Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Virgin la 25 de ani! din 23 sep 2005 21:05 de bigy111
Re: Re: Virgin la 26 de ani! din 23 sep 2005 20:01 de valentine
Tare ciudata povestea ta...deoarece daca te-ai realizat pe plan profesional inseamna ca ai si un buzunar cu o marime consistenta si daca e asa, e imposibil sa nu gasesti vreuna care sa stea cu buzunarul tau si sa nu ii pese de virginitatea ta.
Cat ...
Re: Re: e gravida??? din 23 sep 2005 19:42 de Heybabe
10x pt k mi-ai rasp asa rpd.Faza e k s-a rotunjit putzin,nu mult.
Re: e gravida??? din 23 sep 2005 19:33 de Nekunoskuta
I s-a rotunjit burta??? Pai asta se intampla de la luna 3-4 incolo, nu acum. Sigur i se pare. Asteapta sa vezi daca ii vine menstruatia.
e gravida??? din 23 sep 2005 19:13 de Heybabe
Plz ajutati-ma si pe mine...Acum vreo 3 sapt am avut un act sexual neprotejat cu prietena mea.(acela fiind ultimul,de atunci nu m-am mai vazut cu ea)Intre timp am vb cu ea la tel si mai tot timpul imi zice k are impresia k burta ei a luat o forma ...
Re: Re: Injectiile anti-baby din 23 sep 2005 18:13 de Paulie
Ma refeream la injectiile cu depo provera dar nu prea le-am inteles rolul. Ma refeream la cele care se fac la 8-12 saptamani.Credeam ca sunt unele si aceleasi cu cele care provoaca avortul.
Re: Injectiile anti-baby din 23 sep 2005 18:03 de Wanted
Care se fac o data la 3 luni??? Tu vrei sa stii despre contraceptive injectabile sau despre avortul cu medicamentul RU 486 (Mifepristone)??
Sunt chestii total diferite.
1. Contraceptivele injectabile, functioneaza aproximativ la fel ca cele ...
Injectiile anti-baby din 23 sep 2005 16:31 de Paulici
Este adevarat ca injectiile care se fac o data la 3luni iti omoara bebele?Conform unei documentatii de pe net cam asta rezulta deoarece injectiile contin un hormon care opreste alimentarea bebelui cu vitaminele si hormonii care-i sunt necesare ...
Re: ce sa fac???ajutati-ma pls!!!!! din 23 sep 2005 14:01 de Paulici
Stii ce ai putea face? Ai putea sa o faci cu el doar nu vin parintii tai sa va tina lumanarea.IN PRIMUL RAND EI NU TREBUIE SA AFLE! Tu spui ca il iubesti si ca te iubeste...Atunci nu vad ce v-ar retine. Daca il mai tii mult s-ar putea sa te lase ...
Re: Re: Pozitii din 23 sep 2005 13:39 de Paulici
Pozitia T e faina de tot.
Femeia sta pe spate.
Barbatul se asaza perpendicular pe femeie.
Daca barbatul sta cu capul ÃÆ’®n partea dreapta a femeii, piciorul ei drept va fi deasupra soldurilor lui, iar cel ...
Re: Re: logest! din 23 sep 2005 13:35 de Coco
Folosesc Logest de 2 saptamani iar contactul sexual neprotejat l-am avut la 6 zile de la prima pastila Logest. As vrea sa stiu daca pastilele si-au facut efectul atunci.
Re: :) din 23 sep 2005 13:17 de dark_love
n-ar trebui sa se mai faca atata polemica pe faza noi contra voi, de ce femeile fac aia, barbatii fac aia.
pana la urma toti suntem vinovati in povestea asta, toti o alimentam cu ceva, pe o parte femeile care vor respect dar nu stiu mereu sa dea ...
Re: Renuntarea la iubire postdezamagire din 23 sep 2005 13:07 de dark_love
sa zicem ca-s o mare fraiera, ma indragostesc extraordinar de repede dar iubesc cu pasiune si nu ptr catva timp.
insa, am ajuns in starea aia de spirit ceva de genul: l-ai asteptat atat pe fat frumos si cand apare ii zici:" sa mori ...
Re: Pozitii din 23 sep 2005 12:39 de dark_love
nu intodeauna, mai exista si accidente si vine kinderul.
pai cea mai betoana pozitie e sa nu razi, pozitia pisicii.bun tu stai in 4 labute si el te ia pe la spate, dar, sta pe tine si astfel nu se poate misca nici prea rapid si ai niste senzatii ...
Re: Re: cum? din 23 sep 2005 12:17 de eu
Maaa da mare e penisu' ala cu diam. de 2.daa..nu am ce zice si cum ii iei tu diametru' la un penis?? ma gandeam ca poate circumferinta...si 2 cm.... pai e o putza!! ...:/
Re: sangerare in timpul actului??? din 23 sep 2005 11:19 de Paulici
Problema nu e de la el ca e prea dur ,te sfatuiesc sa mergi la un doctor ginecolog.Si eu am avut aceeasi problema cu diferenta ca mie imi curgea sange de fiecare data cand o faceam si ma durea.Aveam usturimi,arsuri...Am stat asa 14 luni,bineinteles ...
Re: cum? din 23 sep 2005 10:18 de Paulici
A fost cam naspa pentru ca prima data nu stii cum sa te misti, nu esti bine lubrifiata, de abia astepti sa se termine...Eu de abia asteptam sa se termine.Gandeste-te ca iti intra in vagin un penis de aproximativ 20 cm.cu un diametru de 2 cm.(cam ...
Pozitii din 23 sep 2005 10:04 de Paulici
Care este cea mai misto pozitie? Dati-mi si voi vre-o idee de pozitie noua, diferita de cele clasice (fata peste baiat, baiatul peste fata, pe la spate, lateral).
Cand este cel mai nasol sa faci dragoste?
By the way: o femeie nu poate ramane ...
Re: Re: Re;Re: 4girls : Baieti buni / baieti rai din 23 sep 2005 09:16 de dark_love
am avut cateva experiente cu bad boys sau mai bine zis una din categoriile de bad boys, pt sunt mai multe categorii de bad boys.
la inceput a fost palpitant da pe urma te saturi.
faza e ca toti avem aceste instincte animalice care dorm in noi, ...
Re: Re: alte probleme-sefii buni,rai si obsedati din 23 sep 2005 08:50 de dark_love
Crezi ca n-am incercat?OOO, ba da!Dar e asa cum ai spus putin le pasa, li se pune pata si gata.
Ce ma oftica mai tare e ca la noi in Romanica nu exista notiunea de hartuire sexuala, la fostul loc de munca pt n-am cedat ma umilea, cica eram ...
Pagina 2852 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
14 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||