Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Banc Show! din 15 aug 2005 08:16 de SORIN28
Analiza chimica a FEMEII
Simbol: WO
Descoperitor: Adam
Masa atomica: Acceptata ca fiind 56,3 kg dar cunoscuta a varia intre 40 si 200 de kg
Densitate: Cantitati copioase in toate ariile urbane
Proprietati fizice
1. Suprafata acoperita ...
Banc Show! din 15 aug 2005 08:09 de SORIN28
Sa faci o femeie fericita este usor...
Trebuie sa-i fii doar...
1. Prieten
2. Partener
3. Iubit
4. Frate
5. Tata
6. Profesor
7. Educator
8. Bucatar
9. Mecanic
10. Instalator
11. Decorator
12. Stylist
13. Electrician
14. ...
Banc Show! din 15 aug 2005 08:06 de SORIN28
Zece motive pentru care un barbat nu are nici o sansa:
1. Daca iei decizii fara sa o consulti, esti misogin. Daca ia decizii fara sa te consulte, este o femeie emancipata.
2.Daca muncesti prea mult, o neglijezi. Daca nu muncesti, nu esti bun de ...
Re: Posterioare din 14 aug 2005 22:23 de LonelyGirl
E adevarat ca dupa ce iti pierzi virginitatea corpul sufera o serie de modificari.Insa nu cred ca putem clasifica o fata cu fundul mare ca nefiind virgina si invers pentru ca e vorba si de constitutie.Foarte multe dintre noi avem o ...
Re: Posterioare din 14 aug 2005 22:10 de d33a
dupa ce treci in stadiul celalalt , adik nu mai esti virgina , corpul tau sufera tot felul de schimbari, care sunt normale. acum difera de organismul fiecarei persoane. unele fete se ingrasa, altele slabesc .. dar de obicei, cele mai multe se ...
Re: Posterioare din 14 aug 2005 21:20 de Nekunoskuta
Si eu auzisem ceva de genul asta cand eram mai mica, cum ca se dezvolta oasele bazinului si se latesc dar sincer nu m-am preocupat niciodata sa aflu vreo explicatie logica sau medicala. Stiu insa cazuri in care s-a intamplat asa ceva dar poate fi ...
Dimensiunea posteriorului e legata de virginitate? din 14 aug 2005 20:38 de Farfalla
M-a intrebat azi un baiat o chestie, ca a auzit de la cineva ca in kama sutra scrie urmatorul lucru : Fetele virgine au fundul mic, iar fetele care nu mai sunt virgine au fundul mare :) Eu una i-am raspuns ca nu este adevarat, e vorba de cum te ...
Re: testele de sarcina din 14 aug 2005 19:29 de Nekunoskuta
Problema ta e de la folosirea in exces a Postinorului. Eu zic sa stai linistita, totul va fi ok. Ai grija insa pe viitor.
Re: Re: sex pe "stop" din 14 aug 2005 19:20 de Nekunoskuta
EXACT zilele nefertile nu le poti afla. Depinde mult de organismul fiecareia.
Daca e sa luam teoria, asta spune ca menstruatia inseamna eliminarea ovulului care nu a fost fecundat deci nu prea poti sa ramai insarcinata daca ovulul nu exista. Nu ...
Re: relatii si ...........relatii... din 14 aug 2005 16:37 de LonelyGirl
Imi cer scuze pentru espresie dar e cam nesimtit.Ar trebui sa puneti macar jumi-juma ca doar si el beneficiaza de ceca din toata chestia asta.In mod normal cred ca asta ar trebui sa fie treaba lui si cheltuiala lui.
Re: sex pe "stop" din 14 aug 2005 16:16 de LonelyGirl
Nu as vrea sa-ti pice prost ceea ce scriu eu.Insa se pare ca treaba cu sexul pe stop si imposibilitatea de a ramane insarcinata nu e chiar atat de adevarata.E posibil sa ramai insarcinata si in timpul menstruatiei.Pentru mai multe informatii ...
Re: nu stiu ce`i cu mine din 14 aug 2005 16:03 de bb
ha :devil: ce chestie probabil fata a vrut sa se razbune pe tine ,dupa cum suna replik ce ti-a dat-o nu cred ca fetei ii place sexul anal...a vrut sa simti si u ce simte ea sa suporti pe proppria-ti piele...mai mult ca sigur ca a fost stresata cu ...
Re: Re: Re: urgent din 14 aug 2005 15:25 de LonelyGirl
Oricum cred ca ar trebui sa iei pastila.Decat sa regreti si sa te chinui mai incolo ar fi bine sa o iei acum chiar daac sansele de a ramane insarcinata sunt minime.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pilula de a doua zi din 14 aug 2005 15:08 de lily
HEY LUME trag si eu un semnal de alarma
sa nu va jucati cu aceasta pastila sa o luati cand vi se nazareste ....si de cate ori vreti voi!
cititi cu atentie prospectul cand o cumparati si ca sa-ti raspund la intrebare DA STIU F BINE CE NU SE ...
Banc Show! din 14 aug 2005 08:08 de SORIN28
Patru soricioaice vroiau sa treaca calea ferata !
Trece prima, dar trenul o prinde sub roti si ii
taie coada.
Cele trei ramase, stau ingrozite si se gandesc la
modul in care sa procedeze astfel incat sa nu
pateasca ca prima. Fara coada stiau ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: poveste... din 14 aug 2005 07:30 de xxxxx
Stii cum e de fapt, Lonely'Girl?
Fiecare cauta o anumita persoana, unica, predestinata.
Ai impresia ca ai gasit-o de fiecare data cand te indragostesti, dar esti dezamagit(a) cand descoperi ca nu e persoana din visele tale.
Intr-o zi o s-o ...
Re: Re: Re: Re: poveste... din 14 aug 2005 06:23 de Lonely`Girl
M-am gandit de ff multe ori daca m-a iubit sau nu vreodata.Intr-adevar sunt niste prefacuti.Dar am petrecut destul timp impreuna , si cred ca a facut unele chestii pe care pt o simpla noapte nu cred ca le-ar fi facut.E greu de ...
Re: Re: poveste... din 14 aug 2005 06:18 de Lonely`Girl
Crede-ma ca inteleg mai mult decat iti inchipui.Si in ciuda tuturor chestiilor care s-au intamplat cred ca nu a fost chiar un simplu "futai".Poate ai dreptate dat totusi..am 21 de ani si am si ceva experienta de viata.Oricum cred ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pete rosii din 14 aug 2005 06:03 de xxxxx
E in Bucuresti pe la Eroilor, vis-a-vis de caminele de la Universitate(pe celalalt mal al Dambovitei).
Am gasit pe site-ul lor adresa si nr. de tel:
Splaiul Independentei 103, Bucuresti, ROMANIA
Tel. 021 ...
Re: poveste... din 13 aug 2005 23:10 de SORIN28
Trecand peste faptul ca si-a batut joc de tine si de sentimentele tale, trecand peste faptul ca el la 19 ani este un pustan care in afara de un futai(scuze pentru limbaj)nu vrea altceva si tu la varsta ta ar trebui sa faci o micamare diferenta nu ...
Pagina 2885 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
85 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||