Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cum sa-l innebunesc? din 21 aug 2005 12:06 de Nekunoskuta
Sarutari, mangaieri, atingeri, muscaturi (usoare!!!) pe tot corpul, prin zonele lui hot, eventual poti sa il intrebi care sunt daca nu le descoperi singura, masaj...si ce-ti mai trece prin cap pe moment;)
Re: Cum sa-l innebunesc? din 21 aug 2005 09:49 de Dru_me
Ai putea sa incerci sa-i gasesti si celelalte zone erogene inafara de penis si ai sa vezi ca daca-l mangai sau il saruti sau pur si simplu il atingi acolo...o sa ceara mai mult:ok:
Banc Show! din 21 aug 2005 07:35 de SORIN28
Aude Leul ca s-a deschis o langoserie in padure.
Disperat ca nu a mai gasit langosi in primele
doua zile, a treia zi se aseaza in fata usi de la
ora 6.
In spatele lui incepe sa se faca coada, Leul
asteapta cuminte.
Cand la un moment dat il vede ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste... din 21 aug 2005 02:46 de Necunoscut
Parerea mea: Nu stiu daca te intereseaza, sau nu, dar eu spun.
Ai zis "Te iubesc".. daca este asa, esti vinovat, de.. tot ce s-a intamplat... parerea mea.
Asta e suporti consecintele, sper sa ai parte de exact ceea ce simte si fata ...
retragere in sine din 20 aug 2005 21:31 de adi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Io Io Io din 20 aug 2005 18:39 de SORIN28
Bai, cazi, dusuri si alte alea. sa-mi zici cand vii, daca vii, ca poate ne gasim si mergem la un suc:devil:
Re: Re: Re: Re: Re: poveste... din 20 aug 2005 14:09 de Nekunoskuta
Reclama proasta nu ti-a facut nimeni sau poate ti-ai facut tu cand ai venit sa te aperi dar nu esti dispus sa prezinti varianta ta. Daca nu ai vrut sa spui versiunea ta mai bine taceai pentru ca acum toti iti sar in cap...observi, nu?
Re: Re: Re: Re: Io Io Io din 20 aug 2005 12:45 de valentine
:D:D:D uite ca sunt baiat bun...si iti zic ca iti iei teapa, pt text nu se dau nici macar 500$...cu sonorizarea e prb...si banii se dau interpretului nu "compozitorului"..."compozitorul" si textierul primesc bani de la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Io Io Io din 20 aug 2005 12:43 de valentine
Bai sa stii ca e o idee cu lazile alea de bere...apropo ia vezi ca vreau sa vb pe messenger, cand vin in tara cred ca fac o vizita pana in Galati...
Re: poveste... din 20 aug 2005 12:09 de elena
Brow este o diferenta intre aparenta si esenta, lucrurile nu au stat asa si nici nu vreau sa ma apuc sa scriu varianta mea. Cred ca atunci cand m-ai cunoscut ai cunoscut exact persoana care este si acum. Insa m-au deranjat enorm reactiile unora ...
Re: Re: Re: :(( din 20 aug 2005 09:04 de SORIN28
Offf, ROMANIA este tara mea, chiar daca este gri, chiar daca este murdara, chiar daca este corupta dar aici am trait,traiesc si voi trai si nu imi dau tara pentru nici un salariu de curva din vest sau de peste ocean.:ok: Asta e, pe langa parinti si ...
poveste... din 20 aug 2005 08:54 de SORIN28
Lupule sau cum vrei sa-ti mai zici acum, sincer m-ai dezamagit complet. Din cate ai scris pe aici am crezut ca gandesti mai mult. Dar ca sa iti mai trimiti si catelusii ca sa te apere intr-o problema personala este o FOARTE MARE MARLANIE. Imi pare ...
Re: Re: Re: Io Io Io din 20 aug 2005 08:46 de SORIN28
Ai 500$ daca-mi faci o melodie pentru fata mea. Mai mult nu dau pt o melodie(in special manea:P):D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Io Io Io din 20 aug 2005 08:44 de SORIN28
Zici tu, nu zic eu):(, crezi tu ca il las sa scape asa usor?! Te pacalesti(chiar daca nu am zis nimic,pentru ca asa mi-ai zis tu, asta nu insemna ca am uitat) =)). Fara doua lazi de bere nu scapa:-`:D:D:D
Re: Re: sex pe "stop" din 20 aug 2005 08:36 de SORIN28
Cei care fac "sex" pe stop sunt cu 1H mai destepti ca tine. Daca tie iti pare sadism cred ca mai ai de invatat ce e ala sex(X)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poveste... din 20 aug 2005 01:53 de Necunoscut
Orice ar fi, nu stiu daca lucrurile vor fi la fel, vreodata, mai ales dupa ce a fost...
"Things will never be the same"
Re: Re: Re: Re: sunteti varza. din 20 aug 2005 01:30 de Necunoscut
nu te cunosc... nu te voi cunoaste, si nici nu ne-am cunoscut...
Suntem de aceeasi varsta.. si.. totusi nu te inteleg...
Cum ai poti sa te joci cu sentimentele cuiva...? Cum poti sa-i spui ca o iubesti, daca nu este asa? Cum poti sa dai ...
Re: Re: Re: wow din 19 aug 2005 23:33 de ExoticDream
A incerca ceva acum este inutil si dureros, dupa parerea mea ea ar trebui sa taie orice legatura cu el (stiu ca este greu..... exista atatea mijloace de comunicare.... la cativa centimetri de noi....), sa incerce sa-si gaseasca ocupatii care sa-i ...
Re: Re: Re: Re: Re: Io Io Io din 19 aug 2005 22:50 de Nekunoskuta
Eu tin minte doar sfarsitul. Apropo...zice ca-ti accepta scuzele.:ok:
Re: Re: Re: Re: Io Io Io din 19 aug 2005 22:45 de valentine
Cu ocazia asta mi-ai adus aminte de o faza din trecut...tii minte faza cu: "nu te mai da bai smecher, figura agresiva, uitate mai bine in oglinda, vezi ca mirosi a coliva. Ti se bate ochiul, vezi ca este de rau, femeia ta danseaza ...
Pagina 2878 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||