Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intr-un final s-a demo

din 3 sep 2005 17:29 de LonelyGirl

"Animele de companie" frumoasa exprimare nu am ce zice.Iar partea cu "nu sunt misogin"(asta sustineti toti) cred ca ramane discutabile. Si sincer , nu cred ca a facut nici una dintre fete nu a sustinut ca suntem fiinte ...

Re: ce sa fac???ajutati-ma pls!!!!!

din 3 sep 2005 17:09 de LonelyGirl

Viata sexuala face parte din viat de cuplu.Este ceva obisnuit doar ca momentul in care aceasta incepe il hotarati voi,in cazul tau , tu.Cred ca ar trebui sa te ghidezi dupa sentimente.Cat despre partea cu parintii..acestia nu au cum sa afle si ...

din 3 sep 2005 16:57 de Nekunoskuta

Zici ca-l iubesti din tot sufletul? Oare nu e cel mai important lucru care trebuie sa te ghideze acum? Parintii nu au cum sa afle daca aveti grija. Plus ca daca ar afla poate vor intelege ca fata lor a crescut si are viata ei. Daca el a asteptat ...

Re: Re: Pt baieti: ati dezvirg

din 3 sep 2005 16:46 de Nekunoskuta

Cine vrei sa-ti explice? Asta e o veche prejudecata si e greu sa o scoti din mintea societatii. De ce sa te chinui sa explici cand altii sar ca e adevarat?

Re: Re: Re: ce sa fac???ajutati-ma pls!!!!!

din 3 sep 2005 14:35 de romy

stai linistita din punctul asta de vedere pt ca mentalitatile s-au skimbat mult....mai sunt shi unii care nu accepta ca femeia cu care isi impart viatza sa fie "inceputa" :p dar eu cred ca nu ajunge cineva sa te iubeasca pt cat de inocent ...

din 3 sep 2005 14:28 de romy

nu vreau sa te influentez prea mult dar totusi gandeste-te la anumite aspecte... 1. nu parintii tai trebuie sa hotarasca daca shi cu cine iti incepi u viatza sexuala...daca u crezi ca ei decid asha ceva du-te si intreaba-i...si ca sa vezi ca am ...

Re: Re: ce sa fac???ajutati-ma pls!!!!!

din 3 sep 2005 14:17 de ciresica

Parintii mei il cunosc si cred ca au cat de cat incredere in el chiar daca nu l-am prezentat asa,oficial..(Bine,mai mult mama k tata face pe durul mai mereu desi tatii nostri se intelegeau destul de bine inainte,acum s-a mai racit relatia de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 sep 2005 14:15 de romy

Doamne.....ce aveti fetelor???daca va ganditi bine tare de tot o sa va dati seama ca voi beneficiati de muuulte avantaje de care un barbat nu o sa beneficieze niciodata....a trecut vremea cand femeia era animal de compania, menajera, bucatareasa shi ...

din 3 sep 2005 13:50 de Dr. Pork

Spune-i sa mai astepte cateva luni...arata-l parintilor tai. Daca tine intr-adevar la tine va mai sta cu coaiele umflate cateva luni...daca nu...asta e oricum se va sfarsi mai devreme sau mai tarziu.

din 3 sep 2005 13:48 de Wanted

Decizia e numai a ta. Nimeni nu iti poate spune ce sa faci, pt k nimeni nu poate sa iti spuna cum sa iti traiesti viata. Totul depinde de ce simti tu, daca consideri ca esti pregatita moral, si daca esti pregatita sa faci acest pas. In ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intr-un final s-a demonstr

din 3 sep 2005 13:42 de romy

mey baieti shi fete ce tot va certati pe un subiect care destul de clar?? femeile shi barbatii sunt egali, dar in nici un caz din toate punctele de vedere. sunt egali in privinta drepturilor shi a altor kestii de genul asta de care au fost private in ...

ce sa fac???ajutati-ma pls!!!!!

din 3 sep 2005 12:54 de ciresica

Sunt cu prietenul meu de un an si 4 luni si pana acum nu am facut dragoste cu el(eu am 18 ani si sunt inca virgina,iar el are 20).De ceva vreme ma tot preseaza si mi-e tare frica sa nu il pierd din cauza asta,dar nu stiu ce sa fac.Eu am niste parinti ...

Re: Re: Pt baieti: ati dezvirg

din 3 sep 2005 10:37 de LonelyGirl

Cred ca voi , baietii , ar trebui sa puteti explica asta pentru ca voi sunteti cei care spuneti : ia uite-o si pe asta...curva..si-a tras-o si cu ala, si cu ala , si cu ala.Si cand e vorba de voi spuneti ceva de genul : mama,pai ala stii cate ...

Re: Pt baieti: ati dezvirg

din 3 sep 2005 10:22 de UnknownUser

De ce daca o fata a avut mai mult baieti in trecut este considerata curva iar un baiat daca a avut mai multe fete este considerat experimentat?? Imi poate explica si mie cineva treaba asta??:unsure: Mentionez ca sunt baiat.

Re: Re: Re: Re: Re: Intr-un final s-a demonstrat

din 3 sep 2005 10:20 de LonelyGirl

Hai valentine sa fim realisti.Tu esti ferm convins de ceea ce zici?

Re: Dragostea moderna dureaza trei ani?

din 3 sep 2005 09:50 de SORIN28

Necazul cu mariajul din dragoste?!:blink: De ce ar trebui sa ne casatorim?! Din interes?! Pentru ca oil vor parintii pe X?! Inseamna ca din acest motiv multe cupluri ale zilelor noastre prefera sa traiasca in concubinaj. Ce atata cheltuiala cu ...

Re: Dragostea moderna dureaza trei ani?

din 3 sep 2005 09:35 de SORIN28

Iubirea nu stiu daca dispare, poate dispare acel "of, de-ar trece timpul mai repede sa ma intalnesc cu eael", dar se transforma in respect, intelegere si tot ceea ce implica viata in doi:love::love::love:

Re: Re: Re: Re: Intr-un final s-a demonstrat

din 2 sep 2005 23:33 de valentine

Iarasi o dam in feminisme? Credeam ca e destul de clar ca femeile nu au dreptate...stii cum e? Vor sa bea apa dar nu vor sa deschida gura...daca intelegeti "metafora"

Disperare

din 2 sep 2005 23:09 de XMen

Am 19 ani si nu stiu daca e normal sau nu, dar nu pot sa-mi vad in intregime capul penisului. Mi-e frica sa trag mai mult de pielea din varful penisului, mi-e frica sa nu mi se intample ceva. E normal ? Va rog ajutati-ma!!! Mailul meu e : ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 50000 ani

din 2 sep 2005 22:08 de LonelyGirl

Daca e sa tratam cu seriozitate subiectullnush daca mi-ar placea sau nu sa traiesc atea mii de ani.Sunt multe lucruri care trebuie luate in calcul.In primul rand ar trebui sa muncim cate mii de ani?Banuiesc ca ne-am satura de aceeasi ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2868 din 3732
«   1 ... 2865   2866   2867   2868   2869   2870   2871 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare