Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 sep 2005 16:45 de TGun
Pentru a inlatura confuzia: ma refer la Dovela O:)
Sunt curios ce imi raspunde...daca zice ca nu-i proasta inseamna ca chiar e proasta:D(X)
Re: Re: intrebare din 20 sep 2005 16:29 de alinuzza17
daca ai luat anticonceptionale poti face linistita si fara prezervativ tot ce vrei .probabil a fost o mica intarziere din cauza pilolei de a doua zi. fii atenta doar sa nu iei antibiotice si sa il lasi sa ejaculeze pt ca antibioticele taie efectul ...
Re: Re: Re: :) din 20 sep 2005 13:39 de FireSoul
[i]O tipa care din "pacate" e blonda a scos urmatoarea perla.
Suna tipa la operator ca nu-i functioneaza Connex-ul. Primeste codul, apasa, toate bune si frumoase.
- Intreaba tipa "acum merge sigur?"
- Op:"da, duduie, ...
Re: Re: Deceptii din 20 sep 2005 13:33 de raz_stanciu
Pai, barbatul, prin natura sa este un vanator! Chiar daca o are alaturi pe Pamela, mai devreme sau mai tarziu tot o va insela, doar sa-si demostreze ca poate. Treaba cu inselatul, bineinteles, apare dupa un an, doi de convietuire,(depinde de ea).
Re: intrebare din 20 sep 2005 10:05 de Nekunoskuta
Daca iei anticonceptionale totul e ok, nu ai cum sa ramai insarcinata. Postinorul produce dereglari de genul acesta. Stai linistita.
Re: Re: Lauda de sine a baietilor sexosi! din 20 sep 2005 06:21 de Necunoscut
Am citit printre randuri... ca-mi era somn :D
Pai bine mai, te lauzi, foarte bine, prietenii tai te considera cool... lumea (fetele) afla ca esti cool.. vor sa fie cu tine, si cand ajungi in punctul culminant... te pierzi... ce faci?:)
Re: Re: Lauda de sine a baietilor sexosi! din 20 sep 2005 00:17 de kolen
Nu dispera fiule, nimeni nu moare virgin, viata le-o trage macar 1 data.
Re: I have a BIG problem din 19 sep 2005 22:47 de Hyperion
Ok, ti se intampla si nu poti ajunge la actul in sine. Dar, dupa o pauza mai scurta sau mai lunga, nu o poti lua de la capat? A doua oara e tot asa? Daca da, incearca a treia oara...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: a domi din 19 sep 2005 22:17 de valentine
Asa ca in lipsa de femei de minim calitate medie, mai bine stau acasa si ii dau in cap sa vad daca sare ceva...
Re: Re: Re: Re: Re: :))))))))))))))))))))))) din 19 sep 2005 21:27 de Benga
al meu sau al tau?:D:D:D
Re: Re: Re: Re: :))))))))))))))))))))))) din 19 sep 2005 21:26 de saabba
Daca esti tare....sa te vad!
Care e interesul suprem?:D:D:D
Re: Re: Re: :))))))))))))))))))))))) din 19 sep 2005 21:25 de saabba
Na!Ca te-ai prins!:D:D:D
Interesele sunt toata smecheria!:ok::D:D
Re: Re: :))))))))))))))))))))))) din 19 sep 2005 19:52 de Benga
depinde de interese,scopuri...dar iti spun eu ca daca ii merge bine poate sa o tina si ani in sir asa!:D:D
Re: Re: Re: EXPERIENT din 19 sep 2005 19:50 de Benga
spre deosebire de tine care nu esti in stare sa faci nici doua :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: a domina sau a fi din 19 sep 2005 19:39 de saabba
:D:D:D:D:D:D
Na, ca nu stiam ca am si-un idol!:D:D:D
Re: Re: EXPERIENT din 19 sep 2005 19:16 de saabba
mamaaaaa.daca omul va da un cuvant voi faceti compunere:D:D:D:D
Re;Re: Re: Deceptii din 19 sep 2005 14:16 de dark_love
:~*
(?)(?)
Re: Help me, pls!! din 19 sep 2005 13:10 de Nekunoskuta
Cel mai bine ar fi sa astepti pana pe 21, nu crezi? Daca o sa-i intarzie poate fi efectul Postinorului. Linisteste-te si asteapta pana pe 21.
Re: a domina sau a fi dominat din 19 sep 2005 07:34 de Necunoscut
Esti tare :))
Re: Re: din 19 sep 2005 06:13 de valentine
Bai el a zis ca are momente cand nici nu ajunge sa penetreze si is da drumu!
Ca asa io bagam direct ce sa faca ca sa nu mai ejaculeze asa repede, daca avea prb doar in timpul penetrarii...
Dar mai citeste odata si vezi ce zice baietu!
Pagina 2855 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||