Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re;Re: 4girls : Baieti buni / baieti rai din 22 sep 2005 13:11 de dark_love
Pai, grea intrebare, nu pot sa spun ca prefer 100% o categorie de barbatzi, fie ei good ori bad.
Insa, predilectia mea este catre bad boys, au acel sarm, privirea aia animalica de genul:'Proasto, te arzi"...si tu.......de ce nu?
Daca ma ...
Re: a domina sau a fi dominat din 22 sep 2005 13:03 de dark_love
mie, mi-ar placea sa fiu dominata, dar, mereu gasesc tipi care vor sa fie dominati:(
dar, mai important e cum te domina,nu crezi?:cat:
Re: Re: inca o intrebare din 22 sep 2005 12:39 de dark_love
de ce esti rau?
Poate fata nu are cu cine sa vorbeasca, in ziua de azi spun fetelo: ai grija ce faci, atat.
Morala?Inveti de la straini sau de la prieteni, eu una am invatat multe si de colo si de colo,asa ca adu-ti aminte si tu de perioada aia ...
Re: Re: Re: Deceptii din 22 sep 2005 11:49 de dark_love
le doresc acestor "dragi" vanatori un vanat care sa-i faca zob, sa-i distruga!:~*(X)
Re: Re: Re: Re: Re: inca o intrebare din 22 sep 2005 11:40 de Necunoscut
Moama pe cate forumuri ai intrat ;))
- unul interesant, mai complex
- unul moderat foarte bine
- unul in care moderatorii isi fac treaba
-un forum pe care "proprietarul" (adminul se zice) e prezent zilnic
-unul in care nu sunt ...
Re:Deceptii din 22 sep 2005 11:34 de Libelula
Nu am zis k toate femeile sunt fidele si de treaba, dar nici nu era vorba de asta. Subiectul era legat de barbati. Si am mai specificat ca majoritatea barbatilor sunt infideli, nu toti. OK, sa zicem k nu am dreptate cu afirmatia mea; atunci dati ...
Re: Re: Re: Re: inca o intrebare din 22 sep 2005 08:50 de SORIN28
Din pacate Sorin28 a plecat pe alt forum mult mai interesant, mult mai complex, un forum moderat foarte bine, un forum in care moderatorii isi fac treaba, un forum in care "propietarul" este zilnic prezent la datorie, un forum in care ...
Re: inca o intrebare din 22 sep 2005 00:23 de Necunoscut
huhu, deja incepe sa-mi placa :-)
- Deci, ce este a ejacula?
EJACULÃ?, ejaculez, vb. I. Tranz. A elimina sperma prin canalul uretral. – Din fr. éjaculer.
www.dexonline.ro :D
Bun, pai.. cred ca ai ...
Re: Re: inca o intrebare din 22 sep 2005 00:20 de valentine
Ejacularea este eliminarea lichidului..."seminal"?(sabba ajuta-ma :D) sau cum s-o numi.
De simtit, simte cand are orgasm (excludem "picatura placerii" care nu poti sa stii cand se gandeste sa iasa)
Se poate, dar sperma ...
Re: intrebare din 22 sep 2005 00:16 de Necunoscut
Bun, next chapter :>
- Daca ai avut grija cum le-ai pus, cred ca va curge, dar cu IQ-ul pe care il ai, iti urez bafta sa ajungi in noaptea nuntii. (BAFTA)
- Dificultatea penetrarii nu va fi afectata din cauza tampoanelor interne, asa ca ...
Re: sarcina fara sex din 22 sep 2005 00:12 de Necunoscut
In 99% din cazuri ma abtin sa raspund la intrebari legate de sanatatea sexuala... si de problemele sexuale ;-)
De pe ce lume ai picat?
Hai sa ma bag si io in seama ;-)
1. Daca esti virgina folosesti tampoane interne pentru virgine ...
Re: Re: din istoria Angliei ..:)) din 21 sep 2005 23:43 de saabba
Sabba nu e, sabba nu e!:p:p
:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: din istoria Angliei ..:)) din 21 sep 2005 23:18 de Benga
;):)
SEMNIFICATIA NUMELUI
ADELINA / ALINA - originea numelui este "Adal" ("nobil" in germana veche).
ADRIANA / ADRIAN - de la "Hadrianus", nume de origine latina ce inseamna "originar de ...
Re: Re: Re: din istoria Angliei ..:)) din 21 sep 2005 19:50 de Benga
ØØ°Ø± ÙˆزÙŠر اÙ„دÙ?اع ...
Re: inca o intrebare din 21 sep 2005 19:45 de razvyjurj@ya
ce este a ejacularea? cand poate sti ca a ejaculat?
se poate sa se excite fara sa ajunga la ejaculare dar sa iasa sperma sama afecteze la sarcina?
ma refer de pilda daca m-ar excita pot iesi ceva lichide,acelea pot fi periculoase?
sau doar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O mica sugestie din 21 sep 2005 18:38 de valentine
insuti :D
Ce sa ii faci...daca dormeam pe mine...
Aaaa si bine ca mi-ai zis ca eu nici pana la ora asta nu observasem ce am scris acolo...
Re: Re: din istoria Angliei ..:)) din 21 sep 2005 18:36 de valentine
hehe, misto istorioare, daca mai ai eu chiar m-as bucura sa mai bagi cateva...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 21 sep 2005 15:03 de Wanted
1. Avortul cu medicamentul RU 486 (Mifepristone)
Aceasta substanta chimica este un antihormon acre blocheaza Progesteronul, un hormon necesar sarcinii. Acest hormon este administrat in primele 7 saptamani de sarcina, de patru ori intr-un ...
Re: BARBATI CARE INSEALA din 20 sep 2005 21:50 de mimi
asta le e firea...natura..ce vreti voi...daca inseala o data...va insela si a doua oara...sa nu sperati vreodata ca nu...:))din experienta...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 sep 2005 16:48 de Dovela
nu esti tu in masura sa ma critici...ca sunt proasta sau nu e problema mea ,nu a ta...nu te-am obligat sa citesti mesajele mele ,dak ti se par "prostii" treci mai departe sau vino cu argumente pt a ma contrazice....nu tasta acolo aiurea
Pagina 2854 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
14 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||