Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

mi-a intarziat

din 5 sep 2005 16:17 de oana

Da, am 100% incredere in partenerul meu.Suntem impreuna de doi ani, timp in care nici unul dintre noi nu a avut relatii cu altcineva, deci nu poate fi vorba de vreo boala, nici nu se pune problema asta. Problema pe care ne-am pus-o amandoi e sa ...

Re: intrebare pt fete

din 5 sep 2005 15:47 de Nekunoskuta

Sincer...marimea conteaza. Dar nu in sensul pe care-l crezi tu acum, citind asta. Conteaza mai mult potrivirea organelor sexuale. Daca tu ai 20 cm si ea din conformatie are vaginul mai ingust nu ai ce face, poate sa o doara si sa nu se simta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 sep 2005 15:39 de Nekunoskuta

De ce oare? La postul ala cu plasa de 10 kg am zis ca tine de POLITETE sa o carati voi. Si sa recunoastem ca asta lipseste unor baieti/barbati (nu generalizez, am precizat "unor"). De exemplu: ma duc la cumparaturi singura - car plase ...

Re: Re: Banii si iubire

din 5 sep 2005 15:09 de valentine

Si daca dupa cativa ani...ai putea sa fii din nou cu aceasta prima iubire...dar nu stii daca o sa mai fie iubire dupa acesti ani...? Adica, de ex. peste 2 ani ai si averea si fata care a fost prima iubire...dar va mai fii iubire peste ...

Re: Banii si iubire

din 5 sep 2005 14:12 de LonelyGirl

NU! Pentru ca banii pot aduce orice dar nu si iubire.Si daca ai avea tot ce ti-ai dori nu ai mai avea pentru ce sa lupti deci ar fi in zadar.Ai avea tot ce ti-ai dori , ti-ai satisface toate poftele si toate dorintele si pana la urma ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Verisoara mea se da la iubitul

din 5 sep 2005 13:28 de valentine

Eh...:-` Las ;)

Re: Disperare

din 5 sep 2005 13:13 de valentine

Asta se datoreaza parintilor tai...deoarece ar fii trebuit sa te scape ei de prb asta cand erai mic daca nu ma insel...stiu ca si eu am avut aceeasi prb pana pe la 11 ani cand am trecut singur la fapte...adica decalotezi penisul zilnic singur ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 sep 2005 13:05 de valentine

Nu draguta, nu o dam pe desene ca te stiu fata desteapta. Faza e ca am vazut ca se tot discuta de plasa aia de 10 kg...si ar trebui sa vii odata cu al tau iubit pe la tara pe la mine si iti garantez ca bunicutza mea cea fioroasa cara greutati ...

Re: probleme in timpul verii

din 5 sep 2005 12:43 de Wanted

" Sangerarea in timpul contactului sexual. In timpul primelor contacte sexuale, himenul se rupe, fiind posibila o mica sangerare nu doar in timpul deflorarii, ci si timpul contactelor ulterioare. Practic himenul se rupe definitiv in timpul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intr-un final

din 5 sep 2005 12:08 de LonelyGirl

Tu suferi de superioritate.Asta reiese din felul in care ti-ai expus punctul de vedere.Si chiar ar trebui sa lasam subiectul la o parte pentru ca nu veti accepta niciodata faptul ca o femeie poate fi la fel de buna ca voi sau poate chiar mai ...

Re: Ce simtiti, de fapt, cand nu mai simtiti?

din 5 sep 2005 11:58 de LonelyGirl

O astfel de intalnire nu e una oarecare.Bineinteles ca daca ai avut sentimente candva pentru p[ersoana respectiva iti amintesti unele momente...momentele pe care ti le amintesti cred ca sunt in functie de cum a decurs despartirea(cu sau fara ...

Re: Re: Re: Re: Verisoara mea se da la iubitul meu

din 5 sep 2005 11:38 de LonelyGirl

:D:D:De speranta lor ,speranta ghidata de multa , multa incredere...las-o asa...poate vor fi exceptia care intareste regula:ok::ok::ok:

din 5 sep 2005 11:12 de LonelyGirl

Cred ca va trebuia sa apelezi la un alt medic.Sa-ti faca o consultatie completa...ma indoiesc ca cineva de aici va reusi sa iti dea o informatie foarte precisa despre problema ta. MUlta sanatate!

din 5 sep 2005 11:03 de Wanted

Huh... ai fost la doctor in parioada aia in care sangerai? Poate e ceva local. Spre exemplu poate ca ai perioade cand lubrifierea vaginului este mai scazuta si dn cauza asta poate este lezata mucoasa vaginala, si asa se explica sangerarile. Nu ...

Re: Re: Re: Re: mi-a murit cand nu trebuia :P

din 5 sep 2005 10:19 de Dr. Pork

...Hombre...daca te stresezi atat am o vaga banuiala ca nu e prima oara si in mod sigur nici ultima cand ti s-a intamplat pocinogul. Sa vedem...o vizita la un urolog si un tratament cu vitamine (ginseng etc) nu ar strica.

din 5 sep 2005 09:10 de SORIN28

Si daca 3 medici nu au putut sa-ti spuna ce ai, crezi tu ca vei gasi aici un raspuns?!:blink:

Re: Pro Zoofilia

din 5 sep 2005 09:09 de SORIN28

Da, zoofilii au fost, sunt si vor fi. Am un catel, vrei sa-ti fac cunostinta cu el?! Are limbuta moale si o ... care sper sa te multumeasca. :x:x:x

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doar pentru Supermoderator

din 5 sep 2005 00:45 de nemesis

Really? ...si eu care credeam ca a debutat in '59, in revista [i]Tribuna[/i] din Cluj, cu "poiezia" [i]Originalitate[/i]... Ca ea se afla in Oradea in acel an si ca a trimis poeziile prin posta... asta este altceva, dar in Oradea nu a ...

Re: Re: Re: Re: Verisoara mea se da la iubitul meu

din 5 sep 2005 00:03 de Iepuras

Deal. Dar daca nu vine, te castrez eu, ce zici? :p

Re: Pro Zoofilia

din 4 sep 2005 23:09 de Nekunoskuta

Si cainele tau are o limbutza moale si catifelata, nu?:xSau iti plac caii ca o au mai mare?:x Wake up si cauta-ti un barbat!!!:x

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2865 din 3732
«   1 ... 2862   2863   2864   2865   2866   2867   2868 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare