Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: razna din 29 sep 2005 09:44 de dark_love
scuze ca ma bag in seama dar, nu mi se pare normal sa judeci partenerul dupa trecut, mi se pare ciudat.
k, el a strans nu stiu cate fete in brate le-a spus cuvinte dulci, k dar e trecutul.parerea mea, daca si el ar fi gelos pe trecutul tau ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 sep 2005 09:18 de dark_love
aaa, tu nu esti constienta de multe lucruri vad, scuze dar, avand un organism asa delicat exista riscul sa nu tii sarcina, sau doamne fereste mai rau.
poate de asta nu e de accord sotul tau.
dar al doilea aspect il reprezinta si banii daca doar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sf din 29 sep 2005 08:55 de dark_love
nu se poate asa ceva, daca el ajuta o fata acu o sa le ajute pe toate, nu?parerea mea.
:-`
Re: Zen budism din 29 sep 2005 08:28 de Raznaluka
ai inviat mai infector?:)
Zen budism din 29 sep 2005 04:03 de xxxxx
Cand eram la liceu imi placea sa scuip de la etajul 2 (daca stiti scara aia din liceul Lazar - cand te uitai in jos era imposibil sa nu-ti vina sa tragi o flegma).
Mai este cineva pe aici caruia sa-i placa zgomotul scuipatului atunci cand acesta se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pilula contraceptiva - canceri din 29 sep 2005 03:57 de xxxxx
Marfa faza asta. Hi hi hi :wacko:
Re: Re: Re: problema din 29 sep 2005 02:15 de ExoticDream
[b][i]Din categoria "Ce statistici aberante a mai facut lumea care n-are ce face"[/i][/b]
Desi cica marimea/grosimea buzelor, a nasului, a degetului mare de la mana pot da indicatii in privinta marimii/grosimii penisului, nu am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 sep 2005 01:59 de ExoticDream
Inteleg ca aveai 16 ani cand v-ati casatorit.... poate este o intrebare indiscreta si fara legatura cu subiectul, dar, avand in vedere varsta frageda in momnetul casatoriei lucru si situatia ta medicala, ai reusit sa termini liceul? Daca da, ...
Re: problema din 29 sep 2005 00:26 de paula
Depinde.Unor femei le plac baietii cu nasul mare ,mai ales femeilor platite.Depinde unde-l bagi........:devil:
Crezi ca are vreo legatura dezvirginatul cu marimea nasului?Stii cum se calc. varsta la care te dezvirginezi?
-Daca esti "L" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema din 28 sep 2005 23:30 de paula
Suntem casatoriti de 3 ani, este o diferentza de 7 si 8 luni intre noi,stabilitate materiala avem(el lucreaza de 4 ani la pol. de frontiera si are un serviciu bine platit 15 mil/luna).Avem casa nostra pe care ne-am facut-o dupa ce ne-am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema din 28 sep 2005 23:21 de ExoticDream
De cati ani sunteti casatoriti? La cei 26 de ani ai lui si cei ceva mai putini pe care ii ai tu (asta in cazul in care datele din profil sunt reale), nu cred ca este cazul sa va ganditi inca la urmasi, aveti destul timp pentru asa ceva. Banuiesc ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: I have a BIG problem din 28 sep 2005 23:10 de ExoticDream
Alooooo, fetelor, nu va imbulziti ca nu stiu daca site-ul nostru rezista la o invazie de 2-3000 de useri! Trebuie sa vorbim cu celalalt doctor sa vedem.... poate aranjam ca Doctor Love sa scrie si o carte in care sa impartaseasca experienta lui! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dilema din 28 sep 2005 23:09 de paula
Am vorbit despre asta doar asta il enerveaza.Cat despre motivele lui sunt ca inainte sa devina sotul meu , avea o prietena pe care a lasat-o insarcinata si care a pierdut sarcina. Spune ca de atunci nici nu vrea sa mai auda de copii. Probabil ii este ...
Re: razna din 28 sep 2005 22:52 de ExoticDream
Cand spui "kinderii din ziua de azi", la ce segment de varsta faci referire? Nu de alta, dar am observat ca nu te incluzi....Ooops, se pare ca te gandesti la cei de 8 ani, nu la 15-16, cum credeam eu!
Din pacate, nu este o ...
Re: Dilema din 28 sep 2005 21:54 de Raznaluka
Dilema (de George Toparceanu, nepublicata)
Ati vazut prea bine ca la consultatii
Doctorii te-ntreaba despre emanatii.
Vor sa stie totul: abundenta, faze,
Unii le zic "vanturi", altii le zic "gaze".
Dar sa nu va ...
Re: Re: I have a BIG problem din 28 sep 2005 17:06 de melin
-si eu am"suferit" din aceasta cauza ceva timp in urma, numa' k lamine se intampla dupa penetrare. se poate rezolva, placebo e de partea noastra+ tre' sa ai ceva mai multa incredere in tine, si va trebui sa incerci pe cala naturala, pt ...
Re: fara sa glumesc din 28 sep 2005 16:33 de Nekunoskuta
1. Nu e nevoie de examinarea medicului de familie, nu el e de specialitate.
2. Depinde. Medicii de familie nu dau trimiteri catre cabinetele particulare. dau doar spre spitale sau unele policlinici (tot de stat). Daca vrei la un cabinet particular ...
Re: fara sa glumesc din 28 sep 2005 16:12 de valentine
1. La ginecolog te duci ca vrei tu...nu ca te trimite medicul de familie
2.se leaga de nr. 1
3.depinde, cel mai bine e cu analizele de laborator
fara sa glumesc din 28 sep 2005 16:05 de Camil Popa
1. Pentru a lua trimitere de la medicul de famile catre cel ginecolog e nevoie de o examinare prealabila din partea medicului de familie ?
2. Pot sa optez pentru clinica la care sa fiu consultat ginecologic atunci cand cer medicului de familie ...
Re: razna din 28 sep 2005 15:53 de dark_love
pai, le dam bani si cerem ore de meditatie?:ok:
Pagina 2847 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||