Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: care e parerea voastra boys & girls?

din 6 aug 2005 20:38 de OaNa

sti acelasi lucru mi la spus si mie prietenul meu dar am luat-o ca pe o oarecum spus provocare:) incearca sa vb cu ea si sa o faci sa inteleaga ca daca ea ti-ar cere tie ceva de genul asta ai accepta sau nu(?)(?)(?)(?)spunei ca este o durere ...

Re: nedumerire

din 6 aug 2005 10:44 de valentine

Daca e pe chiloteii fetii (pt ca eu nu am inteles pe chiloteii cui ai vazut scurgerea aia), fetita e infectata, infectie probabil luata din grupul in care se dezvolta (gradinita,cresa), cel mai probabil infectie luata la un grup sanitar din afara ...

Re: ?????

din 6 aug 2005 10:41 de valentine

Bai fata, sunt cam 90% sigur ca stiu cine esti...eu ti-am explicat de 15000 de ori ce esti tu pt Papy...adica doar o nasoala care e roata de rezerva cand are si el nevoie de un frecus...asa ca treaba asta s-ar rezolva sigur daca ai gasi un tip ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viitorul sexpert-ului

din 6 aug 2005 08:47 de sabba35

Chiar ma faci sa cred ca ai niste zile extrem de proaste!:D "Da, va vrem binele si faptul ca petrecem in mod voluntar destul de mult timp aici"- iti petreci timpul aici cand n-ai altceva mai bun de facut, pentru ca a devenit obsesiv si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postinor ????? Pls Hel

din 6 aug 2005 02:10 de Xgirl

ok, that's a deal :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postinor ????? Pls Help

din 6 aug 2005 01:57 de Wanted2

Daca afli de acea metoda de a iti amana ciclul (fara a folosi contraceptive) sa ma anunti si pe mine te rog :D

Re: Re: ?????

din 6 aug 2005 01:56 de Wanted2

Tu daca ai nu stiu... un lucru care iti e f drag, dar are un surub lipsa, il arunci direct? Nu incerci sa inlocuiesti piesa care lipseste mai intai? :wacko::wacko:

Re: Re: nedumerire

din 6 aug 2005 01:28 de Wanted2

A.. si la trichomonas poate sa apara o astfel de scurgere. Tie ti s-au facut testele pt ITS inainte de sarcina (eu stiam sigur ca se fac pt sifilis, pt celalate chiar nu stiu.) . Nu ai avut niciodata o astfel de pb ...

Re: Re: Re: Re: Re: Viitorul sexpert-ului

din 6 aug 2005 01:23 de ExoticDream

"Mon ami", prin "primitiv" se intelege o persoana care se afla pe treapta cea mai de jos a dezvoltarii (sociale), lipsita de educatie si cultura, avand un caracter simplu, rudimentar. Cand cineva ne incanta cu limbajul sau ...

Re: nedumerire

din 6 aug 2005 01:18 de Wanted2

4 ani? EU sincer, habar nu am. Ai avut vreo boala cu transmisie sexuala inainte de sarcina , care astfel s-ar fi putut transmite la copil?? Stiu ca scurgerea galben-verzuie ( de genul puroi) este la gonoree de obicei. NU stiu daca gonoreea se ...

Re: Nush ce ma fac fara ea

din 6 aug 2005 01:06 de Anka

Si eu is intr-o situatie similara cu prietenul meu e ffff.gelos si el in pat ne intlegem cel mai bine dar in rest e jale.Tine extrem de mult la mine si nu vrea sa ma piarda si de asta e ffff.gelos dar gelozia dispera o fata in vata sa ai incredere ...

Re: Re: Re: Re: Re: Help!!!

din 6 aug 2005 00:52 de Wanted2

Secretia vaginala/mucusul cervical (Metoda mucusului cervical/ Billings ) Femeia verifica zilnic prezenta, aspectul si cantitatea secretiilor cervicale. Cateva zile dupa menstruatie, secretia este redusa/inexistenta. Apoi secretia devine din ...

Re: Re: Re: Re: Help!!!

din 6 aug 2005 00:42 de xxxxx

Nu-i nimic, mie mi-a facut placere :huh: Habar n-aveam de metoda mucusului si a palparii colului. Daca stii ceva scrie-ne. O sa caut si eu pe net, oricum. Thanks!:flowers:

din 6 aug 2005 00:03 de ExoticDream

Nu este necesar, pricep chiar si fara cuvinte! Da, asa si este, consulta regulamentul si te vei convinge. Singura problema este ca nu se poate discuta oricum, trebuie sa ne respectam unii pe altii si sa folosim un limbaj civilizat. Cu alte ...

Re: Re: Re: Re: Femei celebre - Quiz!

din 5 aug 2005 23:08 de ExoticDream

Probabil nu m-am exprimat clar si ai gasit de ce sa te legi. Ideea era sa raspunzi pe cont propriu la cate crezi ca stii, iar pentru restul fie consulti Internetul, fie astepti sa fie postata solutia. Poti sa si copiezi de la colegul, crezi ca ...

din 5 aug 2005 22:56 de ExoticDream

Nu stiu ce SF-uri visezi tu, eu sunt cu picioarele pe pamant mai mult decat am fost vreodata, este trist ca tocmai tu nu sesizezi diferenta dintre aparenta si esenta in privinta cuvintelor noastre scrise aici. Ai cumva impresia ca ne place sa ...

Re: Re: Re: Femei celebre - Quiz!

din 5 aug 2005 22:43 de SORIN28

Hai sa dau cautare google si sa vezi cate cunostinte am:ok: Daca fac asa ce rost mai are sa-ti mai raspund?!

Re: Re: Re: Re: Viitorul sexpert-ului

din 5 aug 2005 22:24 de SORIN28

OK, hai sa-ti desenez ceva:p Poate ca la inceput am crezut ca este un forum pe care se poate discuta orice, sau aproape orice. Dupa un timp mi-am dat seama ca daca ai doar un liceu si vorbesti in "tiganeste" lumea incepe sa-ti zica ca ...

Re: Re: Re: Re: Viitorul sexpert-ului

din 5 aug 2005 20:34 de sabba35

Exotico acum ai dat-o in sf-uri!:D:D 1."Chiar crezi ca noi va dorim raul" sa presupunem ca ne doresti binele....ce faci pentru asta? 2."Cateodata este preferabil sa fii invatat cu forta decat deloc"! iar aici.....deja am o ...

Re: Re: Re: pls help repede

din 5 aug 2005 19:56 de OaNa

ye right am incercat sa fiu amabila ca sa nu-si mai faca griji daca tot sti unele lucruri de ce sa nu-i ajuti si pe altii pupicii Im just tring to be nice:-*:):):p

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2891 din 3732
«   1 ... 2888   2889   2890   2891   2892   2893   2894 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare