Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: BARBATI CARE INSEALA din 17 sep 2005 01:36 de nemesis
Aiurea... nota 2 cu felicitari... Gandeste! Ajuta daca faci asta, macar asa... din cand in cand!
:ok:
Imi poate raspunde cineva? din 16 sep 2005 20:10 de Irinel
Tot spuneti de nespalare.Dar eu care ma spal de doua trei ori pe zi...... ma intreb de unde au aparut si la mine.
Ideea e urmatoarea: gandeste-te cu cine ai facut-o neprotejat si daca nu cumva are candida sau metroanexita.Barbatii sunt purtatori, le ...
Re: BARBATI CARE INSEALA din 16 sep 2005 17:03 de LonelyGirl
V-ati gandit vreodata ca poate chestia asta cu inselatul e prea la moda.Daca nu o faci ai o conceptie invechita si se pare ca esti oarecum pampas , prost etc.Si nu ma luati cu varsta.Ca uite eu am mai auzit-o si pe asta.
Si ...
Re: 4girls : Baieti buni / baieti rai din 16 sep 2005 16:53 de LonelyGirl
Asta depinde.Daca e doar o aventura de o seara , doua prefer un bad boy pentru ca e mult mai interesant.De asemenea daca ma implic intr-o relatie care sa ma puna intr-o pozitie buna prefer un bad boy.Asta nu inseamna ca good boys sunt ...
a domina sau a fi dominat din 16 sep 2005 16:22 de silviu
in materie de sex..ce va place mai mult sa faceti? sa dominati sau sa fiti dominati de catre partener in pat???
Mie,uneori imi place sa fiu dominat de catre partenera..mi se pare f. excitant..uneori imi place sa o domin in totalitate..adik sa ...
Re: Re: Lauda de sine a baietilor sexosi! din 16 sep 2005 12:37 de ExoticDream
Desi cica apartin generatiei din ziua de azi, ma uimeste si pe mine la fel de mult ca si pe tine felul in care a.... [i]IN[/i]voluat lumea! Nu cred ca putem incadra la capitolul [i]Evolutie[/i] faptul ca varsta de debut a activitatii sexuale a ...
Re: Re: prima data din 16 sep 2005 12:11 de ExoticDream
Ce mare lucru se poate intampla?
Poate faptul ca eventual nu se va intampla dezvirginarea inca de la prima tentativa? Si ce daca?!? Se persevereaza si pana la urma se reuseste, nu?
Poate faptul ca ea se teme de durere? Nu cred ca asta este ...
Re: ma doare! din 16 sep 2005 12:11 de COSSTEEL
ASTI SIGGURA CA TI SA RUPT DE TOT HIMENUL ???????TEAI GANDIT DACA AI HIMEN ELASTIC . SFAT BUN .DUTE LAUN DOCTOR EXPERT 33
Re: ce sa fac???ajutati-ma pls!!!!! din 16 sep 2005 11:56 de cossteel
daca vrei sa-l pastrezi (zici ca-l iubesti?)nu uita ca e barbat si oricate ti-ar spune sa nu-l crezi ca este cuminte si nu te inseala .imposibil.doar daca e virgin .sfatul meu e ca daca vrei sa ramai virgina incercati sexul oral este foarte eficient ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: BARBATI CARE INSEALA din 16 sep 2005 11:48 de valentine
Posibil sa ai dreptate...nu stiu cum sunt relatiile la varste inainte (+25 ani)...eu zic cum sta treaba in jurul varstei de 20 de ani...
Cand o sa ajung la o varsta mai inainte o sa iti zic daca ai drepate sau nu:p
Re: prima data din 16 sep 2005 09:12 de CristianH
Numai sfaturi bune :D
Se pare ca lumea de pe aici stie ce spune :ok:
Ar mai trebui sa tii cont de o kestie:
Sunt ceva sanse ca prima noapte sa se transforme in primele nopti ;)
Adica... e posibil sa nu reusiti din prima noapte sa duceti ...
Re: Re: Re: Re: Lauda de sine a baietilor sexosi! din 16 sep 2005 07:02 de valentine
Eu si acum zic ca sunt virgin
:ok:
Si daca stau sa ma gandesc bine...din punct de vedere fizic CHIAR SUNT!
Din punct de vedere psihic...nu prea :((
Re: Re: BARBATI CARE INSEALA din 16 sep 2005 03:11 de ExoticDream
Eu cred ca ar trebui sa existe un echilibru.... nici ei nu ne sunt superiori, nici noi nu le suntem superioare, trairi au si ei, avem si noi, ne iubesc si ii iubim, trebuie sa fim "aranjate" si noi, dar si pe ei trebuie sa-i preocupe ...
Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac???ajutati-ma pls!!!! din 16 sep 2005 02:39 de ExoticDream
Sunteti de invidiat.... comunicare, consens, abstinenta, mare, noapte, lumanari, DRAGOSTE..... Nota 10 +++ !!!
:love::love::love:
Re: Re: Re: Re: ce sa fac???ajutati-ma pls!!!!! din 16 sep 2005 02:34 de ExoticDream
Sunt aproximativ de acord cu tine... ce nu inteleg este cum de el devine "prea excitat" si tu nu! Daca va iubiti, mi s-ar parea firesc sa ajungi si tu la un oarecare grad de excitare cand va sarutati, va mangaiati si... ce mai faceti ...
Re: Re: Re: Re: Re: BARBATI CARE INSEALA din 16 sep 2005 02:24 de ExoticDream
Ai dreptate, ceea ce spune LonelyGirl este valabil in cazul baietilor de 14-20 de ani (eventual + 2,3 ani), ei sunt in faza in care vor sa experimenteze tot ce se poate, nu au rabdarea si maturitatea necesara pentru a cunoaste in profunzime pe ...
Re: Re: Re: Re: ce sa fac???ajutati-ma pls!!!!! din 16 sep 2005 02:23 de 20 + 20
asa a fost si la noi ; eram impreuna de 2 ani. Era virgina. Au fost si la noi discutii pe tema asta (vorbeam foarte mult intre noi - fara sa ne certam). Dragostea se vede cand exista intre doi oameni. Daca il iubesti si te iubeste - merita sa-ti ...
Re: Re: Re: Re: BARBATI CARE INSEALA din 16 sep 2005 02:06 de ExoticDream
Nu ma gandeam la cobai, respect sexul tare ( adica barbatii, in general, nu va ganditi la prostii!) si inca sper sa-l inteleg (daca e nevoie, fac si psihologia la distanta, ca tot se practica pregatirea multilaterala). Cat despre inchisul unui ...
Re: Re: Re: ce sa fac???ajutati-ma pls!!!!! din 16 sep 2005 00:35 de justcat
exact in aceeasi dilema am fost si eu, si eu cred ca e importanta virginitatea chiar dak e o metalitate invechita eu tin la ea si eu am un prieten de 1 an si 5 luni si nu mi am inceput viata sexuala propriu zis, in schimb cand el era prea excitat ...
Re: BARBATI CARE INSEALA din 16 sep 2005 00:16 de saabba
Nesiguranta nu le place, siguranta la un moment dat ii plictiseste, noi suntem de vina ca nu ne mai aranjam.....intrebarea mea este de ce ne batem atata capul? ce le place si ce nu, de ce le place si de ce nu, ce sa facem ca sa-i tinem langa noi? ...
Pagina 2858 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
48 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||