Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Intr-un final s-a demonstrat din 31 aug 2005 22:43 de Necunoscut
daca esti asa de feminista, bravo tie. Nu am nimic impotriva femeilor si nu sunt misogin, dar....
daca vreti egalitate, faceti ce facem si noi: lucrati in constructii, in conditii de gradul 3... si mai vorbim...
Si nu mai cereti ajutorul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina din 31 aug 2005 19:02 de valentine
:blink:
Re: Re: Re: 50000 ani din 31 aug 2005 18:37 de valentine
:~*:flowers:
Dragostea moderna dureaza trei ani? din 31 aug 2005 15:25 de ExoticDream
8. Capitolul XII: [b]Iluzii pierdute[/b]
Generatia noastra este prea superficiala pentru a fi casatorita. Oamenii se casatoresc asa cum se duc la MacDo. Dupa care zapeaza. Cum ati vrea sa ramana toata viata cu aceeasi persoana, in societatea ...
Dragostea moderna dureaza trei ani? din 31 aug 2005 14:27 de ExoticDream
1. Capitolul I: [b]Cu timpul, iubirea dispare[/b]
[i]Dragostea este o batalie pierduta dinainte[/i]
La inceput, totul este frumos, chiar si tu. Nu-ti vine sa crezi ca esti asa de indragostit. Fiecare zi isi poarta mica incarcatura de miracole. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la prietena din 31 aug 2005 14:03 de Rozalove
Fata...Crezi ca-i mai arde de umor?
De fapt, daca dupa 3 sapt s-a lasat maltratata in halul ala...Poate chiar e intuneric la ea acolo...
Re: Re: Ce simtiti, de fapt, cand nu mai simtiti? din 31 aug 2005 13:57 de Rozalove
Cam asa e...Eu nu l-am iubit pe fostul meu prieten...Dar intervenise intre noi o obisnuinta...S-a terminat urat si normal ca acum ne cam ocolim...Nu accepta ca am gasit iubirea si ca s-a terminat ce a fost cu el.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirg din 31 aug 2005 13:53 de Rozalove
Ce intelegi prin "masura la nr de parteneri"? E ceva de genu':"A avut n+1 parteneri, deci e iesita din garantie!"?
(?)(?)(?)
Re: Re: Re: tru3 love ? din 31 aug 2005 13:41 de Rozalove
Ai dreptate...Uneori iubirea poate fi fatala.
Poate sunt influentata de faptul ca eu am gasit iubirea & am relatie de invidiat.
Nu credeam ca voi iubi atat de mult, nu credeam ca exista iubire pana l-am intalnit pe iepurasul meu.
Sper sa ...
Re: Re: Re: o situatie.... din 31 aug 2005 13:32 de ExoticDream
Eu te-as sfatui sa nu mananci "bomboane".... prezervativul sau coitul intrerupt s-ar potrivi situatiei voastre de iubareti cu aparitie saptamanala...
Daca nu sunt prea indicreta.... de ce doar o data? Locuiti in orase ...
Re: Re: o situatie.... din 31 aug 2005 13:22 de angela
da, numai ca noi facem dragoste o data pe saptamana...asa ca nu cred ca ar fi cazul sa mananc "bomboane"...:D
Re: Re: tru3 love ? din 31 aug 2005 13:18 de ExoticDream
Tu vezi doar jumatatea plina a paharului, din nefericire, tot iubirea este cea care iti poate lua totul, te poate arunca in neant, iti poate face viata un iad, daca esti o fire mai slaba te poate face chiar sa te indoiesti daca merita sa traiesti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina o fa din 31 aug 2005 13:04 de ExoticDream
Parca stiam ca ti-ai ratacit telefonul! Poate ti l-au furat amicii din invidie?!? Daca ti-ai dezvaluit adevarata fata, lasam Piata Operei pe altadata, da? A propos de asta, am citit pe un alt forum ca in Timisoara concentratia de fete frumoase ...
Re: Ce simtiti, de fapt, cand nu mai simtiti? din 31 aug 2005 05:32 de Necunoscut
Cel mai bine e sa nu te intalnesti pe strada cu persoana respectiva :)
Daca NU o mai iubesti... nostalgie, regret si sentimentele de mai sus nu le simti... sunt sigur. Atunci... iti e aproape indiferenta persoana.. poate e un sentiment ...
Re: 50000 ani din 30 aug 2005 22:10 de SORIN28
5000 de ani?! Frumos dar plictisitor, 1000 parca mai merge:D
Re: o situatie.... din 30 aug 2005 21:15 de Hyperion
Din cate stiu eu medical e posibil. Dar daca a aplicat si metoda "coitul intrerupt" :D eu zic ca e mica sansa.
Oricum, decat riscurile astea, de ce nu folositi o metoda sigura (anticonceptionale de ex) ?
Re: Re: 50000 ani din 30 aug 2005 21:05 de LonelyGirl
Ar fi chiar plictisitor sa traim 5000 de ani dar daca te avem pe tine valentine cred ac rezistam:p:p
Re: Re: Re: Verisoara mea se da la iubitul meu! din 30 aug 2005 20:41 de LonelyGirl
Felicitari pt dragostea si increderea ce o aveti unul in altul.
E bine sa mai vezi si povesti ca a voastra ca triste vedem tot timpul.
IUbiti-va mult!!!:ok:
Re: Re: Verisoara mea se da la iubitul meu! din 30 aug 2005 18:02 de Rozalove
Iubitule, iti multumesc din suflet ca ma intelegi si ca imi intelegi ingrijorarea. Am incredere in tine, stiu ca ai incredere in mine si - cel mai important -ne iubim. Nu ma asteptam sa scrii...Mi-ai facut o surpriza foarte placuta.
Te iubesc ...
Re: tru3 love ? din 30 aug 2005 15:55 de Rozalove
Crede-ma ca nu i-ai ametit decat pe cei care nu au simtit dragostea adevarata pana acum (fara suparare cei in cauza...).
Niciodata sa nu mai spui ca ametesti cu ceea ce simti. Chiar si faptul ca abia ai reusit sa legi cuvintele logic cat sa te ...
Pagina 2870 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
11 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||