Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Oferte de....munca

din 22 aug 2005 17:32 de valentine

Asta e la misto ma...e baiat ala care ti l-a trimis...stii cum sunt aia de le face poze la aia cand se masturbeaza la webcamera....

Re: Rendezvous post-relatie

din 22 aug 2005 14:17 de ExoticDream

Depinde de foarte multi factori (sentimentele trecute, sentimentele actuale - ale fiecaruia -, motivul despartirii si modul in care s-a produs ea, timpul scurs de la povestea in doi etc.)..... Uneori este mai cuminte sa nu o vezi deloc. ...

Prestari servicii

din 22 aug 2005 10:59 de SORIN28

Ce frumoase sunt mesajele astea: "De la: gabitavas Data: 2005-08-22 10:04:44 Subiect: hy noi2 Buna sunt o Tipa super sexy,stilata,curata cu un apetit s..ual de invidiat NIMFOMANA doresc sa te cunosc doar pentru o relatie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poves

din 22 aug 2005 10:01 de LonelyGirl

Nu vroiam sa il regasesc.vroiam sa vad daca cineva poate sa intelaga ce anume s-a intamplat.Cum se poate sa dai tot si drept rasplata sa primesti ignoranta totala.Dar cum in zilele noastre se poate orice..uite ca se poate si asta.Se poate sa ...

Re: Re: Re: virginele astea

din 22 aug 2005 07:24 de SORIN28

Daca nu mi-am rupt ata, pot sa o fac pe incepatoru si sa ma dau virgin:D:D:D

Re: Re: virginele astea

din 22 aug 2005 00:56 de ExoticDream

Wrong! La 16 ani vor femei experimentate (mai in varsta) care sa-i initieze in tainele sexului, la 20 de ani vor femei mai apropiate de varsta lor, dar tot experimentate pentru ca le e lene sa-si bata capul cu virgine (plus ca alea implica ...

Re: Re: Cum sa-l innebunesc?

din 22 aug 2005 00:31 de lupulnebun

Alte zone erogene la barbati mai greu gasesti dar incearca sfatul lui Aluka.:lol::lol::lol:

Re: virginele astea

din 21 aug 2005 23:46 de eu...

barbatii astia...la 16 ani vreti virgine, la 20 vreti virgine..cand va insurati vreti virgine... intrebarea mea...de unde atatea virgine? hmmmmm...si daca te insori cu ea si e virgina tot as apoate sa te insele ca si una care nu e virgina..poate ai o ...

Re: buna

din 21 aug 2005 23:25 de Scorpia

Sa inteleg k nu ai reusit sa o dezvirginezi inca din cauza durerilor pe care le avea ea? Atunci nu iti face griji. La unele fete himenul nu se rupe asa usor si am auzit k au fost cazuri in care baiatul s-a kinuit mai mult timp pana a reusit sa o ...

Re: sexul anal.. o ciudatzenie

din 21 aug 2005 22:50 de Guest

Cred ca totul tine de diversificare si de curiozitate. Nu stiu daca toti baietii sunt asa dar...e posibil :D Daca vrei sa-l refuzi zi-i simplu ca nu vrei, ca nu te atrage ideea si nu cred ca va insista stiind ca-ti face tie rau.

Re: Banc Show!

din 21 aug 2005 22:35 de Nekunoskuta

:)Daca o persoana cu mai multe personalitati incearca sa se sinucida, este considerata o situatie de luare de ostatici? :)Ce faci cand vezi ca un animal pe cale de disparitie manaca o planta pe cale de disparitie? :)O broasca fara carapace este ...

Re: Re: Io Io Io

din 21 aug 2005 22:35 de ExoticDream

De unde si pana unde?!?!? :unsure::wacko::ermm: In ziua de azi, intai iti faci un rost in viata, fazele cu pirostriile si cu descendentii le lasi pentru mai incolo, la 28-30 de ani, de unde graba asta? La cate dezamagiri se intampla, parca iti ...

din 21 aug 2005 22:14 de Nekunoskuta

Fii putin mai explicit. Daca e vorba de durerea fireasca la primul contact sexual aia nu are cum sa treaca de tot. Poti sa o ajuti fiind mai bland, purtandu-te frumos cu ea. Fii rabdatot si calm. Daca e vorba de dureri la urmatoarele acte ...

Re: am o problema

din 21 aug 2005 21:29 de ExoticDream

A revenit pentru ca afectiunile nu trec, in general, de la sine! Acum un an, seXpertul nostru, nemesis, raspundea unui user care a pus aceeasi intrebare ca si tine astfel: "Cistita acuta sau cronica, sau o afectiune a prostatei! ...

Pt Aluka

din 21 aug 2005 21:21 de valentine

Bai, da si mie mesaj pe yahoo messenger ca vreau sa te intreb ceva. Daca nu mai stii id-ul da mp.

din 21 aug 2005 21:16 de valentine

Mai pe romaneste tanti Oana vrea sa te intrebe...care e defapt problema la care vrei sa ii gasesti rezolvare?

Re: novynette

din 21 aug 2005 21:02 de hopeless

La asta m-am gandit si eu, dar nu eram sigura daca e bine. Mersi!

din 21 aug 2005 19:59 de OaNa

adica daca il poti numi sex?/???? mai nu stiu durerea aia nu poti sa o faci sa treca cu vb !!!! a durut-p prima data sau de atunci ati mai facut .... si a durut-o iar????

Durere la dezvirginare

din 21 aug 2005 18:52 de Alinus

stiti am facut ,,sex" daca pot numi sex acum 3 saptamani a fost pt prima oara si la mine si la ea.pt k e virgina imi pare rau de ea pt k o doare rau. Am incerkt sa vb cu ea sa o fac sa uite durerea dar de geaba. Ce sa fac sa nu mai am sentimentu ...

Re: Re: Io Io Io

din 21 aug 2005 14:21 de valentine

Daca faci tu cheta aia donez si eu 100 euro...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2877 din 3732
«   1 ... 2874   2875   2876   2877   2878   2879   2880 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare