Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: sex pe "stop" din 19 aug 2005 22:34 de valentine
Crime impotriva umanitatii?:unsure::huh:
Re: Re: Re: Io Io Io din 19 aug 2005 22:32 de LonelyGirl
daca vei trece putin pe prv iti voi spune o chestie care banuiesc ca te va amuza:rolleyes:
Re: Re: sex pe "stop" din 19 aug 2005 22:16 de LonelyGirl
LOL.Pai daca si sa te simti bine e luat ca ceva sadic...atunci cum putem cataloga altfel de fapte , mult mai grave?
Re: Re: am o sangerare ciudata. din 19 aug 2005 22:04 de LonelyGirl
Daca bine-mi amintesc eu chestia care ti se intampla tie e scrisa si in prospect.Daca nu stai linistita.Am mai auzsit si alte persoane care si-au facut griji degeaba.Plus ca daca ti-ai inceput recent viata sexuala dereglarile menstruale sunt ...
Re: nu stiu ce`i cu mine din 19 aug 2005 21:40 de YoCheloo
pacat de tine omule... pari un tip de treaba
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(( din 19 aug 2005 19:58 de valentine
1-1...intodeauna am considerat ca ambele sexe sunt egale;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :(( din 19 aug 2005 19:51 de xxxxx
Pai daca n-ai mai umblat de mult cu lei la tine, inseamna ca ti-am furat din buzunar euro...
dar n-am stiut sa fac conversia
lei grei-euro :D
Deci 1-0 pentru tine pentru replica!:D
Re: Re: wow din 19 aug 2005 19:26 de xxxxx
Stim!
Niciodata nu e vina unei singure persoane.
Am incercat si noi s-o consolam pe LonelyGirl ca sa nu mai fie trista.
Nu stiam ca esti si tu pe aici!
Bafta!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 aug 2005 19:20 de valentine
Raman aici...e prea cald acolo:D Si imi bag ceva il el de Linux ca niciodata nu am fost expert in el...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 aug 2005 19:16 de ExoticDream
Daca deviati de la subiect, mutati-va pe Clubul veteranilor, OK? Ooops..... valentine poate ca are vechime, dar lenuta ramane la usa..... sorry!
:(:(:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 aug 2005 19:11 de valentine
O dam in avansati? Incepe tu!(X)
Re: Re: Re: O sarcina nedorita din 19 aug 2005 19:08 de Dr.Pork
Daca nu va place cu prezervativ...folositi foite contraceptive (sunt ieftine)si dupa cate am inteles suficient de eficace.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunteti varza. din 19 aug 2005 18:56 de elena
"Trezeste-te" Parca citim din cenaclul Flacãra.:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunteti varza. din 19 aug 2005 18:54 de ExoticDream
Stii ce-ar fi fost normal sa faca fostul tau prieten, baiatul pentru care ti-ai fi dat si viata, pentru care ai plans pana ti s-au terminat si lacrimile? Fie sa taca si sa incerce sa inteleaga ceea ce au scris oamenii pe aici, fie sa vina cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: su din 19 aug 2005 18:54 de elena
:lol::lol::lol:Daca asta consideri tu intrebare de testare a cunostintelor, deja mi-am dat seama de ale tale.:lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunteti varza. din 19 aug 2005 18:52 de elena
"Tipic":lol::lol::lol::lol: Pai daca ma plictisesc? Am alte treburi mai importante de facut. Nu am timp de pierdut postand pe un site al carui forum merge cu o viteza exagerat de "mare". Mai sunteti si cunoscuti...Pacat...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: suntet din 19 aug 2005 18:49 de valentine
Cate tipuri de Linux exista bai fanul filmelor Hacker 1,2,3?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunteti varza. din 19 aug 2005 18:43 de ExoticDream
N-ai inteles sau poate nu m-am exprimat eu bine! Am vrut sa-ti spun sa iei in consideratie ca nu toata lumea gandeste si "simte" ca tine si, prin urmare, reactiile altora pot fi diferite de ale tale si asta nu inseamna automat ca ei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunteti va din 19 aug 2005 18:43 de elena
Supermoderator... nu ti se potriveste... cred ca nici minimul de cunostinte nu il ai in domeniul it. Nu te mai umfla in pene daca stii ca nu te pricepi, forget it...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunteti varza. din 19 aug 2005 18:41 de LonelyGirl
Saraca noastra poveste de dragoste...
Pagina 2879 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||