Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

O problema BTS

din 26 sep 2005 14:13 de unknownman

Nu stiu sigur daca e o problema BTS ce am eu insa as vrea sa ma ajutati. Pe capul penisului in stanga am o iritatie rosie. De cateva zile a inceput sa apare si o mucoasa langa ea de culoare alb-galbuie. Trebuie sa mentionez ca am respectiva iritatie ...

Re: Re: Re: Re: alte probleme-sefii buni,rai si ob

din 26 sep 2005 14:09 de dark_love

pai in 1ul rand sarumana ptr oferta, in al 2lea rand fusei la filologie si la liceu si la facultate deci, contabilitatea la mine e cam....sa zicem nu prea, de invata da, logic ca vreau sa invat, te rog detalii despre job. in al 3lea rand oriunde ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ultimele c

din 26 sep 2005 13:50 de ExoticDream

Eu inteleg, dar ma gandesc daca ai dreptate... Am cunsocut candva pe cineva care a trecut prin asta si a reactionat cam cum spui tu.... O:)O:)O:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Deceptii

din 26 sep 2005 13:48 de valentine

Stresanti rau partenerii astia....va duceti frate unde vreti, dar dati si voi un semn de viata sa stim si noi ceva de voi...:mellow:

Re: Re: Re: alte probleme-sefii buni,rai si obseda

din 26 sep 2005 13:46 de valentine

Tot nu mi-ai zis daca le ai cu contabilitatea sau te pasioneaza...:D Daca le ai si dai bine, te iau prima luna cu 150 euro...dupa aia mai vedem. Daca vrei sa incepi sa inveti, primele 2 luni faci prezenta gratis si dupa aia iti dau in a treia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ultimele c

din 26 sep 2005 13:35 de valentine

Eu nu inteleg....dar ai dreptate :)

Re: Re: Virgin la 25 de ani!

din 26 sep 2005 12:20 de dark_love

omule, nu esti 1ul care trece prin momente naspa in viata ori care a pierdut multe, sincer si eu am trecut prin ttt situatii si pierderi, DAR n-as vrea s-o iau de la capat cu vriginitatea, nici platita.de ce? fffff rar gasesti persoana potrivita ...

Re: Re: Mark D se retrage!

din 26 sep 2005 12:11 de dark_love

poftim?ca ce chestie?sau cum ai descoperit maretul adevar?:o si daca ar fi asa care e problema?eu una l-as felicita si i-as ura bafta in viata si tot ce-si doreste.:ok:

Re: Re: Virgin la 25 de ani!

din 26 sep 2005 12:07 de dark_love

o intrebare mai indiscreta, scuze, din ce punct de vedere ai privit sexualitatea la tine si la ceilalti? te intreb asta deoarece mi se pare ciudata atitudinea ta, adica esti virgin, super, felicitari, dar intrebi oamenii ce cred ei, k, din ...

Re: Re: Re: Re: Pot ramane pregnant?

din 26 sep 2005 11:56 de dark_love

repet.de ce intrebi daca poti ramane pregnant?daca vrei si ai cu cine, vei ramane pregnant, atata timp cat n-o sa folositi protectie si esti in perioada buna. dar eu nu inteleg ce vrei sa afli....:o

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Deceptii

din 26 sep 2005 11:35 de dark_love

am aflat mai tarziu ca isi trimiteau mailuri si cand mai vorbea la telefon cu ea, baga scuza ca e ceva secret, asta am aflat mai tarziu ca vorbea cu ea,si ma mintise pana atunci.oricum a fost ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff naspa ...

Re: Re: alte probleme-sefii buni,rai si obsedati

din 26 sep 2005 11:25 de dark_love

momentan sunt secretara, pana imi gasesc un job mai bun, a trebuit sa aleg asta in lipsa de oferte mai bune.asta e. stiu ca suntem in romania, dar mai stiu ca multe fete hartuite de sefi nu sunt in stare sa realizeze ca nu e vina lor (asta daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e gravida???

din 26 sep 2005 02:34 de ExoticDream

Daca ajungi sa traiesti faza asta, devine chiar amuzant..... nu mai privesti inapoi cu manie!!! ;););)

Re: Re: Oare mai e sau nu?!

din 26 sep 2005 00:10 de ExoticDream

Aha, chiar ca sa take care si sa aiba grija de ea, desi dupa felul in care ne-a povestit "actiunea dezvirginarea" ma tem ca este cam tarziu....! Ea gemea si ii zicea sa se opreasca, el continua in ritm sustinut fara sa se lase ...

Re: Oare mai e sau nu?!

din 25 sep 2005 23:47 de carmen

bai eu zic ca nu mai este pt ca nu toate fetele sangereaza la primul contact sexual, si daca ai zis ca o durea e clar ca era virgina.take care si ai grija de ea

Re: Re: Re: cum?

din 25 sep 2005 23:42 de ExoticDream

Eu ti-as raspunde sincer daca as fi ajuns la orgasm din prima "sesiune", dar deocamdata sunt la fel de interesata ca si tine sa aflu cum e cu trairile de "prima data"... mai ales in varianta "doi virginei"... de-asta ...

Re: Re: Re: e gravida???

din 25 sep 2005 23:37 de Raznaluka

esti beata...vorbeam de altceva!:D

Re: Re: e gravida???

din 25 sep 2005 23:17 de ExoticDream

Ola! Aici e topicu' ala unde fiecare zice cand a avut ultimul act sexual?!? Hac.... io mi-s cetateanul turmentat... nu stiu daca am nimerit bine..... Sangria asta, bat-o vina.....! :blink::blink::blink:

Re: e gravida???

din 25 sep 2005 23:13 de ExoticDream

Poate n-am mai parea atat de devianti daca am intelege cum stau, de fapt, lucrurile: tu ce ai intelege daca ai citi randurile de mai sus? [b]Inainte[/b] faceati sex neprotejat, dar [b]acum[/b] ati inceput fara prezervativ?!? Sa inteleg ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ultimele clipe

din 25 sep 2005 23:09 de Raznaluka

chiar nu cred ca sunt exceptia..!cred ca e vorba mai mult de instinct de conservare si profunzime in gandire dincolo de intelegerea acestui element!cu cat intelegi mai mult cu atat vei pieri mai repede..!dar vei pieri fericit...daca "a ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2850 din 3732
«   1 ... 2847   2848   2849   2850   2851   2852   2853 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare