Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: cu mai multe din 13 aug 2005 22:49 de SORIN28
Mai cuculet inainte de a posta aici tu ai vazut "Titanic"?! Ce dracu, esti baiat si stii singurel ca daca o fatafemeie pune botu la vrajeala, de ce sa nu mai trecem una pe raboj. Nu ma refer la mine, nu ma refer la tine(pt ca nu te ...
Re: cu mai multe din 13 aug 2005 20:55 de romy
eu am o vorba..." nu ajunge sa iubesti tu pt amandoi"...shi din ce fel se purta cu tine e clar ca numai u erai cea care iubea in relatia aia...ai luat cea mai buna decizie,kiar daca ti-a venit greu o sa vezi ca timpul vindeca toate ranile ...
Sunt sigure testele de sarcina? din 13 aug 2005 19:56 de lily
vreau sa va intreb ce parere aveti despre aceste teste ..sunt ele cat de cat sigure sau pot oferi rezultate eronate...va intreb asta pt ca am facut 2 pana acum si mi-au iesit negativ dar ...stiti si voi...intarzie...
sa mai mentionez ca am facut ...
Re: Re: Re: poveste... din 13 aug 2005 18:20 de mi
hmm...vai da' cat de convinsa esti de faptul asta! nu e bine sa fi asa naiva...cum a zis cineva mai sus omul se poate preface chiar si cu plansul sunt o multime de prefacuti printre noi.gandeste-te la tine,u daca iubesti pe cineva poti plek de ...
Re: relatii si ...........relatii... din 13 aug 2005 17:12 de fantasy
:lol::lol: eu sincer daca il vedeam cu prezervative "nu prea de marca" ii dadeam cu ele in cap sau il intrebam daca vrea sa riste sa devina tatic..tu atunci l-ai scutit de o cheltuiala in plus..daca il inveti asa prost(lasa ca fac eu..k ...
Re: Re: Re: Re: poveste... din 13 aug 2005 16:04 de Lonely`Girl
Stiu ca nu merita sa sufar aiurea.Astazi nici nu stiu ce simt.Uneori mi-e greata si scarba de absolut tot.Nu imi mai pasa ...doar uneori mi-e dor de baiatul acela,pe care l-am cunoscut,pe care l-am iubit,in nici un caz de persoana in care s-a ...
Re: Re: poveste... din 13 aug 2005 15:58 de Lonely`Girl
cel putin se gasesc oameni care ma inteleg.Cam la fel a fost si la noi.Iubirea s-a terminat.Eu nu am putut sa nu-l mai caut mai ales ca am decis sa ramanem amici.Se pare ca acestt lucru l-a determinat sa nu-mi mai vorbeasca deloc.I-am sters si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex pe "stop" din 13 aug 2005 15:56 de fantasy
:)) =))
eram deja la mare..ziua la plaja,noaptea cu prietenul si la discoteca.alea 32 de ore erau ultimele ore petrecute la mare..ce nu intelegi?:ermm: calatoria cu trenul mi-a luat doar 4 ore...la mare am stat 1 saptamana..doar ca ultimele seri ...
Re: o mare problema 4 me din 13 aug 2005 15:50 de d33a
nu e nici incurajare nici urare ... pt k e rau cu voi dar mai rau e fara voi .. ce ne-am face noi fetele daca intr-o zi o sa ramaneti fara ...dansa .. e greu .. o sa ne dam pe partea cealalta? iar la faza cu sentimentalismul ... crede-ma k sunt fff ...
Re: Re: Re: Re: Re: sex pe "stop" din 13 aug 2005 14:37 de valentine
Adica tu in 32 de ore ai fost cu prietenul, la mare, in discoteca si te-ai intors acasa de la mare?
:ermm::ermm::ermm:
Cica chestiile astea trebuia sa iti fii produs placere...dar daca e asa cum zic eu, ti-au produs doar stres:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pete rosii din 13 aug 2005 14:27 de SORIN28
Nu stiu daca e dulce, nu am gustat din ea:rolleyes: Ca e interesata de sanatatea ta e bine:flowers:inseamna ca tine la tine
Re: Re: poveste... din 13 aug 2005 14:18 de SORIN28
Ce te face sa crezi ca vreau sa-ti schimb parerea?! Nu am ce sa-ti arat, nu am ce sa-ti demonstrez, nu vreau sa-ti demonstrez nimic. s-ar putea sa treaca dragostea pe langa tine si tu din cauza gandirii tale sa-i dai cu piciorul:ok:
Re: poveste... din 13 aug 2005 13:44 de d33a
serios? te tine pe tine sa imi dem k nu e ca mine si k tu esti cel care are dreptate???? poti sa imi dem lucrul acesta? ai puterea asta? eu sunt deschisa spre nou .. daca tu imi dem k ai dreptate, eu promit sa imi schimb total parerea despre voi ...
Re: poveste... din 13 aug 2005 13:28 de fantasy
Sa stii ca am patit si eu acelasi lucru odata..Vorbeam pe net,credeam ca e persoana ideala..am acceptat sa ma intalensc cu el..am devenit iubiti..ei bine,din momentul ala s-a schimbat totul.Cred ca ma indragostisem,incepeam sa tin mult la el.Nu imi ...
Re: Re: poveste... din 13 aug 2005 11:48 de SORIN28
Oare chiar toti suntem la fel?! Oare chiar toti avem o mie doua fete?!;););)
Re: avort din 13 aug 2005 11:43 de d33a
nu este obligatoriul acordul parintilor, dar de preferabil sa fii cu cineva mai mare macar sa te sustina cum trebuie .. se gasesc f multe cabinete particulare, dar sa nu ai sarcina mai mult de 2-3 luni k atunci nu se mai baga nici un medic, ...
Re: Re: Re: poveste... din 13 aug 2005 11:21 de d33a
a plans pt tine? :)) si? asta nu inseamna k te iubeste .. din pacate .. ma rog , acum tu stii mai bine ... daca te-a iubit si in ce masura .. dar e clar k acum nu mai e ce a fost .. fii mai realista .. k nu meriti sa suferi aiurea ..:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: pete rosii din 13 aug 2005 08:04 de SORIN28
Mama lor de virgine, cum ne imbolnavesc ele:D:D:D
Ba nu e grav deloc:ok:
Unde e institul asta?! Daca nu e la mine in batatura nu ma deplasez
:ok::D:D
Re: Re: Re: Re: relatii si ...........relatii... din 13 aug 2005 07:51 de SORIN28
Nu am zis nimic de folosirea prezervativului, bine ca il folosesc. Nu vezi ca fata se plange ca doar ea da leutii pe ele si asta doar pentru ca el a obisnuit-o asa. Da, sunt de gashka:D:D:D
Re: asa incepe totul .. ca intr-un vis .. din 13 aug 2005 01:32 de DarkAngel
In modul in care evolueaza societatea din ziua de azi si in directia in care se duce mai rar sa gaesesti asemnea personae... si probabil daca is vor renunta la idee pt ca majoritatea care is nu procedeaza asa... si in timp love ajunge sa fie o ...
Pagina 2886 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
85 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||