Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: pete rosii

din 12 aug 2005 19:40 de xxxxx

Descrierea asta aduce a candidoza (infectie cu Candida) :((

Re: Re: pete rosii

din 12 aug 2005 19:40 de xxxxx

Descrierea asta aduce a candidoza (infectie cu Candida) :((

Banc Show!

din 12 aug 2005 19:28 de valentine

Bai daca tot e plictiseala...la intiativa mea si a lui Sorin hai sa incepem sa zicem si noi bancurile cele mai misto care le stim:D...adica 15000 de bancuri stiu si eu, da ziceti si voi alea ale mai misto care le stiti.B)B):D:p

Re: relatii si ...........relatii...

din 12 aug 2005 18:34 de fantasy

pai ce pe el il doare mana sa cumpere?eu una nu am cumparat niciodata.si stie ca daca nu are la el isi pune pofta-n cui.

Cine cumpara prezervative?

din 12 aug 2005 18:04 de mimi

ce parere aveti? daca intr-un cuplu numai fata cumpara prezervative, el doar spune..."s-au terminat, trebuie sa cumperi" :blink:. Iar fata cumpara...

Re: o mare problema 4 me

din 12 aug 2005 16:04 de valentine

Nu te exciti...cand? Adica ce stimuli pt a te excita ai testat sa vezi daca te exciti?

Re: pete rosii

din 12 aug 2005 15:54 de valentine

Hmm in general acele pete rosii (care defapt sunt ca un fel de "cosuri" ca sa zic asa) apar dupa partide de sex mai lungi si mai..."hard". Daca esti oarecum incepator in ale sexului, afla ca daca acele pete rosii ti-au ...

Re: Marirea penisului

din 12 aug 2005 15:38 de valentine

Iti mai dau de la mine daca vreiB)

Re: sex pe "stop"

din 12 aug 2005 15:18 de Wanted

O alta problema se punea atunci cand partenera este infectata cu HIV, sifilis ..etc. Daca o femeie infectata face sex in timpul menstruatie exista riscuri mai mari de a transmite infectia partenerului, pt ca in sange virusul se afla in cantitai ...

Re: Marirea penisului

din 12 aug 2005 15:11 de Wanted

Exista metoda chirurgicala, care poate mari cu pana la 5 cm penisul. Hmz.. pune-ti si intrebarea asta : "medicii recomanda implanturile cu siliconul?". :unsure:

Re: Re: urgent

din 12 aug 2005 13:32 de Dr. Pork

Daca trebuia sa-ti vina ciclul inseamna ca nu erai in perioada fertila deci nu trebuie sa iei pastila respectiva...iar sansele de a ramane gravida pt ca te-ai atins de un cearsaf cu pete de sperma sunt oricum minime.

Marirea penisului

din 12 aug 2005 12:52 de alifantis

A auzit despre metodele de marire a penisului dar nu stiu daca functioneaza cu adevarat. Medicii ar recomanda asa ceva???

Re: urgent

din 12 aug 2005 12:08 de Nekunoskuta

Depinde de: cata sperma era pe cearsaf, de cat timp era acolo, daca tu erai in perioada fertila...si de multi alti factori. Cat despre Postinor cauta pe forum si vei gasi mai multe informatii. Chestia e sa nu te joci cu astea ca nu-s ...

Re: nu stiu ce`i cu mine

din 12 aug 2005 12:06 de Nekunoskuta

Alta data ai grija iar de data asta ori te duci la politie ori treci peste asta. Ai grija insa sa nu afle prietenii ca stii tu ce "buni" sunt uneori:devil:

din 12 aug 2005 11:50 de SORIN28

Ii faci si tu o gluma frumoasa: te duci la medic, iti scoti certificat medico-legal apoi mergi la politie si depui plangere. Ce zici, merita asta sau o ierti?

Re: pete rosii

din 12 aug 2005 11:48 de d33a

poate ai luat ceva .. de la ea .. :( nu vreau sa te superi dar asa ceva nu este chiar normal .. virusii si transmit f repede .. chiar si prin lenjeria intima .. mai asteapta putin si daca nu iti trece nu astepta sa se agraveze ... ia masuri ! ea ...

Re: urgent

din 12 aug 2005 11:36 de d33a

daca iei asa zisa "pastila de a doua zi" nu ai dc sa iti mai faci griji .. iar pe viitor fiti si voi mai atenti ca sa nu mai ajungeti in situatia asta .. :)

Re: sex pe "stop"

din 12 aug 2005 11:32 de d33a

sincer? eu nu stiu nimik ... dar .. nu cred k exista vreun risc pt k infectiile le poti lua si daca nu esti pe stop .. nu cred k e vreo problema in sensul asta

din 12 aug 2005 11:26 de d33a

nu esti gay, normal k nu esti .. ai 2 variante .. 1.sa te intalnesti cu ea si sa o bati zdravan sau 2. sa inchizi ochii si sa te faci k nu s-a intamplat nimik ... alegerea este a ta .. asemenea pers nu merita decat ce e rau pe lumea asta . bafta ...

Tot pete rosii pe penis

din 12 aug 2005 10:54 de edmond

ieri am avut un act sexual cu o fata si la o vreme dupa el mi-au aparut niste pete rosii micute pe penis..am cautat pe net si scrie ca le zice papule dar as vrea sa stiu din ce cauza mi-au aparut si ce as putea face ca sa dispara si daca pot face sex ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2888 din 3732
«   1 ... 2885   2886   2887   2888   2889   2890   2891 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare