Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunteti varza. din 19 aug 2005 18:40 de elena
Hai ca devine plictisitor, neinteresant si aberant. Am iesit!;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunteti varza. din 19 aug 2005 18:40 de ExoticDream
Poate ti-oi fi asmutit gasca sa posteze la inceput, dar pe parcurs ai ramas doar tu, eleno, alias daddy_cool, alias..... chiar vrei sa stii tot? Ne amuzam si noi, esti in top dupa okidoki...! Daca mai intri, de ce sa nu ai responsabilitatea celor ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: suntet din 19 aug 2005 18:40 de valentine
Dute in Mecanica Fina cand incepe scoala, cauta-l pe gabi dinte si zi ca sa luat un var de al lui de tine si imi zici tu ce ip ai. ok?:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: sunteti varza. din 19 aug 2005 18:37 de elena
"Nu mai judeca dupa propriile tale trairi"
Dar dupa ale cui trairi sa judec? (daca o luam dupa tine)
Exotic, linisteste-te, te rog eu!
Re: Re: Re: Re: sunteti varza. din 19 aug 2005 18:33 de ExoticDream
Nimeni nu ti-a adresat injurii, oamenii si-au spus parerea, te deranjeaza probabil faptul ca, in afara de prietenul tau intim (alter-ego, whatever), absolut nimeni nu pare sa fie de acord cu comportamentul tau. Si ce daca cineva vine aici si cere ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunteti va din 19 aug 2005 18:32 de elena
Brow, mi-am luat masuri de precautie stai linistit!;)
Si daca o fi asa cum spui tu vreau sa aflu si eu ip-ul meu ca nu il stiu.:lol::lol::lol:
Re: Rendezvous post-relatie din 19 aug 2005 18:31 de LonelyGirl
Depinde si in ce fel d termeni a avut loc despartirea.Eu cred ca daca te desparti in conditii civilizate iti face placere sa te revezi insa daca te-ai despartit in urma unui scandal monstruos nu cred ca intalnirea iti va reaminti unele momente ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: su din 19 aug 2005 18:23 de valentine
Bai te inteleg ca esti terminat...dar daca tot vrajesti fete, macar fa un efort si baga si tu o vrajeala mai calumea aici...nu de alta da ma faci sa imi fie rusine ca sunt din oras cu tine, aveam o impresie mai buna despre baietii din ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunteti varza. din 19 aug 2005 18:21 de ExoticDream
Atat de apropiati incat "sharuiesc" acelasi computer.... plus chestii intime.... induiosator.... cool de-a dreptul! Sigur n-avem de-a face cu un travesti?!?
:wacko::wacko::wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunteti varza. din 19 aug 2005 18:18 de ExoticDream
Te-a anuntat cineva ceva in ultima vreme?!?
:unsure::wacko::ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunteti varza. din 19 aug 2005 18:14 de ExoticDream
O avea valentine alte pacate, dar macar e sincer! Nu multi se pot lauda cu asa ceva!
Exista o alta maxima in manualul ala din care cita cineva: "Daca taceai, filosof ramaneai!"
;););)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunteti varza. din 19 aug 2005 18:12 de valentine
Ma cunosti din mintea ta...sunt tipul acela de baiat care ti-ai dorit din totdeauna sa fii. Ai dreptul la opinie? Ai dreptul sa si taci fii fara gija!
Am observat ca fiecare se ascunde sub un anumit indicativ pt ca de aceea exista denumirea de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunteti varza. din 19 aug 2005 18:11 de LonelyGirl
Aici are drepate.daddy si elena sunt prieteni(foarte apropiati)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunteti varza. din 19 aug 2005 18:06 de elena
Te cunosc de undeva?
Daddy si elena sunt 2 persoane diferite... Anyway.. Banuiesc ca am dreptul la opinie si inca ceva... nu stiu daca ati observat, fiecare se ascunde sub un anumit indicativ. :blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: asa incepe totul . din 19 aug 2005 18:03 de valentine
Avem egoistule si tare suntem sexosi :D:D
Re: Re: Re: Re: Re: sunteti varza. din 19 aug 2005 17:41 de valentine
Hmmm daddy respectiv elena sunt fostu gajiu a tipei parasite...pacat ca teai dat de gol terminatule...nu de alta dar dupa o faza de asta eu nu as mai comenta, as lasa fata in suferinta ei ...io daca eram in locul tau o luam de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste... din 19 aug 2005 17:23 de valentine
:ermm:
Sunt gelos! Ma aprind....etc
Re: Re: O sarcina nedorita din 19 aug 2005 16:59 de valentine
Ce ai ma cu fata....daca ii place si vrea sa faca, are si cu cine...ce ai tu impotriva?
Re: Re: sunteti varza. din 19 aug 2005 16:24 de Lonely`Girl
Imi dai mereu peste nas cu chestia asta:ca nu am personalitate si demnitate.Eu cred ca am destula.Daca nu aveam ma apucam sa ma plang cunoscutilor si in ziua de azi prietenii sunt cum sunt.Abia asteapta sa vada ca ai o problema.Plus ca iti dau ...
Re: Re: wow din 19 aug 2005 16:15 de Lonely`Girl
Am specificat la inceput ca povetea e scrisa doar in mare si din punctul meu de vedere.Si am mai mentoinat si faptul ca nu sustin ca am fost perfecta.Si cred ca intotdeauna mi-am recunoscut greselile.
Pagina 2880 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||