Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: sunteti varza.

din 19 aug 2005 16:11 de Lonely`Girl

Nu cred ca ti-au fost adresate injurii , cel putin nu de cei care si-au dat cu parerea intr-un mod serios.Si apropo , de forum stiu de la tine.Mi-am postat povestea vazuta din punctul meu de vedere ca sa vad si parerea altor oameni ca parerile ...

din 19 aug 2005 16:00 de Nekunoskuta

Mie mi se pare ca iei totul prea personal. Plus ca te ascunzi dupa un nume de fata dar asta e problema ta. Ti s-au adresat injurii? Unde? De unde stii ca tie? Iti garantez ca 99,99% din oamenii care intra aici nici nu stiu cine esti si de ce a ...

Re: Re: Re: sunteti varza.

din 19 aug 2005 15:49 de elena...

Sunt cu totul de acord cu tine insa nu mi se pare normal ca eu, sa fiu luat si sa mi se adreseze injurii. Si inca ceva... as dori sa imi raspunzi sincer la intrebare: Tu ai cerut vreodata sfatul in legatura cu viata ta personala aici pe forum? ...

Re: Re: mamografie

din 19 aug 2005 15:39 de mimi

MULTUMESC FRUMOS. TOATE CELE BUNE. WEEK-END PLACUT.

Re: mamografie

din 19 aug 2005 14:01 de ExoticDream

Pretul unei mamografii poate ajunge la 1-1,5 milioane (la Centrul de diagnostic si tratament "Victor Babes" din Sos. Mihai Bravu nr. 281), dar se pare ca mai exista si suflete caritabile care au infiintat in cadrul Institutului ...

Rendezvous post-relatie

din 19 aug 2005 12:05 de MachoMan

Vad ca v-ati certat serios azi-noapte, fratilor! Eu am o intrebare mai simpla in legatura cu amicitiile de dupa relatii. Acum doua zile m-am intalnit intamplator cu fosta mea prietena de care m-am despartit in urma cu doi ani si ceva (a fost o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pilula

din 19 aug 2005 11:55 de MachoMan

Alooooo, voi chiar stiti sa folositi prezervativele alea? Le luati cumva en-gross si le pastrati pe pervaz in plin soare? Ciudat cum de vi s-au rupt de atatea ori! Oricum, cu Postinorul ala nu va jucati, chiar nu-ti pasa ce faci cu organismul ...

Re: O sarcina nedorita

din 19 aug 2005 11:41 de Nekunoskuta

In primul rand toate "lucrurile astea" trebuia sa le stii inainte de a-ti incepe viata sexuala. Dar cum niciodata nu e prea tarziu poti sa incepi sa inveti acum. E adevarat ca exista o "picatura a placerii" pe care barbatii o ...

Re: wow

din 19 aug 2005 10:44 de Nekunoskuta

Stii chestia aia care circula de cand cu CNA-ul: daca nu-ti place ce e la tv inchide-l sau schimba canalul. Asta se poate aplica si in cazul in care nu-ti place ce scriu persoanele de pe aici.

Re: Re: wow

din 19 aug 2005 03:09 de Necunoscut

Deci, va salut ;-) Am citit povestea ta, Lonely`Girl... vezi ca ti-am dat add pe Messenger, poate mai vorbim..... Vreau sa va anunt ca am citit aproape tot... unele posturi le-am sarit... cele ale lui SORIN28 si ExoticDream nu am putut sa nu le ...

Re: nu stiu doamne ce ii cu mine...raul tot la min

din 19 aug 2005 02:50 de nemesis

...si cand te-ai trezit, canta cocosul, nu? :D Yeah, right...

Re: Re: Re: Re: LonelyGir + ExoticDream

din 19 aug 2005 02:41 de absolutul

He he... Daca ar fi fost inventat [i]sucul[/i] asta pe vremea lui Newton, poate ca l-ar fi invitat Leibnitz la "un suc" si s-ar fi impacat... :D Sau Marcel Proust si Saint Beuve :D :D :D (V. Proust Contra lui Saint Beuve). Funny, ...

din 19 aug 2005 01:12 de ExoticDream

Drept sa-ti spun, nu cred ca mai sughite, saracul, ca e mort de vreo 10 ani, dezamagitor, stiu ca tu il credeai fundas dreapta la F.C. Dalga, oricum, nici el, nici eu nu ne-am da in vant sa-ti ascultam recitalul de vulgaritati invatate pe ...

Re: Re: wow

din 19 aug 2005 00:53 de ExoticDream

Cititorii povestii de viata expuse aici nu au de luat nici o decizie, pe aia ai luat-o tu de catva timp, fara sa te gandesti prea mult si mai ales fara sa tii cont de implicatiile pe care le poate avea asupra sufletului care te-a iubit. Daca esti ...

Re: Re: 4 exotic

din 19 aug 2005 00:34 de ExoticDream

Lupule, se cunoaste ca nu prea ai citit la viata ta.... Absolut nimic, dar stii ce-i aia NIMIC, din ceea ce am scris legat de subiectul asta nu este luat din carti, iti multumesc pentru apreciere, dar nu este cazul. Nu astept nici un fel de laude ...

din 19 aug 2005 00:32 de elena

Pt cititori: oameni buni, cititi si ganditi-va bine inainte de a lua o decizie. Multe chestii nu se stiu, s-a vorbit la modul general. Pentru cei ce mi-au adresat injurii: vorbiti in necunostinta de cauza. Daca as fi scris eu parerea mea probabil ati ...

din 19 aug 2005 00:23 de ExoticDream

Stii care e chestia, lupule (pardon, lupoaico)? Tocmai din experienta stiu ce se intampla in cazurile astea, asa ca..... am habar ce vorbesc, cunosc foarte bine psihologia baiatului de 19 ani! Daca ma insel, lumineaza-ne tu, poate ne explici tu ...

Re: 4 exotic

din 19 aug 2005 00:21 de elena again

Exotic... daca ai avut un trecut nu prea glorios nu trebuie sa iti scrii aici parerile luate din nush ce carti citite de tine si lumea sa zica "da, asha e, sunt de acord cu tine, bravo exotic". E de-a dreptul jalnic...

Re: Re: Re: poveste...

din 19 aug 2005 00:07 de ExoticDream

Ia uite, domnule, "dracul" si-a adus prietenii.... (tu esti cel cu doua facultati in derulare la numai 17 ani? ) ! I'm not crazy like a fool, mai, daddy cool! Voi, la 17-19 ani, asa ganditi, dar sa stiti si voi ca chestia aia care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pilula de a do

din 18 aug 2005 23:28 de kbk

hmm pai daca ti se deregleaza ciclul(poate intarzia si cateva luni) nu cred ca te mai gandesti la atceva...stai cu batu'n...ca oi fi ramas n-oi fi ramas ..etc

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2881 din 3732
«   1 ... 2878   2879   2880   2881   2882   2883   2884 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare