Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
exista sau nu Dumnezeu? din 12 sep 2005 03:17 de LonelyGirl
O serie de intamplari din viata cuiva foarte drag mie ma face sa-mi pun tot mai de intrebarea : exista ,sau nu Dumnezeu?
Persoana a carei viata se risipeste incet , incet ca un firicel de praf e o femeie nascuta acum 74 de ani intr-un ...
Re: Ultimele clipe de viata din 12 sep 2005 00:18 de Necunoscut
Raspunsul meu e asemanator cu al lui valentine... sincer... cred ca, as face tot... ce as vrea... mi-as vinde tot, as merge la femei... chiar mi-as trai viata ! :-)
PS: FireSoul.. mi se pare super anost raspunsul tau... sper sa nu fii ...
Re: Re: Ultimele clipe de viata din 12 sep 2005 00:16 de Necunoscut
HAHAHAHAHAHAHAHAHHH
HAHAHAHAHAHAHAHAHHH
HAHAHAHAHAHAHAHAHHH
HAHAHAHAHAHAHAHAHHH
HAHAHAHAHAHAHAHAHHH
HAHAHAHAHAHAHAHAHHH
HAHAHAHAHAHAHAHAHHH
HAHAHAHAHAHAHAHAHHH
HAHAHAHAHAHAHAHAHHH
HAHAHAHAHAHAHAHAHHH
MOR
Re: Re: Re: Cum sa scap de monotonie? Cum sa-l pas din 11 sep 2005 20:38 de Razna
ai mai scris asta in urma cu un an!sa adaug din intelepciunea ta de atunci si acum : lasa-l...iesi ...plimba-te,distreaza-te..etc...!:D:D
dar asculta la mine...: surprinde-l , plimba-l, iubeste-l , machiaza-te, fa ca titirezul pe langa ...
Re: sex oral din 11 sep 2005 15:11 de saabba
pai ne intrebi pe noi?
:D:D:D
Re: ce ati face?? din 11 sep 2005 14:56 de saabba
ideea nu este sa-l uiti.Nu are rost sa te chinuiesti sa uiti pentru ca nu suntem roboti si nu putem uita la comanda, nu ne stergem sentimentele brusc, atunci cand am dori.Incercand asta vei lupta cu tine insati pana vei obosi, iar rezultatul va ...
Re: ce ati face?? din 11 sep 2005 13:22 de romy
incearca sa faci tot posibilul ca acest capitol din viatza ta sa fie unul inkeiat...ca daca nu faci asha nu te asteapta decat multe lacrimi...cunosc destule cazuri,printre ele ma numar shi eu, asha ca iti spun din proprie experientza: nu te ...
Re: Re: Cum sa scap de monotonie? Cum sa-l pastrez din 11 sep 2005 11:00 de saabba
ihi! bune sfaturi!
surprinde-l , plimba-l, iubeste-l , machiaza-te, fa ca titirezul pe langa el.....si curand se va plictisi si de faza asta!
Si atunci ce mai faci?
Cred ca ar trebui sa tinem mai mult la noi si sa ne respectam mai mult!
Re: Ultimele clipe de viata din 11 sep 2005 10:46 de saabba
N-as face nimic! As astepta sa vina! Asa cum astepti toata viata sa vezi ce se mai intampla cu tine! Ele vin peste noi....restul e iluzie!
Re: Re: Re: Re: Cum sa scap de monotonie? Cum sa-l din 11 sep 2005 00:18 de myself
Am deschis subiectul asta. De fapt, el a fost cel care a spus k a intervenit monotonia si plictiseala. Eu il iubesc si nu vreau sa-l pierd. Am incercat sa vb cu el, sa eliminam rutina, dar nu am reusit sa ajungem la o solutie. De aceea am apelat ...
Re: fara orgasm.vina mea sau vina lui? din 10 sep 2005 23:09 de uituca
poate ca ar trebui sa aveti rabdare unul cu altul.poate asa o sa fie mai bine.iar daca el vede ca te simti bine, spune-i sa nu inceteze sa faca ceea ce-ti place ci din contra.
:p:p
Re: Menstruatie & Antibiotice din 9 sep 2005 19:25 de Nekunoskuta
Nu cred ca e vreo legatura intre menstruatie si antibiotice. Daca ar fi asa toate am trece prin asa ceva cand luam asemenea pastile. In treaba de curiozitate un medic sau un farmacist, poate ei stiu mai bine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dereglare horm din 9 sep 2005 16:10 de Dany
Intr-un final it finally came. Dupa 12 zile. Nush de ce a intarziat atat dar ma duc sa beau o bere.
Thanks everyoneB)
Re: plssssssss RAPUNDE-TI-MI .....:((( din 9 sep 2005 10:20 de jannis07
e bine de stiut ca postinorul trebuie luat maxim de doua ori pe an.luat o singura data intr-un an provoaca dereglari hormonale cateva luni...nici nu vrea sa ma gandesc ce se intampla in organismul tau, din moment ce ai luat doua intr-o ...
Re: fara orgasm.vina mea sau vina lui? din 9 sep 2005 09:34 de Nekunoskuta
Un sfat: iubeste-ti partenerul :) Cum sa-ti zboare gandul la altceva??? Ori nu-l iubesti, ori nu ai chef in momentul ala. Daca e alta cauza...nu stiu:blink:Si totusi, gandeste-te, de ce-ti zboara gandul la altceva?
Lipsa orgasmului cred ca are ...
Re: plssssssss RAPUNDE-TI-MI .....:((( din 9 sep 2005 09:27 de Nekunoskuta
Intrebarea se pune: DE CE????? In doua sensuri: de ce nu te protejezi, de ce iei postinorul ca pe bomboane.
Nu stiu daca poti ramane insarcinata, am intalnit chiar aici pe forum o fata care a ramas, desi luase Postinor. Dereglari sigur vei ...
Re: Nedumerire din 9 sep 2005 02:51 de Anka
Nu prea cred ca esti insarcinata daca s-a retras inainte de a ejacula ca am experienta si in 5 luni nu am ramas insarcinata dar ai grija in ce perioada faceti sex neprotejat nu va riscati in perioada fertila ca atunci.....s-ar pute sa rami ...
Re: Ultimele clipe de viata din 8 sep 2005 21:52 de ExoticDream
As vinde tot ce am, as pleca intr-o insula exotica sau mai bine intr-o statiune de ski si as face dragoste (si ski - alternativ) impreuna cu iubitul meu!
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirg din 8 sep 2005 21:49 de ExoticDream
Eu nu prefer unul experimentat!!! Inainte de a-mi da in cap cu procentele, iti spun ca nu cunosc nici o fata care sa-si doreasca asa ceva (cu exceptia, cel mult, a unei tipe din liceu, care umbla din floare in floare si era privita fara pic de ...
Re: Re: Re: Re: ce ati face?? din 8 sep 2005 21:29 de ExoticDream
Nu intotdeauna iesirile sunt solutia.... iti intalnesti prietenii, mergeti impreuna la un club/o terasa/o discoteca, acolo o anumita melodie iti poate trezi amintiri, daca se danseaza, vederea perechilor inlantuite nu este cel mai bun ...
Pagina 2861 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||