Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: a domina sau a fi domi

din 19 sep 2005 06:10 de valentine

ntz ntz ntz...eu vorbeam la modul general...:/ Crezi ca daca as face sex asa as mai putea fii idolul femeilor?

Re:

din 19 sep 2005 05:07 de sida

:.:.

Re: Re: 4girls : Baieti buni / baieti rai

din 19 sep 2005 02:01 de Necunoscut

daca nu exista good boy, nu poti sa alegi intre good boy si bad boy :> il iei pe bad, ca e din oficiu, si nu ai de ales ;)

din 19 sep 2005 01:05 de bogdan

Iti spun eu ca nu tine faza cu masturbatu.E doar o cunostere de sine.In cazul meu stiu cand sa ma opresc sa nu raman tatic dar placerea pe care o simt nu o pot controla usor.Aceste senzatii nu se pot neutraliza pur si simplu. Tot ceea ce vorbim acum ...

Re: Lauda de sine a baietilor sexosi!

din 19 sep 2005 01:02 de Stefan

Am 21 de ani si sunt virgin, cu toate astea trebuie sa recunosc, ca doar eu stiu asta, in rest toti prietenii ma considera super tare, asta datorita numeroaselor partide imaginare pe care le-am povestit. Nu as putea sa le spun niciodata ca sunt ...

Re: Conteaza oare marimea ?

din 19 sep 2005 00:25 de teser

Depinde de marimea lor naturala, daca sunt cam mici adica ceva de genul "cum ii ai tu" sunt slabe sanse sa o convingi, oricum cred ca tu esti multumit de cum sunt ei, spune-i si tu ca nu o sa mai fie naturala, sau ca o sa iti faci si tu ...

Re: Re: I have a BIG problem

din 19 sep 2005 00:20 de valentine

Lol, e tare faza cu 2 prezervative si nu am mai auzit de ea :) Pacat ca baietul a zis ca uneori nici nu ajunge sa penetreze si isi da drumul...deci nu tine faza. Parerea mea este ca tu nu te-ai masturbat niciodata sau foarte rar inainte sa iti ...

Re: I have a BIG problem

din 18 sep 2005 23:56 de romy

incearca sa-ti pui 2 prezervative unul peste altul...poate nu mai simti asha de multe incat sa termini asha de repede...nu am incercat asha ceva, da' am auzit pe undeva.... apoi sunt prezervativele alea de la durex...DUREX PERFORMA sau pe aici ...

Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac???ajutati-ma pls!!!!

din 18 sep 2005 23:49 de romy

cred ca ar fi un caz fericit sa-i fi facut unui singur fost prieten.....ca daca a avut mai multi prieteni din astia, e din ce in ce mai bine... apropo...u kiar crezi ca aia o sa-ti spuna ce si cum a bagat ea in guritza pana atunci?? e mult mai ...

din 18 sep 2005 23:35 de Dovela

nu cred ca o poti convinge..cand o femeie isi doreste ceva si are si posibilitatea nu exista nimic care sa o opreasca..probabil e nemultumita de corpul sau si vrea o schimbare..mai bine fii alaturi de ea..si gandeste-te la noile ...

Re: I have a BIG problem

din 18 sep 2005 23:02 de bogdan

Ei bine cristi nu cred ca esti singurul.Am 24 de ani si contacte sexuale am avut ca le-am uitat numarul de la 17 ani:~*.Problema care o ai tu o am si eu de 2 ani sau chiar 3.Mai exact de cand am avut o relatie stabila cu o persoana pe care o ...

Re: Re: Conteaza oare marimea ?

din 18 sep 2005 21:36 de LonelyGirl

dap!asa e dar probabil si el isi doreste tot pentru ea nu pentru el.:ok::ok:

din 18 sep 2005 21:07 de saabba

de ce s-o convingi? daca isi doreste ...sa fii sigur ca-si doreste pentru ea....nu pentru tine!;):D:D

Conteaza oare marimea ?

din 18 sep 2005 21:01 de tony_judoka

- shtie cineva cum sa o conving pe prietena mea sa nu ishi implanteze silicoane ? - daca avetzi vreo sugestie ... va ascult cu mare placere :D

Re: Re: nedumerire

din 18 sep 2005 12:14 de nicpitic

chiar nu am nimic de ascuns si asta i-am cerut si eu insistent,dar refuza:love:

Re: nedumerire

din 18 sep 2005 10:55 de saabba

Pai, daca n-ai nimic de ascuns ia-l de mana si du-te cu el la doctor!

Re: Re: Am o reclamatie!

din 18 sep 2005 10:16 de saabba

Si eu care ma gandeam....ca poti tu sa ma enervezi atat de tare incat sa ma dez-obsedez!:D:D:D Nici de atata lucru nu esti in stare....:((:((

Re: Re: Re: Re: Re: 50000 ani

din 18 sep 2005 10:02 de saabba

da, ma! Ai dreptate! Al meu, cap, cred ca e din piatra seaca! Pana nu imi spune omul in fata ce parere are despre mine.....nu ma prind nici daca ma tai!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: a domina sau a fi dominat

din 18 sep 2005 09:57 de saabba

Nasol valentine....daca asa iti spune!Lasa-te de sporturi din astea....ca nu esti bun!:D:D:D

Re: Am o reclamatie!

din 18 sep 2005 01:43 de nemesis

Ne pare rau... Aici, daca nu ai aflat inca, nu oferim consultatii psihologice... Ne pare rau! P.S.S. In aceasta privinta, mi este teama ca moderatorii sau admin. nu prea au ce face... Dar, oricum, iti uram: "Succes!"

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2856 din 3732
«   1 ... 2853   2854   2855   2856   2857   2858   2859 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare