Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Ce se ascunde dincolo de viata asta?

din 26 aug 2005 15:21 de LonelyGirl

Daca tinem cont de ceea ce ne spune religia , pricipiul se va aplica.Asa ca aveti grija ce faceti!!O:)O:):p

Re: Re: foarte urgent...

din 26 aug 2005 10:00 de jannis07

oops...cam naspa daca erai a 10a zi...cele mai fertile zile sunt a13-a,14a.15a....fa`ti testul acela,pentru siguranta ta...

Re: foarte urgent...

din 26 aug 2005 09:55 de jannis07

salut.in primul rand,daca ai menstruatie regulata poti intra pe www.121.ro, unde,daca iti faci user vei avea acces la un timer sexual,care calculeaza perioada fertila ,cea nefertila si data urmatoarei menstruatii.iti recomand ca dupa doua saptamani ...

Re: Re: e bine?

din 25 aug 2005 22:35 de LonelyGirl

Tare as vrea sa va vad pe voi , baietii , facand un test de sarcina.Voi credeti ca e atat de usor..pana-ti apare liniuta(liniutele) poti sa ajungi la spital din cauza starii...care oricum nu aveti cum sa o intelegeti.:wacko:

Re: Re: e bine?

din 25 aug 2005 18:17 de valentine

Stiai ca povestea aia de prin desene in care spermatozoizii se intrec....si care ajunge primu, ala fertilizeaza e vrajeala? Cica adevarul e ca se face un fel de concurs...adica ovulul (sau ovarul? ca intotdeauna ii incurc) ii ia la rand pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: salut

din 25 aug 2005 17:57 de Nekunoskuta

In legatura cu foitele, mi se pare ca le-ai mai recomandat odata. Ceea ce spun acum e din auzite si din ce am mai citit si eu, nu am folosit. Am inteles ca trebuie folosita una inaintea fiecarui contact sexual altfel nu sunt eficiente si dupa nu ...

Re: e bine?

din 25 aug 2005 15:59 de Nekunoskuta

Iti zic si eu acelasi lucru. Nimeni nu poate sti daca e sau nu o problema. Depinde de organismul tau si al lui. Poate spermatozoizii lui sunt mai lenesi si nu au ajuns unde trebuie sau daca au ajuns nu au gasit un mediu propice ori au ajuns si ...

din 25 aug 2005 13:55 de Wanted

Nimeni nu iti poate spune ... NIMENI. in primul rand ca sa poti folosi metoda calendarului trebuie sa ai un ciclu regulat, sa calculezi f bine perioada fertila, si sa ai grija sa nu ai relatii sexuale neprotejate in aceea perioada. Chiar si ...

din 25 aug 2005 13:02 de valentine

Crezi ca vreunu dintre noi de pe aici e bacterie sa iti intre tie in organism si sa iti zica exact daca e prb sau nu? Ti-e greu sa faci test de sarcina sau sa te duci la ginecolog?:wacko::huh::huh:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la p

din 25 aug 2005 12:46 de valentine

Nici eu nu inteleg ce am scris pt ca m-am grabit si nu am scris corect :) am zis sa fiu si mai rau...sa ii spun sa se uite dupa mesajul in care o tipa de pe aici ii da adresa de mail lui okidoki, ca sa se intalneasca si ei doi la o cafea ...

Re: Re: Re: Re: salut

din 25 aug 2005 10:15 de Dr.Pork

Daca nu va place cu prezervativ...poti incerca sa folosesti foite contraceptive

Re: Re: foarte urgent...

din 25 aug 2005 00:25 de xxxxx

In general, ovulatia se produce cu 14 zile inainte de urmatorul ciclu. Perioada fertila se considera ca fiind cu 3 zile inainte de ovulatie si o zi dupa ovulatie. Deci adaugand 4 zile inainte de perioada fertila si 4 zile dupa (se stie ca ...

Re: Re: Re: salut

din 24 aug 2005 23:09 de Anella

ms foarte mult de mesaj..esti o scumpa.......sper ca totul va fi ok...:)

Re: Re: Re: Re: foarte urgent...

din 24 aug 2005 23:01 de Anella

ms mult de mesaj..am sa il intreb....dar nu am apucat atunci deoarece am fost deranjati..si totul sa dus de rapa.....cred ca intelege-ti ce vreau sa zic...mai astept mesaje..ms mult!!!!

Re: Re: Re: foarte urgent...

din 24 aug 2005 22:57 de Nekunoskuta

Pai pe el nu l-ai intrebat daca a ejaculat? Trebuia sa-l intrebi ca sa afli ce era pe plapuma (apropo...plapuma in august??? :blink:). Oricum, nu cred ca ce era pe plapuma sa fi ajuns la tine in vagin, asta daca era de la el. Dar eu tot nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la priet

din 24 aug 2005 22:48 de Nekunoskuta

:wacko::blink:Sa innebunesc daca am inteles ceva!!!!! Poate e prea tarziu. Recitesc maine:D

Re: Re: salut

din 24 aug 2005 22:44 de Nekunoskuta

Perioada sigura este perioada sangerarii (daca vrei) deci 3-5 zile + inca 1-3 zile dupa aceasta. Deci: prima zi de sangerare + urmatoarele 4-5 le poti considera sigure. Deasemeni si cele 5-6 inainte de urmatoarea menstruatie. [b]IMPORTANT: NU ...

Re: Pap

din 24 aug 2005 17:52 de Wanted

Acest test se face la absolut orice cabinet de ginecologie. Consta in prelevarea unor mostre de secretie vaginala. Hmz.. nu cred ca exista reduceri sau gratuitati pt un astfel de test. De obicei la Centrele de planificare familiala sunt ...

Re: VA ROG SA MA AJUTATI

din 24 aug 2005 17:40 de Wanted

Antibioticele micsoreaza eficienta anticonceptionalelor, dar nu cu f mult. Parca riscul de a ramane insarcinata daca folosesti antibiotice era de 0,2%... sau ceva de genul asta.In mod normal, dupa un astfel de tratament , pt siguranta, e bine ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce i-am facut la prietena mea?

din 24 aug 2005 15:51 de Nekunoskuta

O sa fiu rea dar...cauta te rog subiectul in care acest mic tiran doreste pentru casatorie o fata virgina.):(

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2874 din 3732
«   1 ... 2871   2872   2873   2874   2875   2876   2877 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare