Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: chiuretaj

din 29 aug 2005 10:07 de Dr. Pork

In tara asta nu moare nimeni de foame...un copil cu atat mai putin...bunicii nostri au trecut prin razboi , prin foamete etc, cu 4, 5 copii nu cu unul si iau educat si scolit pe toti. Motivul "nu am ce sa-i ofer copilului" nu e valabil. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: chiuretaj

din 29 aug 2005 09:28 de Veve

Si in cazul in care ai 17 ani,esti inca eleva,necasatorita,situatie grea acasa?Am o prietena care e in situatia asta..si a ales sa nu pastreze copilul.In schimb,am o alta care a decis sa il pastreze,chiar daca situatia era ft grea.Copilul are 4 ...

Re: Ce se ascunde dincolo de viata asta?

din 29 aug 2005 02:15 de nemesis

Cum era chestia aia? "Eu nu cred nici in [...]"? Sfatul nostru: Pune mana pe o funie (ashe' mai groasa daca se poacie'), cumpara un sapun si... Restul... te descurci tu, da??? :D Cand ai ajuns unde trebuie, nu uita sa ne dai si ...

Re: Re: Re: Verisoara mea se da la iubitul meu!

din 28 aug 2005 20:41 de LonelyGirl

:lol:de ce esti rau valentine?lasa oamenii sa creada ca va fi la fel si peste 10 ani.si pana la urma e normal sa vada asa lucrurile.:ok:

Re: Re: Verisoara mea se da la iubitul meu!

din 28 aug 2005 17:32 de valentine

Sunt curios daca peste 1 an o sa scrii aceleasi chestii...:-`

Re: Verisoara mea se da la iubitul meu!

din 28 aug 2005 17:01 de Iepuras

Stiu k nu te pot convinge sa ai incredere deplina in mine, avem toata viata in fata sa iti demonstrez ca doar pe tine te iubesc si ca doar tu existi pentru mine. Si eu am foarte mare incredere in tine, dar la cat de mult te iubesc, doar ideea ca ar ...

Re: Re: Re: Re: Verisoara mea se da la iubitul meu

din 27 aug 2005 23:46 de Necunoscut

Asta daca esti 100% de intentiile ei... ca sa nu cazi in penibil, atunci cand ii zici in fata, si ea sa se prefaca .. sa zicem [am bagat sa zicem ca nu aveam alta idee ptr. a evita cacofonia "prefaca ca" :))))))) smart ha? ] ca ploua ...

Re: Re: Re: Re: Re: chiuretaj

din 27 aug 2005 23:20 de Helleny

scuze ca ma bag si eu in seama dar nici un copil nu apare fara voia lui Dumnezeu. Daca El vi l-a dat nu a fost o greseala. a stiut de ce vi-l da. Ati refuzat o binecuvantare. Daca nu aveati cu ce-l hrani oare nu stie Dumnezeu asa ceva? nu ...

Re: Re: Mi-am spalat-o!!!

din 27 aug 2005 23:09 de LonelyGirl

:lol::lol::lol:bine zis..si mie-mi vine greu sa cred ca toate astea sunt adevarate...:ok::ok:

Re: Mi-am spalat-o!!!

din 27 aug 2005 23:01 de romy

din ciclul "Copii prosti cu prostii shi mai mari in cap" va prezentam inca o poveste ce se zbate intre drama shi comedie sau poate kiar si oleak de parodie....mah voi astia care scrieti asha ceva kiar patiti ce scrieti sau este cosmarul ...

Re: Intrebare pentru baietii care au facut sex!

din 27 aug 2005 22:47 de romy

so, in ordinea numerelor de pe tricou: 1. kiar daca unii zic ca nu conteaza, eu cred ca prima fata are o importantza enorma pt ca e una din persoanele pe care nu le uiti intreaga viatza...shi daca mai sunt shi sentimente placerea e mult mai mare, ...

din 27 aug 2005 22:37 de LonelyGirl

Cred ca tu sti cel mai bine ce fire are prietenul tau.Adevarul e ca nu trebuie sa-i acorzi incredere deplina.Nu se stie niciodata.Si cred ca daca ati incerca sa vorbiti despre asta te-ai mai linisti si tu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt baieti: ati dezvirgina

din 27 aug 2005 22:30 de romy

cu toate ca sunt baiat/barbat...nu pot sa fac altceva decat sa-ti dau perfecta dreptate. nici eu nu inteleg de ce fetelor li se cere puritatea,indiferent de varsta, in caz contrar fiind considerata "inapta" :p ,iar unui baiat ii creste ...

Re: e de rau????

din 27 aug 2005 22:14 de romy

daca ati tinut cont de metoda calendarului....atunci poate nu aveti niciunul probleme,dar tot ma indoiesc de asta...daca nu ati tinut cont de nici o metoda shi ati facut sex shi destul de frecvent....atunci eu zic ca niste controale+analize nu v-ar ...

din 27 aug 2005 22:10 de romy

eu zic sa nu ai asha de multa incredere in el....shi in orice caz in ea...incearca sa vb cu ea politicos...ca intre oameni....iar daca refuza statutul de om poti incerca shi alte cai mai putin ortodoxe... shi daca tot e in familie problema incearca ...

din 27 aug 2005 16:46 de SORIN28

Pntru tine( inclusiv pentru cel care te-a pus sa imi trimiti mp) daca ai atata incredere in el, pentru ce iti mai faci atatea probleme?!

Re: Re: Re: e de rau????

din 27 aug 2005 16:41 de SORIN28

Iti zic si tie ca altcuiva: Hai ca poti ma mult, te rog sa nu ma dezamagesti. Daca asta e limita ta maxima imi stric timpul aiurea

din 27 aug 2005 14:35 de Nekunoskuta

Ai incredere in el? Ok...tine-o tot asa. Tu nu ai ce face, el e cel care va ceda sau nu. Daca vrei sa "lucrezi" la cineva, "lucreaza" la ea. Vorbeste cu ea cinstit, zi-i pe fata sa nu se mai dea la el. Vorbeste si cu el, zii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oferte de....munca

din 27 aug 2005 14:00 de Razna

:D:D:D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Oferte de....munca

din 27 aug 2005 13:54 de SORIN28

treaba ta?! Mica sau mare?! :blink: Daca tu crezi ca mamicuta ta e subiect amuzant,ok, o fac si pe "amuzantul". Ok, sunt idiot(parerea ta) deci incepand de azi mata are program. Azi are nemotivat ca nu am vazuto pe traseu

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2872 din 3732
«   1 ... 2869   2870   2871   2872   2873   2874   2875 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare