Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Neprotejat dupa 2 zile

din 7 sep 2005 15:52 de LonelyGirl

daca nu ai ejaculat in interior nu sunt sanse sa ramana insarcinata.Deci stai linistit , nu se fac copiii chiar atat de usor.:ok:

Neprotejat dupa 2 zile

din 7 sep 2005 14:38 de bristol

Salut oameni buni.Am facut dragoste cu prietena mea acum cateva zile neprotejat.Ei i se terminase ciclul cu 2 zile in urma.Mentionez ca nu am ejaculat nici in ea.Exista deci sanse sa ramana daca am facut sex neprotejat dupa doua zile de la terminarea ...

Re: Re: Re: Cum sa scap de monotonie? Cum sa-l pas

din 7 sep 2005 13:53 de Nekunoskuta

Wanted nu a zis nimic. Ti-am spus eu odata ca ai prins dragan la ea;)Ai negat;) De ce toti o sfatuiti pe ea ce sa faca? Daca nu e vina (exclusiva) a ei? De ce sa nu presupunem ca si el are un rol in instalarea rutinei? Eu spun ca cel mai ...

Re: Re: Dragostea moderna dureaza trei ani?

din 7 sep 2005 12:31 de valentine

Dap are dreptate baietu...daca e fata virgina si o iubesc? Nu ma ating de ea si 2 ani de zile...gasesc eu alte modalitate sa ma descarc:D

Re: Sarcina fara contact sexual?

din 7 sep 2005 11:06 de LonelyGirl

Stai linistita.Spermatozoizii nu au picioruse sa iasa de la el , sa se strecoare prin chiloteii lui apoi prin a tai si sa mai intre si in vagin.:p

din 7 sep 2005 10:04 de Nekunoskuta

Sanse -0%. Ramai insarcinata doar daca el ejaculeaza si sperma lui ajunge intr-un mod sau altul la tine in vagin. Deci...ori ejaculeaza in vagin, ori pe tine si se scurge in vagin, ori alta varianta dar important e sa ajunga acolo. Stai ...

din 7 sep 2005 01:39 de Wanted

0000000000000000%, Nu te supara..dar cati ani ai?

din 7 sep 2005 01:01 de Dovela

cu sigurantza nu este nici o posibilitate sa fii insarcinata...0 sanse...ar trebuie sa te informezi mai mult in acest domeniu..insarcinata ai fost dak erati desbracati adik fara chiloti,dak penisul lui ai fi ajuns in vaginul tau si ar fi ejaculat ...

Sarcina fara contact sexual?

din 7 sep 2005 00:04 de zamfira

Daca eu si prietenul meu am ramas numai in chiloti(bumbac 100%),dar a existat apropiere(fara insa sa se dezbrace vreo unul dintre noi catusi de putin si fara sa se ajunga la ejaculare) si totusi menstruatia imi intarzie (am facut si un test de ...

Re: Re: Dragostea moderna dureaza trei ani?

din 6 sep 2005 23:43 de ExoticDream

Risc si eu o intrebare: daca nu iubesti, cum sa faci dragoste?!? :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pt fete

din 6 sep 2005 23:35 de Wanted

Uite si un site:p http : //www.askmen.com/love/vanessa/vanessa4.html E adevarat ca si tu poti sa imi dai alte 1000 de site-uri in care se spune ca da, conteaza, dar apoi iti dau si eu alte 2000 :P. In fine... poate ar trebui sa iti schimbi si ...

din 6 sep 2005 23:22 de Wanted

Mai am o mica completare. Ai zis ca esteticul conteaza. Exact ! esteticul, nu marimea. Definitia esteticului cred ca este putin mai larga si nu inculde doar o marime, deci un penis de 20 cm poate fi mult mai putin atragator decat unul de 14 cm.

din 6 sep 2005 23:19 de Wanted

Iar schimbi putin subiectul. "ntre un tip care arata bine si are un penis de 20 si unul cu un penis de 14 cm, mai putin (sau deloc) frumos, a carui singura calitate este... patul,"> Deja tu ai facut o referire la aspetcul exterior, ...

Re: Cum sa scap de monotonie? Cum sa-l pastrez?

din 6 sep 2005 23:09 de alexa

eu sunt cu prietenul meu de 4 ani si jumate si ne-am impiedicat de aceeasi problema...monotonia..dar am discutat si am lamurit situatia..el isi doreste sa fie totul ca la inceput...mi-a spus ..poarta-te cu mine ca si cum ieri sau azi m-ai cunoscut si ...

Re: stie cineva sa imi raspunda???

din 6 sep 2005 18:59 de Dovela

uitasem sa-ti spun ca aceste operatii se fac si in Romania in cateva orase(Iasi 100%)

Re: ce ati face??

din 6 sep 2005 16:14 de Dovela

Buna Diana...hmm si eu trec printr-o situatie similara acum (ma rog nici unul dintre noi nu si-a gasit pe cineva)....dar in urma desparitri el a fost mai rece,mai distant,,insa eu nu pot fi asa..(il iubesc enorm )asa ca te inteleg....faza e ca ...

Ne-am despartit, cum sa-l uit?

din 6 sep 2005 16:03 de Diana

buna am vazut la voi pe forum o groaza de oameni care au primit raspuns la problemele lor.as vrea sa-mi acordati si mie putina atentie daca se poate. acum cateva luni bune m-am despartit de prietenul meu pe care il iubeam enorm.el a reusit ...

din 6 sep 2005 13:49 de jannis07

mai din cate am auzit, acest tip de operatii sunt destul de costisitoare in occident, dar si la mare cautare.nu stiu daca se efectuaza si in romania..

din 6 sep 2005 13:22 de Dovela

aceasta operatie se numeste himenoplastie...costa 500 euro,nu dureaza mai mult de o ora(operatia)..iar viitoare dezvirginare e identica cu prima..adik nu exisista nicio diferenta si nici un efect secundar..( poate constinta:p )

stie cineva sa imi raspunda???

din 6 sep 2005 12:13 de cristina

Am obs ca site-ul vostru este destul de interesant si cu multe sfaturi bune,asa ca mi-am luat inima in dinti si am zis ca nu-i rau daca v-as intreba ceva ce ma framanta de la un timp incoace(sa nu ma luati peste picior pt k e ceva serios si nu vreau ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2863 din 3732
«   1 ... 2860   2861   2862   2863   2864   2865   2866 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare