Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ultimele clipe de viata

din 25 sep 2005 22:53 de ExoticDream

Decat sa te urci pe pereti, singur cuc, cuprins de panica si disperare, este preferabila varianta cu pistolul, asta daca esti convins ca sfarsitul ala este o chestie sigura! In alta ordine de idei.... serios vorbind, daca esti in stare sa faci ...

Re: Re: Oare mai e sau nu?!

din 25 sep 2005 20:43 de Farfalla

Depinde. Unele fete au himenul mai elastic si se rupe mai greu, adica ii curge sange dupa cateva datzi dupa ce atzi facut sex, nu chiar din prima sau la alte fete nu le curge sange deloc. Mie de exemplu nu mi-a curs deloc. Trebuie sa ai incredere in ...

Re: sal la toate lumea

din 25 sep 2005 13:17 de valentine

Citeste pe prospect ;)

Re: Re: Re: Re: Re: e gravida???

din 25 sep 2005 10:47 de saabba

Nu cred ca te testeaza! Burta nu i se poate rotunji in 3 saptamani de la sarcina.Imagineaza-ti ca fatul in luna a 2a are dimensiunea unei boabe de fasole! Dar poate sa aiba senzatia de "burtica" inainte de ciclu sau daca a ...

Re: Intra aici plz si da-ti cu parerea!!

din 25 sep 2005 10:42 de saabba

Toate anticonceptionalele se iau din prima zi a ciclului menstrual pentru ca fiecare pastila contine o anumita doza din ambii hormoni ( estrogen , progesteron) astfel incat sa asigure un echilibru constant intre hormonii pe care organismul ii ...

Re: Re: Re: Pozitii

din 24 sep 2005 23:39 de ExoticDream

Eu te cred ca scrie fain pe [i]www.sexaz.ro[/i] sau [i]www.e-dragoste.ro[/i] (a propos, vezi ca la noi nu functioneaza inca diacriticele) si ca pozitia Gamma sau cum i-o zice este super extra ultra mega nemaipomenita, dar pentru o fata limbajul ...

Intra aici plz si da-ti cu parerea!!

din 24 sep 2005 23:29 de Zeitza

Am inceput sa i-au si eu anticonceptionale logest de ieri,dar am inteles ca ele trebuie luate doar daca esti pe ciclu?eu nu le-am luat asa ..imi spuneti si mie daca e bine sa le i-au incontinuare chiar daca nu le i-au pe timpul menstruatie?Va ...

sal la toate lumea

din 24 sep 2005 23:20 de Zeitza

Am inceput sa i-au si eu anticonceptionale logestde ieri,dar am inteles ca ele trebuie luate doar daca esti pe ciclu?eu nu le-am luat asa ..imi spuneti si mie daca e bine sa le i-au incontinuare chiar daca nu le i-au pe timpul menstruatie?Va ...

Re: Re: Re: Re: e gravida???

din 24 sep 2005 18:05 de Farfalla

Mai mult ca sigur are Sindrom Premenstrual, daca zici k trebuie sa ii vina luni, deoarece sindromul premenstrual se petrece cu o saptamana inainte de aparitzia menstruatiei si fizic se caracterizeaza prin : abdomen balonat, cresterea in greutate, ...

Re: alte probleme-sefii buni,rai si obsedati

din 24 sep 2005 15:32 de ExoticDream

Cand esti secretara, tinerica si cu corp dragut..... slabe sperante! Cunosc multe cazuri in care sefii considerau ca anumite.... "prestatii" fac parte din fisa postului.... Traim in Romania, remember? Aici sefii isi imagineaza ca ...

Re: Re: Re: Re: Deceptii

din 24 sep 2005 15:12 de ExoticDream

Da, insa procentul este extrem de mic! Stii cum se "vad" lucrurile prin prisma unei fete? La inceput, multimea baietilor este una amorfa, mergi pe Amendamentul 5 cu incredere, incerci sa fii rationala, dar nu reusesti intotdeauna, ...

Re: Re: BARBATI CARE INSEALA

din 24 sep 2005 14:42 de ExoticDream

Conform acestui rationament, casatoria isi pierde total sensul (ce se intampla cu copiii nascuti din relatii pasagere, ii tarasc dupa ele mamele sau ii dam la niste orfelinate universale?!? ), nu mai suntem in cautarea acelei persoane speciale ...

Re: Re: cum?

din 24 sep 2005 13:40 de Nekunoskuta

Dar asta nu e dezvirginare draga, e...ceva. Si sigur "ceva" fara sentimente.

Re: Re: Re: cum?

din 24 sep 2005 11:33 de saabba

tztztz...cu ce se ia ....cu sublerul!:D:D:D

Re: blestematele astea de droguri

din 24 sep 2005 03:52 de bogysavu

iarta da nu uita vorbeste cu parintii lui sa faca un program specializat o terapie lant terapeutic

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac????

din 24 sep 2005 02:49 de FrozenHeart

daca nu stiai ... raspunsul a intrebarea "oare laptele de mama este tot sarat" este DA testat si probat la my ex-girl :~*

Re: Re:Deceptii

din 24 sep 2005 01:32 de TheFrozenHea

%%- eu sunt in stare sa zic sincer ca nu m-am inselat niciodata iubita (nu merita sa faci asta daca stii pe cine ai langa tine si stii sa o apreciezi cu adevarat) :unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O mica sugestie

din 23 sep 2005 23:38 de nemesis

Eshti sigur ca nu e "insati"? :-`:D

Re:

din 23 sep 2005 22:55 de Nekunoskuta

Postinorul poate fi cauza unor sangerari intermenstruale. Vezi cum evoluezi si apoi vezi daca e cazul sa-ti faci probleme.

Re: Re: Re: e gravida???

din 23 sep 2005 21:13 de Nekunoskuta

Daca trebuie sa-i vina e luni incolo cred ca de-aia i s-a rotunjit burta, e un sindrom premenstrual. Sau s-a ingrasat putin ea :) Tu stai calm, burta nu creste dupa 3 saptamani.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2851 din 3732
«   1 ... 2848   2849   2850   2851   2852   2853   2854 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare