Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: nu stiu doamne ce ii cu mine...raul tot la min

din 18 aug 2005 18:18 de SORIN28

Eu am impresia ca fata frumoasa e mana dreapta si urata e stanga. Hai recunoaste

Re: virginele astea

din 18 aug 2005 18:16 de SORIN28

Eu am auzit ca mai ai putin si mergi in genunchi, e adevarat?!:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: asa incepe totul .

din 18 aug 2005 18:14 de SORIN28

Te rog frumos, ma injosesc eu:D, imi dai voie sa-i raspund?! Please:devil:, promit sa dau un suc

Re: Re: Re: Re: nu stiu ce`i cu mine

din 18 aug 2005 18:07 de SORIN28

Cum zici?! "in primul rand" esti fata, hai ma, tu ne pacalesti. Sa mori tu ca te dezgusta?! Daca e asa de ce ai mai incercat?! Baiatul nu sustine nimic, el a povestit doar ce a patit. Unde dracu ai citit tu ca el ar fi fost de acord?! Sa ...

Re: Re: Re: Re: poveste...

din 18 aug 2005 17:10 de LonelyGirl

Sincer nu stiu ce as putea sa-ti spun pentru ca tu cunosti foarte bine povestea noastra.Ma tem ca ai foarte multa dreptate.Are doar 19 ani chiar daac ma el crede ca eu nu am experienta de viata. Totusi,am reusit sa ma indepartez de el.Sunt ...

Re: Re: nu stiu doamne ce ii cu mine...raul tot la

din 18 aug 2005 16:38 de LonelyGirl

Ceea ce crezi tu ca ai e o probleme pur psihica.Singurul mod de a o depasi este sa te analizezi , sa te intrebi ce vrei de la fete , de la viata si de ce anume te comporti asa.Si daca vei vrea cu adevarat vei reusi sa te implici si sufleteste ...

Re: Re: Banc Show!

din 18 aug 2005 14:54 de ExoticDream

Una lunga ( ;)), dar amuzanta: [b]Scufita Rosie - Analiza[/b] [i]Date:[/i] Scufita Rosie este fetita cuminte. [i]Analiza:[/i] Din start ne dam seama ca este vorba despre o minora de care copiii, in rautatea lor, si-au batut joc cu aceasta ...

din 18 aug 2005 14:35 de ExoticDream

Esti bolnav de.... sex! Probabil ai cam 20 de ani si "ai inceput" devreme, fara sa tii cont unde, cum si cu cine si te-ai plictisit deja! Asta este rezultatul inevitabil al zburatacirii la intamplare, fara nici o umbra de sentiment, ...

Re: Re: Re: Re: virginele astea

din 18 aug 2005 14:20 de ExoticDream

A vrut sa exprime ca era sub influenta alcoolului si ne intreba pe noi cu cine sa voteze: virgine, nevirgine....! ;):D:lol:

Re: Re: Re: :((

din 18 aug 2005 13:37 de ExoticDream

Noi suntem ca Soarele si Luna...., dar am "auzit" ca vorba aia, "Soarele si Luna nu se intalnesc niciodata", ar fi falsa, se pare ca, in zilele cu Luna Noua, Soarele si Luna rasar in acelasi timp si apun la cateva minute ...

Re: Re: poveste...

din 18 aug 2005 11:51 de Nekunoskuta

Poti inceta de pe acum cu aceasta conceptie ca a mai fost unul pe aici si nu i-a mers ;) Daca gandesti asa, te-ai intrebat cate fete ai "nenorocit"? Cate nu se mai pot casatoti cu baieti ca tine pentru ca le-ai dezvirginat tu? Cate ...

din 18 aug 2005 11:48 de Nekunoskuta

Cati ani ai, de curiozitate?. Si ca sa nu mai astept raspunsul tau iti zic asa: daca ai pana in 20-21 de ani e normal sa umbli dupa sex, femei frumoase, sa te plictisesti repede. Poate si daca ai 22-23 si inca esti un copil (cu toate ca devine ...

Re: Re: Re: virginele astea

din 18 aug 2005 11:40 de Nekunoskuta

Daca ai putea fi putin-putin mai explicit te-as intelege. In felul asta...chiar nu pricep ce ai vrut sa exprimi:blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: asa incepe totul .. ca

din 18 aug 2005 11:36 de Nekunoskuta

Se vede ca te duce capul numai la sex. Sa stii ca daca site-ul se cheama SEXpert nu inseamna ca numai asta discutam. Daca citeai mai atent observai ca oamenii rai la care ne refeream noi nu sunt "fetele rele" la care te referi tu. De ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: asa incepe totul .. ca int

din 18 aug 2005 02:54 de okidoki

da ... ii ca si in biblie , "lasati mortii cu mortii si vii cu vii" ... asha is raii cu raii si bunii cu bunii ,dapoi daca ma dau drept baiat bun , ma mai pot fxxxx cu una din prima noapte? O fata rea nu se cupleaza cu unul bun , de ce ...

Re: Re: nu stiu ce`i cu mine

din 18 aug 2005 02:44 de okidoki

uite vezi cum instiga fetele la violenta...si cica noi suntem dracii aia rai ! daca baiatul vroia s-o bata o batea fara acordul nostru ...dar totusi .... noi il instigam:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: poveste...

din 18 aug 2005 02:32 de okidoki

Hai mah baietii astia cand se duc sa se reguleze la cine mama lor merg ? asa merg de capul lor prin paduri si o fac cu unul si cu altul ...sau merg la dracusorii astia cu ochi mici si par lung?! Ma intelegi tu ... daca baieti ar fi de ... si ...

Ma plictisesc repede de fete, sunt anormal?

din 18 aug 2005 02:29 de okidoki

Am impresia ca se intampla ceva anormal cu mine...Desi ma cuplez numai cu fete care arata traznet,si dupa care intoarce toti baietii capul...si chiar fete cu personalite... dupa ce trece o saptamana , incep sa mi se para urate... Si incep sa ma uit ...

Re: Re: poveste...

din 18 aug 2005 02:20 de okidoki

referitor ca toti baietii sunt prosti ... 50% dintre prietenele mele m-au inselat cu altii !!!! are sa scriu si eu o poveste cum a fost tot!

Re: poveste...

din 18 aug 2005 02:18 de okidoki

hehehe un exemple bun pt.ce caut eu sa ma insor cu o vrg, pt. ca restul is f.... de tot soiul de ... banditi , si dupa aia jap cu ele ca niste zdrente.... o fata nevrg .... la colt de strada ii cateva sute de mii ... da ma rog... pe langa faptul ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2883 din 3732
«   1 ... 2880   2881   2882   2883   2884   2885   2886 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare