Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: relatii si ...........relatii...

din 12 aug 2005 23:57 de Talpa_Yute

Tu de unde mai aparusi, maiculitza Doamne?!:((

Re: relatii si ...........relatii...

din 12 aug 2005 23:52 de Taqua

Oricum, daca s-au terminat, el iti spune sa cumperi si tu te executi, inseamna ca vrei sa participi la...:~*, altfel, la o astfel de replica frecventa l-ai fi trimis demult sa mai participe si de unul singur.:cat:

din 12 aug 2005 23:51 de OaNa

eu deja mam obijnui vrei sati mai spun ceva de 1 an si 6 luni prietenul meu nu a cumparat nici un prezervativ:)ce mai vrei sa fac mie si frica sai spun ceva sa nu rabufnesca si sa nu se supere pe mine poate am gresit eu ca lam lasat sa se poarte asa ...

Re: Re: Re: relatii si ...........relatii...

din 12 aug 2005 23:39 de Taqua

Serios? Eu ma gandeam ca utilizarea prezervativului este practic in avantajul amandurora, prin urmare logic ar fi sa contribuie amandoi in masura aproximativ egala la achizitionarea acestui produs. Dar daca tu zici ca a ...

Re: Femei celebre - Quiz!

din 12 aug 2005 23:28 de Taqua

Auzi, tuh, da' cine a realizat prima fotografie din istorie sau cine a inventat primul fonograf stii (fara Google)? Nici macar nu am chef sa utilizez vreun motor de cautare, neparandu-mi suficient de important sa stiu despre cine draq a inventat ...

Re: Re: poveste...

din 12 aug 2005 23:04 de Lonely`Girl

Da, sunt sigura ca m-a iubit.Mi-a deminstrat-o.A plans pt mine etc.Deci chiar nu pun la indiala faptul ca m-a iubit candva.Din pacate se pare ca iubirea lui a fost trecatoare.

Re: poveste...

din 12 aug 2005 22:56 de d33a

nu stiu cum sa-i spun dar .. toti sunt la fel .. am patit-o si eu . au o mie si una de fetze. in fata te iubeste si in spate se intalneste cu alta .. nu ai ce sa faci. tu oferi totul, el profita, dar la un moment dat nu mai vrea nici sa profite. i ...

Re: Re: poveste...

din 12 aug 2005 22:29 de Lonely`Girl

din 12 aug 2005 22:23 de bodi

[uite ca se gasesc oameni destui care sa iti citeasca povestea. Ei, ce/as putea sa iti spun? Asta se intampla din pacate destul de des. Adica, tot ceea ce conteaza pentru unii tineri este sexul. Mai precis, te-a avut, ÅŸi-a satisfacut ...

din 12 aug 2005 22:20 de SORIN28

Nu stii nik. Nu ea ii permite, nu ea l-a invatat prost, el a "educat-o":ok:

din 12 aug 2005 22:15 de OaNa

e un drac deplasat deplasat ii bou ala care habar nare de nic pe lumea asat dupa cate vad eu dar lasa ca am patit si eu deaste nu fi trista ca o sa treaca !!!!!

Re: Banc Show!

din 12 aug 2005 22:13 de SORIN28

Si incepe jupanu' :D: Papagalul se duce la vulpe acasa, bate la usa. Deschide vulpea: - Vulpeo, hai sa ne f***m! - Nici vorba, sunt virgina, fata cuminte si finuta etc. Si ii inchide usa. A doua zi papagalul nu se lasa, iar se duce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Help!!!

din 12 aug 2005 21:46 de Nekunoskuta

Orice femeie sanatoasa are scurgeri vaginale. Daca ceva e in neregula cu ele (culoare, miros, consistenta) se pune problema unei eventuale boli. Trebuia sa stii, doar esti femeie:ok:

Poveste...

din 12 aug 2005 21:45 de Lonely`Girl

Buna! Va scriu cu speranta ca cineva va avea timp sa citeasca si povestea mea.Voi incerca sa o scurtez atat cat voi putea. Povestea mea a inceput intr-o seara pe net cand am cunoscut un baiat..avea 19 ani(eu am 21).El din capitala , eu ...

Re: pain...

din 12 aug 2005 20:44 de Nekunoskuta

Vaginul fiind o zona destul de delicata si sensibila e posibil ca in urma dezvirginarii sa paara unele mici rani care sa necesite ceva timp pana la vindecarea completa. Deci daca al dolea, al treilea act sexual a avut loc dipa o scurta perioada ...

din 12 aug 2005 20:41 de Nekunoskuta

Nu e "treaba ei" sau "treaba lui". Daca e sa fie cazul sa cumpar eu nu vad ce m-ar impiedica. Bineinteles, nu ca in situatia descrisa dar nu se exclude cazul in care poate fi "treaba mea".

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 aug 2005 20:35 de sabba35

:blink::blink::blink: :D:D:D

din 12 aug 2005 20:15 de d33a

daca e ii permite .. l-a invatat prost ...

din 12 aug 2005 20:14 de fantasy

asa as cumpara si eu.altfel nu.e treaba lui.

din 12 aug 2005 19:52 de Dru_me

De acord cu Fantasy.In cazul meu,eu am cumparat o singura data prezervative,din pura curiozitate(a sentimentului),dar in rest numai el a cumparat(si cumpara in continuare).La fel ca si Fantasy,daca nu a cumparat prezervative,va trebui sa mai ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2887 din 3732
«   1 ... 2884   2885   2886   2887   2888   2889   2890 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare