intervin macar nitel sentimente acolo...no way!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PRietenei

din 30 sep 2005 23:10 de valentine

Cum draq sa se duca la medic ma la varsta asta...nu iti dai seama ca le e rusine? pacat ca alta solutie nu au :((

Re: Re: obsesie!!!

din 30 sep 2005 22:34 de Nekunoskuta

Cred ca nu exista nici o problema, daca ai luat pilula de a doua zi si apoi menstruatia ti-a venit normal de ce te panichezi? Mai fa un test de sarcina si te lamuresti. Sfat: Incearca sa "te pui bine" cu mama ta, eventual sa afle ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ca cautati in viata?

din 30 sep 2005 22:32 de rAZNALUKA

NICI DACA NE ORGANIZAM..???:D:D:D

Re: Re: Re: Re: sex in grup

din 30 sep 2005 22:28 de Nekunoskuta

E foarte excitant sa feci sex in grup. mai ales cand una iti rezolva partenerul si tu te uit. sau invers...orice varianta e atragatoare;) Nu stiu de ce dar am impresia ca emoticonul:xtrebuia inclus in mesajul meu. Nu-mi dau seama daca inainte sau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: PRietenei mele

din 30 sep 2005 22:11 de Nekunoskuta

Eu zic sa faca iar un test peste cateva zile. Daca iesei pozitiv duce-ti-va la medic. Daca iese negativ ar cam trebui si in cazul asta sa vizitati medicul. Asa ca sfatul meu e...la medic cu voi, el va poate spune mai bine daca e sau nu insarcinata.

Re: Stiati ca?

din 30 sep 2005 19:02 de LonelyGirl

din 30 sep 2005 18:40 de LonelyGirl

Asta depinde de fiecare.Eu una nu as incerca asta in nici un caz.Actul sexual cred ac este o chestie intima si se consuma intre cei doi parteneri..anyway..parerile sunt impartite.:ok:

Re: obsesie!!!

din 30 sep 2005 18:36 de LonelyGirl

Linisteste-te!!!Daca ai luat pilula de a doua zi nu ai cum sa ramai insarcinata.Si apoi ai zis ca ai facut si un test care a iesit negativ.Nu-ti mai afce probleme.Daca esti chiar atat de neincrezatoare poti sa repeti testul dar nu cred ca ...

Re: obsesie!!!

din 30 sep 2005 18:04 de nicpitic

se poate intampla cei drept sa fii insarcinata si sa ai menstruatie,dar exista si alte simptome cum ar fi stari de greata,somnolenta.Cel mai bine ar fi sa repeti testul de sarcina si daca totusi daca obsesia persista sunt atatea cabinete ginecologice ...

Re: Re: intrebare serioasa

din 30 sep 2005 16:41 de saabba

:D:D:D:D Mishto! Numai vezi sa nu-ti traga si el una peste ochi imaginandu-si ca te excita!:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: postinol

din 30 sep 2005 14:18 de LonelyGirl

:D:D:D daca stiu sa scire pe forum ar trebui sa stie sa caute si pe google..asa..ca informatie suplimesntara , sa nu se faca de ras cu postamentul.

din 30 sep 2005 12:54 de valentine

Pentru unii nu, pentru unii da.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2844 din 3732
«   1 ... 2841   2842   2843   2844   2845   2846   2847 ... 3732   »

loading...