Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: poveste... din 18 aug 2005 01:46 de ExoticDream
Nu, sa nu generalizam, nu sunt toti o apa si-un pamant, am cunoscut si baieti (putini! )care au suflet si nu ar rani niciodata pe cineva, te asigur ca "specia" asta inca mai exista! Din pacate.... este aproape sufocata de marea masa a ...
Re: Re: virginele astea din 18 aug 2005 01:29 de okidoki
da nu e chiar asha ... eu nu am auzit pe paritnii emi facand sex...
ma rog banuiesc ca o faci cat o faci pana la 30 de ani -35 de ani , dupa aia te plictisesti , si nu o prea faci , si poate ca si ea se plictiseste...
dar tentatia de-a ...
Re: virginele astea din 18 aug 2005 00:02 de ExoticDream
Eu am auzit ca barbatii fac urat de tot cand ii apuca acea criza a varstei mijlocii, crezi ca ar trebui sa ma calugaresc sau sa imi schimb orientarea sexuala?!?
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pilula de a do din 17 aug 2005 20:30 de xxxxx
"O pastila de Postinor 2 e o doza masiva de hormoni (artificiali), echivalentul a 50 de pastile anticonceptionale luate odata.
Nu se stie in ce mod afecteaza sanatatea si fertilitatea unei femei." (sursa: un articol de pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pilula de a do din 17 aug 2005 19:35 de Nekunoskuta
In primul rand nu stiu ce "long story" ai tu dar nu prea pot sa cred ca ai gresit de 4 ori...e imposibil...chiar nu stii sa te pazesti? Fii mai atenta, e vorba de corpul tau, sanatatea ta, viata ta.
In al doilea rand, a fost pe forum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pilula de a doua z din 17 aug 2005 18:30 de lara
Atat mediatizata pilula.. eu am ceva intrebari daca ma poate ajuta cineva..care sunt efectele administrarii de postinor 2 d 4 ori in decursul unui an..stiu d faptul k nu ar trebui luate decat maxim 2 ori p an, dar au fost cazuri ghinioniste (long ...
Re: virginele astea din 17 aug 2005 16:47 de Nekunoskuta
Of Doamne!!! Ce probleme isi fac unii!!! Lumea moare de foame si au casele pline de apa si unii cauta avantaje/dezavantaje pentru virgine.
Asta chiar ca e o idee! E posibil sa te insele pentru ca esti si vei fi primul si unicul din viata ei deci ...
Re: Re: Re: poveste... din 17 aug 2005 16:20 de ExoticDream
Iubirea nu se "termina" peste noapte, ea pare ca dispare brusc daca nici nu a existat din capul locului! Iubirea ta nu poate sa se "termine", in ciuda loviturilor, a tuturor argumentelor ca nu a meritat sa existe, pentru ca tu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste... din 17 aug 2005 15:38 de ExoticDream
Alta dovada de imaturitate si rautate: ce suflet ai sa impartasesti fetei care te iubeste faptul ca tu te simti atras de altcineva??? Oribil... N-am sa inteleg niciodata dorinta asta tampita de a face rau inutil mai ales cand esti constient ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste... din 17 aug 2005 15:34 de ExoticDream
Suna romantic, te poti indragosti la distanta, relatia poate evolua repede, dar nu cred ca dupa numai doua luni poti iubi pe cineva (mai ales in conditiile in care voi erati la distanta), nu ai nici macar timp sa-l cunosti ca lumea, oare cate ore ...
Re: Re: care e parerea voastra boys & girls? din 17 aug 2005 14:53 de okidoki
tu cum te epilezi?
Casatoria cu o virgina ma asigura ca va fi fidela? din 17 aug 2005 14:45 de okidoki
credeti ca daca ma casatoresc cu o virgina am mai mult sanse ca sa ma insele pe parcurs? am auzit ca femeile astea pe la 40 de ani isi pierd mintile...
Re: Banc Show! din 17 aug 2005 08:17 de sabba35
:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste... din 17 aug 2005 02:03 de xxxxx
Multumesc mult, Aluka!
Si eu te apreciez f mult si iti doresc fericire si vise implinite :heart:
:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste... din 17 aug 2005 00:52 de Aluka
Intotdeauana am avut o slabiciune pentru tine si felul tau de a gandi!:)
Si totusi cred ca "scrisul" nu merita riscul..!Iti doresc "timpul" pe care ti-l doresti..sa-l ai si daca nu....sa vina curand !S-per ca e bine si tu ...
Re: nu stiu ce`i cu mine din 17 aug 2005 00:44 de tigrutzu
frate stai rau dupa parerea mea!:mellow: eu in locul tau as unge un vibrator cu super glue i las baga in anus si as rupe butonu de oprire:p Daca lasam mistou la o parte daca inca te mai crezi barbat o idee buna ar fi ori sa o bati si la sfarsit sa ii ...
Re: Re: Re: Re: nu stiu ce`i cu mine din 16 aug 2005 22:35 de Wanted
O faca care face sex anal, are dreptul de a alege daca vrea sau nu. Mie nu mi se pare ca el a avut aici ce alege. in momentul incare esti legat si cineva iti "infinge" un vibrator undeva, nu cred ca se poate spune ca el a avut vreo ...
Re: pete rosii din 16 aug 2005 21:58 de Wanted
Nu cred ca e cazul sa iti faci griji. In primul rand o boala cu transmitere sexuala nu isi arata simptomele atat de repede, de pe o zi pe alta. Exista o perioada de incubatie a virusului, care poate dura de la o saptamana pana la cativa ani. ...
Re: Re: Re: relatii si ...........relatii... din 15 aug 2005 15:06 de Nekunoskuta
Adica sa bage fata hormoni in ea pentru ca respectivul nu cumpara prezervative? Nu e mai bine sa-i zica: "De acum le cumperi tu. Daca nu vrei, nu mai facem nimic!"? Faptul ca el nu cumpara mijlocul de protectie nu e un motiv suficient ...
Re: din 15 aug 2005 08:22 de d33a
nu cred k reprezinta niste problebleme f grave. durerile pot fi cauze de pozitii, de locul unde a avut loc actul sexual. pot fi cauzate din lipsa de comoditate. mai asteapta si tu sa vezi daca continua durerile .. apoi dupa cateva zile ne scrii iar ...
Pagina 2884 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||