Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Pilula contraceptiva - cancerigena??? din 18 aug 2005 23:17 de eu
sa stii ca eu una ma cam eschivez cand vine vorba de pilule ..nu stiu dar am impresia ca luate asa pe termen lung imi pot declansa alte boli sau cum se spune aici cancer...chiar daca sunt comode eu nu sunt adepta lor
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginele astea din 18 aug 2005 23:04 de ExoticDream
Stai sa-mi revin si pe urma le scriu la aia cu premiul Nobel, trebuie neaparat sa te citeasca, gasim voluntari aici care sa te traduca in cateva limbi de circulatie.... universala si pe urma sa vezi ce stau femeile la coada la autografe.... scapi ...
Re: asa incepe totul .. ca intr-un vis .. din 18 aug 2005 22:57 de ExoticDream
Da, mai exista, putine, dar, daca le vei gasi, aproape intotdeauna vei descoperi ca sunt marcate de tristete pentru ca, matematic vorbind, datorita proportiei mari de persoane rele, sansa ca o persoana buna sa fi fost inselata de una rea sunt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: virginele astea din 18 aug 2005 22:39 de okidoki
ei lasa si tu acuma! ... nu vezi ce zice lumea pe aicea ca is virgin , si ca numa dau la laba....daca se ingroasa gluma dai jos chilotii si fug, ma speriu ... voi emotii mari de prima data.... voi avea dureri de burta din cauza emotiilor si voi ...
Re: Re: virginele astea din 18 aug 2005 22:38 de okidoki
vii macar tu la cafeua aia nenorocita?
mail me at: bogdan@softgroups.com
ok?!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste... din 18 aug 2005 22:23 de ExoticDream
Dar daca si prima oara tot un ceas valoros cautai, iar in vitrina s-a strecurat un produs de contrabanda, in genul "afara-i vopsit gardul", pe care l-ai platit ca pe unul "de firma" si doar acasa ai constatat ca ramanea mult ...
Re: Re: Re: poveste... din 18 aug 2005 22:16 de ExoticDream
Ar fi stupid si meschin sa te razbuni acum pe toti baietii care iti ies in cale doar pentru ca unul lipsit de suflet te-a pacalit. Din nefericire, nici daca ai dori nebuneste, tot nu te-ai putea lega sufleteste de nimeni un timp.... Un psiholog ...
Re: Re: Re: virginele astea din 18 aug 2005 22:12 de SORIN28
Mai putulica, eu am impresia ca te-ai saturat de viata. "bah sorine "?! Ai impresia proasta ca ne tregem de sireturi?! De data asta e nashpa, m-ai prins cu pantfi pentru puturosi
Re: Re: Re: Re: Re: poveste... din 18 aug 2005 22:09 de ExoticDream
"Orice mi-ai spune-acum e in zadar,
Iubirea ta imi lasa un gust amar,
Iti spun...
sa nu ma intorci iarasi din drum...
Si vreau sa pleci din viata mea,
Acuma as vrea sa te pot uita,
Tu... tu... nu stii sa iubesti...."
(Dj ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pilula din 18 aug 2005 21:59 de Nekunoskuta
Elimini anticonceptionalele, ok? Dupa ce ti se intampla o data sa ti se rupa prezervativul, de doua ori, incepi sa te gandesti la alte metode de protectie. oricum eu nu prea inteleg cum s-a rupt de 4 ori! ce naiba! Alea sunt facute sa reziste. ...
Re: Pilula contraceptiva - cancerigena??? din 18 aug 2005 21:26 de xxxxx
Multumesc mult pentru articol!!!!
Nu gasisem nicaieri o confirmare clara a faptului ca exista risc de cancer datorat anticonceptionalelor, avand in vedere ca nu exista o "istorie" prea lunga folosita pentru studiu (anticonceptionalele au ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste... din 18 aug 2005 21:08 de okidoki
Mda... numai ca daca primul tau ceas cumparat dupa multe vreme este unul ieftin ... si ala se strica... nu mai ai incredere in ceasuri...
Re: Re: LonelyGir + ExoticDream din 18 aug 2005 21:03 de okidoki
Oki , trimit nr. tau de telefon pe bogdan@softgroups.com , va vreau sa te invit pe tine si pe Exotic Dream undeva la un suc, cafea, pizza ceva de genul ala, oka?
Re: LonelyGir + ExoticDream din 18 aug 2005 21:01 de LonelyGirl
Si daca ai avut probleme cu fetele te razbuni pe toate?le bagi pe toate in aceeasi oala??;)OFFfff,asa sunteti voi..si va mai plangeti ca nu va intelegem..:blink:
Re: Re: Re: virginele astea din 18 aug 2005 20:55 de ExoticDream
Mai bine fa ceva util: explica-i larei cum e cu Postinorul luat pe post de bomboane, haide!
;););)
Re: Re: virginele astea din 18 aug 2005 20:53 de okidoki
bah sorine !!!daca vrei sa facem un interval unu la unu da-mi nr. de telefon ca ne intalnim ! ok?!
Pilula contraceptiva - cancerigena??? din 18 aug 2005 20:44 de ExoticDream
Se dezbate mult pe forum problema anticonceptionalelor. Din comoditate, multe femei aleg pilula.... Este alegerea ideala? Cititi articolul aparut azi in "Jurnalul national" si reflectati....
"[b]Semnal - Pilula contraceptiva este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pilula de din 18 aug 2005 20:29 de lara
mna de asta imi era frica..ce e asa de greu de inteles k din frik de anticonceptionale m'am bazat pe minunatele Durex (pe care nu le recomand sub nici o forma - kiar fac o campanie de antireclama) si s'a intamplat sa se rupa de 4 ori intr'un an..nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: asa incepe totul .. ca din 18 aug 2005 19:23 de SORIN28
Am parul scurt(periuta), esti interesat?):(. Daca nu ma crezi uitate la poza
Re: Re: Re: Re: Re: poveste... din 18 aug 2005 18:24 de SORIN28
Sigur ti-ai luat-o:D. De curiozitate cat ai stat in spital?:D:D:D
Pagina 2882 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||