Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Disperare din 4 sep 2005 10:26 de SORIN28
Lasand la o parte faptul ca nu ai scris unde trebuie, nu inteleg de ce ti-e frica sa il decalotezi pe Domnul penis?! Doare sau ce?!:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 50000 ani din 4 sep 2005 10:23 de Raptor
Daca e sa-l tratam cu seriozitate...mie mi-ar place.Mi-ar place sa copilaresc 20 de ani sau 100, dupa care sa fiu considerat adult.Avand in vedere ca invatam din experientele anterioare probabil dupa alti 100 de ani am deveni niste indivizi ...
Re: Re: Verisoara mea se da la iubitul meu! din 4 sep 2005 09:43 de Iepuras
Tu chiar crezi ca totul, in lumea asta, se rezuma la sex??? Chiar asa de rau au ajuns barbatii, dupa opinia ta? Sa stii ca mai sunt si unii mai "fraieri" care iubesc sincer o fata, fatza de care nu au secrete si alaturi de care se simt ...
Re: Re: Re: ce sa fac???ajutati-ma pls!!!!! din 4 sep 2005 09:27 de SORIN28
Este posibil sa te abtii atat timp cat ilo iubesti. Daca tot iti este mila de el(pentru ca sufera:D),daca tot va iubiti dar nu vrei sa faci pasul asta, de ce nu il "ajuti" si tu putin masturbandul?!:-`:ok: portelanu' lu mama:D:D:D
Re: Re: ce sa fac???ajutati-ma pls!!!!! din 4 sep 2005 09:13 de ciresica
Poate o sa va vina sa radeti,dar in primele 6 luni de relatie nu a incercat nici macar sa ma atinga,cu atat mai putin altceva,parca eram de portelan:)Asta m-a facut sa am mai multa incredere in el si mai recent chiar el mi-a zis ca nu a vrut sa se ...
Re: mi-a murit cand nu trebuia :P din 4 sep 2005 08:10 de SORIN28
Si tu, ca tot omul ai avut o problema pe care ea ar fi trebuit sa o inteleaga. Poate te-ai stresat prea mult. "Glumele" ei denota o lipsa de caracter, lipsa de intelegere, daca te iubea nu ar fi facut mare caz pe chestia asta. Faptul ca ...
Re: ce sa fac???ajutati-ma pls!!!!! din 4 sep 2005 08:01 de SORIN28
In primul rand, parintii nu prea au cum sa afle decat daca ii invitati la evenimentul dezvirginarii fetei lor:D. Daca te iubeste nu te va mai presa, va intelege si va astepta si nu vad in asteptarea asta un motiv pentru al pierde ar putea chiar sa ...
Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirg din 4 sep 2005 00:48 de taune120
Asa e !!!
Dar gresesti , Barbatul si femeia sunt diferiti si asta nu o poti schimba.
Prin definitia ei femeia ar trebui sa fie fiinta mai echilibrata si mai la locul ei.
Eu 1 daca stiu pe o tipa care a fost cel mult cu 2 dintre prietenii mei ...
Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirg din 4 sep 2005 00:42 de taune120
Dece m-as chinui eu sa invat pe cineva cand pot pur si simplu sa spun "haide" sa rezolvam odata blestemata asta de situatie :lol:
Experimentata , ne experimentata ce mai conteaza daca o iubesti si banuiesti {retineti "banuiesti} ca te ...
Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fata? din 4 sep 2005 00:38 de taune120
Nu am avut ocazia dar daca doare nu mai vreau ...:unsure:
Re: ce sa fac???ajutati-ma pls!!!!! din 4 sep 2005 00:22 de nemesis
Nu sunt eu patriot dar imi aduc aminte de o lectura din clasele mici: "Romanii supt Mihai Voievod Viteazul"... Lectura aceea era menita sa-ti transmita ca o viata merita sa fie traita doar in libertate... Libertatea este o alegere pe ...
Re: Verisoara mea se da la iubitul meu! din 4 sep 2005 00:13 de taune120
Oki eu sunt de parere ca el va ceda pana la urma daca ea ii sare in brate [e om si el]
Asa ca intrerupe legatura cu ea.
Iar daca familia ei incearca sa ia legatura cu el , atunci vb-este si cu el si spune-i parerea ta.
Daca te iubeste si ai ...
din 4 sep 2005 00:11 de myself
Tu trebuie sa stii dak te iubeste si dak se merita sa faci dragoste cu el. Dak iubirea lui e sincera si nu te-a inselat e OK. E normal k prietenul tau simte din ce in ce mai mult nevoia sa faca dragoste cu tine. Dar alegerea e a ta. Parintii tai ...
Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirg din 3 sep 2005 23:22 de Sorin
Din cate probabil ca ati remarcat si voi, fetele prefera unul experimentat in timp ce baietii prefera una virgina. (am generalizat, dar asta e nota predominanta)
Nu e normal, dar daca asta se cauta de fiecare parte...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dezvirginarea cu deget din 3 sep 2005 23:04 de Nekunoskuta
Daca e sa luam in considerare subiectul postat acum 2 ani...cred ca e dezvirginata de mult fata aia...si nu de tine:devil:...sau mai stii?:ermm:
Re: Re: Re: ce sa fac???ajutati-ma pls!!!!! din 3 sep 2005 21:22 de Wanted
Chiar ai vrea sa iti imparti prietenul cu altcineva? Esti sigura ca nu ai avea nici o problema daca ai stii ca inaitnea ta o alta fata l-a tinut in brate? Mi se pare putin... absurd ca tu sa il trimiti in bratele altei fete. Din ceea ce tu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: dezvirginarea cu degetul din 3 sep 2005 20:15 de Nicolae Alex
Dezvirginarea nu e chiar asa de usoara depinde de fata cum are himenu. Va doare in grozitor mai bine nu o faceti. Sau daca chiar vreti s-o facei doar cand e vorba sa faci copii.(pe le 21-22)de ani. Multumesc pentru intelegere si pentru ca va ...
Re: Re: Dragostea moderna dureaza trei ani? din 3 sep 2005 17:57 de LonelyGirl
Din pacate situatiile,starile,sentimentele pe care le-a descris autorul in aceasta carte sunt des intalnite.Multi le cunoastem dinproprie experienta sau daca nu le cunoastem probabil vom ajunge sa o facem.Dar "3ani" mi se pare cam dur ...
Re: Re: ce sa fac???ajutati-ma pls!!!!! din 3 sep 2005 17:50 de ciresica
daca u crezi ca baiatul merita...poate n-ar mai trebui sa-ti faci atatea probleme....frica nu vad de ce ar putea sa-ti fie...daca vrei poti sa mai astepti ceva timp....da' intradevar se poate sa-l pierzi incet-incet sau ca el sa inceapa sa caute ...
Re: Disperare din 3 sep 2005 17:40 de LonelyGirl
Daca te vei uita la subiectul de deasupra celui care-ti aprtine o sa vezi ca nu ai postat unde trebuie subiectul.Trebuia sa scrii la Totul despre sex.Cauta si vei gasi rubrica si cu siguranta vei primi si raspunsurile dorite.
Pagina 2867 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||